Skal du pusse opp badet i Strand?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Strand. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Strand?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Strand. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Strand

Total renovering bad

4120TAU

Nye vegger, tak og gulv(ikke nødvendivis fliser) .Montere vegghengt toalett. Ny badromsinnredning og nye varmekabler. Ikke behov for flytting av rør

Lage nytt bad

4103JØRPELAND

Har leilighet over to etasjer, med bad i 2. etasje. Vurderer å lage et nytt bad i 1. etg. og ønsker pris på å få det til.

Nytt hyttebad, 6m², tilkobling eks. grovvannsavløp, installasjon av tett septik tank til WC

4121TAU

Bildene med beskrivelse taler mye for seg selv, se de: https://imgur.com/a/bBvb85L Kort fortalt: - Gjøre om en del av stua til nytt bad, 6m². - Ønsker helst totalentreprenør, men svar gjerne hvis dere kan gjøre bare en av de følgende deljobbene; 1) snekkerarbeid+strøm 2) installasjon av 3m³ tett septiktank og installasjon av toalett 3) installasjon av dusj og servant til eksisternde vanntilførsel og avløp for grovvann - Slå opp en 4 meter lang vegg for å lukke inne nytt bad fra stua - Ny dør fra kjøkken inn til bad - Potensielt heve gulvet litt for å få til fall mot sluk på kjøkken, se illustrasjonsbilder - Panel i tre på veggene - Varmekabler i gulv - Dusjkabinett, men legg gjerne ved tilbud på dusjhjørne - Gulvbelegg, men legg gjerne ved tilbud på flisgulv Standard: enkel, men moderne, hyttepreg Tidshorisont: Ferdig til påske, men fleksibel Kom gjerne med andre ideer til utformelse. Interesserte tilbydere bes om å sende et detaljert tilbud med prisoverslag og tidsplan. Vennligst inkluder informasjon om tidligere relevante prosjekter og referanser. Ønsker et prisoverslag før evt befaring.

Pusse opp bad

4120TAU

Hei! Vi planlegge å helrenovering bad. Jeg tar gjerne og demonterer eksisterende utstyr/interiør, og kjøper inn fliser og interiør selv.

Fliselegging og ferdigstilling av bad

4103JØRPELAND

Vi nylig tatt over et hus hvor bad ikke er ferdigstilt. Det er støpt gulv med varmekabler og lagt opp rør og trekkerør. Badet er planlagt uten dusj og vi ønsker å se om det er mulig å få til en løsning med dusj.

Renovering bad

4105JØRPELAND

Bad 245x193. Bytte fliser med baderomsplater. Bytte toalett med vegghengt toalett. Bytte gulvfliser med vinylbelegg. Ta kontakt for bilder, evt avtale tid for befaring.

Siste evalueringer
Renovering av bad på 6,5 m2, på Jørpeland

Utrolig flinke folk, utrolig bra service. Sam ringte og avtalte for hvert steg som skulle gjøres og kom til avtalt tid. God kommunikasjon og hadde mange tips til hvordan ting burde gjøres da jeg gjorde endel selv også. Ekstra positivt at de også monterte/installerte utstyr som jeg selv hadde kjøpt hos megaflis/right price tiles. De var raske og starte opp og alt ble veldig fort ferdig. Kommer nok til å bruke Sam og Hundvåg Rør og Bygg igjen til andre prosjekter i fremtiden.

April 2021
S

Stefan om HUNDVÅG RØR OG BYGG AS