Skal du pusse opp badet i Frogn?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Frogn. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Frogn?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Frogn. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Frogn

Ferdigstilling av bad

1443DRØBAK

De entreprenørene vi hadde valgt stengte ned sin virksomhet og vi trenger derfor nye entreprenører. Vi trenger å ferdigstille et bad i 2 etg Det kan være ting vi ikke har sett, men det vi vet gjenstår er: Ventilasjon Skjære av øverste del av dusjhjørnet Bestille resterende flis og legge flis (ca 60% av flisleggingen gjenstår) Bygge hylle i dusjhjørne og bygge oppbevaring under vask Montere ny dusj og vask (de som er montert nå er midlertidige). Bytte av en frostet glassrute Lokket mangler også på sisternen over doen. Montering av lamper Kontroll av tidlig utført arbeid (i den grad det er mulig) og dokumentasjon av tidligere arbeid og det som gjøres av dere. (FDV fra rørlegger og elektriker, og dokumentasjon som beskriver krav til vedlikehold og reparasjon)

Pusse opp et lite bad

1448DRØBAK

Pusse opp et lite bad. Fjerne eksisterende fibo-trespo plater. Sette opp beryalloc baderomsplater. Montere baderomsinnredning: 1. Vask med understell, 2. ett høyskap, 2. speil med lys og 4. dusjkabinett. Gulvet skal være som det er. Her ligger godkjent membran under fliser. Taket skal være som det er. Vi kjøper inn innredning og dusjkabinett, samt speil med lys og veggplater. Eksisterende innredning fjernet med unntak av vask og understell til vask. Her trengs rørlegger. Badet er 3.8 kvadratmeter. Sted: Portalen Drøbak, Dyrløkke. Holterveien, 1448 Drøbak, Leilighet .

8 kvadratmeter bad

1448DRØBAK

Bad trenger nytt varmtvannstank på 198 lt. Nyt toilett. Flis på gulv og kanskje varmekabel/matte, dusj glass vegg, blantbattery med dusj, veggpanel, tynn speilskap, liten vask med underskap

Totalrenovering av bad og vaskerom

1445DRØBAK

Vi ønsker å renovere bad i kjeller fra hus bygget i 1971. Usikkert akkurat når det bad og vaskerom sist ble oppgradert. Dagens bad ønskes å utvides ved å bruke badstue-rom som ligger vegg i vegg. Vaskerommet ligger ved siden av gammel badstue. Vi er forberedt på å kunne gjøre rivejobb selv, men vil hyre inn firma for å bygge opp igjen et funksjonelt og moderne bad og vaskerom med alt det innebærer. Det er ønskelig at de som kan komme på befaring og gi oss prisoverslag har kompetanse innen mikrosement. Befaring ønskes snarest, gjerne mandag, tirsdag, onsdag i uke 13.

Nytt bad

1445DRØBAK

Ca 4,5 kvm gulv +vegger hele badet må rives og bygges opp igjen . Flislegges + Legge nytt rør i rør system + elektriker .

Oppussing av vaskerom

1448DRØBAK

Vi ønsker tilbud på oppussing av vaskerom i et hus. Målinger har vist at det ikke er fall til sluk (motfall) og mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsning og membran. Vi ønsker tilbud på arbeidet med å legge nytt gulv og modernisere dette. Vi er usikre på om vi ønsker fliser eller vinylbelegg på gulvet. Ønsker fastpris. Ønskelig med en befaring da det kan bli mer, dette kommer an på pristilbudet.

Siste evalueringer
Flislegging av bad ca 8 m2

Oppdraget flott utført. Anbefaler å få skriftlig avtale på priser. Ble noen misforståelser her. Ellers alt veldig bra. Mvh Mona Følstad

Des. 2016
M

Mona om SORDAL PROSJEKT AS

Drøbak
77m2 fra 1956 trenger teknisk oppgradering i Drøbak

Dyktige folk i alle ledd. Gjorde jobben som avtalt, til avtalt tid og budsjett med et godt øye for detaljer og fornuftige løsninger. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Aug. 2016
O

Ola om Thor Arnesen Rørservice

Drøbak
Enkel renovering av bad

Fantastisk bra levert. Til tiden - på krona og god rådgiving underveis. Thor var også tilgjengelig per telefon i ettertid og under arbeidet for raske avklaringer. anbefales!

Mai 2015
P

Petter om Thor Arnesen Rørservice

Drøbak
Renovering av bad på hytte

Master Bygg har gjort en meget god jobb med badene våre. Wojciech og Jakuba er "prosjektledere" og de vi som kunder har forholdt oss til. De er til å stole på, er enkle å få tak i og holder avtaler og frister. Jeg kan varmt anbefale de videre og bruker de gjerne igjen selv ved en senere anledning.

Juni 2014
A

Audun om MASTER BYGG AS

Nordre frogn
Totalrenovering av bad, vaskerom og gang

Etter en del vurdering av de svarene vi fikk, valgte vi Onsøien Rørservice til å utføre totalrenovering av bad, vaskerom og gang. Arbeidet ble utført til avtalt pris og ferdigstilt som avtalt. Vi er meget godt fornøyd både med arbeidet utført arbeid, og anbefalte endringer som ble gjort under veis. Dette gjorde at resultatet ble bedre enn våre opprinnelige planer. Vi kan varmt anbefale Onsøien Rørservice og hans samarbeidspartnere.

April 2012
Å

Åssiden Borettslag v/ Roald om TK Rørservice AS

Drøbak
Renovering av baderom og entré

Jeg er kjempefornøyd med Thor Arnesen's Rørservice! Dette var totalrehabilitering av bad og Thor løste på beste måte alle utfordringer som dukket opp.Thor er veldig serviceinnstilt og opptatt av at kunden er fornøyd. Han har et utrolig nettverk og meget høy kvalitet på de han samarbeider med. De jobbet ofte kvelder og helger. De hadde svært gode forslag til løsninger, og badet ble langt bedre enn jeg forventet. Kan anbefales på det varmeste!

Nov. 2011
P

Pål Michael om Thor Arnesen Rørservice

Drøbak