Skal du pusse opp badet på Kongsberg?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad på Kongsberg. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet på Kongsberg?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad på Kongsberg. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad på Kongsberg

Oppussing av vaskerom

3615KONGSBERG

Vaskerom fra 1978 -ca. 5 m2 trenger oppussing. Det er tapet på veggen og linoleum på gulvet. Det står en varmtvannstank der.

Oppussing av bad. Ca 1980. Ønsker dusj, klosett og plass til vaskemaskin.

3612KONGSBERG

Fjerne badekar. Sette inn dusj. Sette inn klosett. Plass til vaskemaskin. Mål på badet: 3,00 x 1,70.

Installere Badekar

3612KONGSBERG

Hi, 1)I would like to replace bath cabinet with bath tub. 2) i would like to replace bath kabinet 3) probaly construct a new bathrom Thank you

Renovering av bad

3613KONGSBERG

Full renovering av bad, må rives ned og legge ny membran, varmekabler++

Delvis oppussing av bad

3610KONGSBERG

Badet er fra år 2009 og er 2,10x3,50 stort. Det er ingenting teknisk galt med badet, men vi ønsker å pusse opp av estetiske årsaker. Badet består av vinylgulv og baderomstapet. Det er en radiator på kortsiden av veggen. Av økonomiske årsaker så tenker jeg å installere baderomsplater selv. Hva vi ønsker å utført: -Plombere/fjerne radiator og legge gulvvarme. -Få fliser på gulv (Enten oppå gammelt vinylgulv eller at det rives og ny membran + flislegging) Fliser må legges sånn at man kan montere baderomsplater på veggen. -Lage oppsett for vegghengt toalett. -Montere gips+sprakling i tak med enten downlights eller slisset inn ledstriper. Ønsker papirer på alt rørleggerarbeid og evt membran.

Totalrenovasjon av bad etter kondensasjonskade i himling.

3610KONGSBERG

Bad på grunnplan med areal på 12-15 m2 skal totalrenoveres etter vannskade i himling. Alle flater skal byttes ut, himling, vegger og gulv. Tanken er flis på gulv og vegg, med panel i tak. Det er behov av at eksisterende fliser, toalett, dusj, vask + inventar fjernes. Trolig ned til stommen. Muligens endring av løp på rør i etasjeskiller og vegg som forberedelse på renovasjon av bad i andre etasje ved senere anledning. Opprette fordelingsskap. Flytte hovedledning på vann fra å komme opp ca 30 cm inn i rommet til å gå til fordelingsskap i vegg. Hvis dette er mulig i henhold til gjeldende regler. Standard toalett skal byttes med vegghengt toalett. Endring av kloakkrør i forbindelse med dette. Montering av ny servant med tilhørende underskuffer og speil med lys. Montering av ny dusj. Spotlys i tak. Opprette tilstrekkelig balansert ventilasjon. Slik at skade ikke skal oppstå på nytt. Trekke nødvendig ledninger for el. Det er varmekabler støpt ned i gulvet. Men usikker på om disse vil tåle renovasjon eller om det på legges på nytt. Med andre ord en helrenovering av bad.

Siste evalueringer
Helrenovering av 4kvm bad

Pålitelig og løsningsorientert

April 2019
T

Tobias om ATS Byggservice AS

Kongsberg
Lett oppussing av lite bad

Badet er som nytt! God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Proffesjonelle, hyggelige og effektive! Vi er super fornøyde og kommer til å booke Byggart igjen ved neste anledning :))

Juni 2018
J

Jeanette om BYGGART AS

Kongsberg
Bygge bad

Vi fikk bygget et komplett bad, med alt av rør, el ++. Hele prosessen var svært profesjonell, fra tilbud til ferdig bad. Neste gang vi skal ha noe gjort kommer vi til å kontakte Henrik Fretheim AS igjen!

April 2018
B

Bjarte Jorn om HENRIK FRETHEIM AS

Kongsberg
* Fortsatt ledig: tilbygg med nytt bad

Bedriften har laget tilbygg. Med nytt bad og vaskerom. Jeg er kjempe fornøyd med jobben de har gjort. Det tok litt lengere tid enn beregnet men så hadde vi også en jul og nyttår som kom

Jan. 2016
M

Maria om RØBENA AS

Hvittingfoss
Oppussing bad

Vi kan anbefale HTCC Entrepenør A/S ut fra jobb som ble utført hos oss i forbindelse med oppussing av bad og diverse annet innvendig arbeid som bytting av dører, og legging av gulv med belistning. Forventningene våre ble innfridd både på kvalitet, og avtale om fastpris inngått før oppstart. De som utførte jobben var profesjonelle og hyggelige i sin væremåte.

Okt. 2014
S

Sturla om HTCC Entreprenør a/s

Kongsberg
Bytte lite bad og kjøkken

Jobben ble gjort raskt og effektivt etter avtale og til avtalt pris. Jobben ble gjort med Byggmester H Jensen som totalentreprenør der de leide inn rørlegger, elektriker og kjøpte inn kjøkken. Vi flyttet til utlandet før jobben ble gjort og var avhengig av å velge et firma som var selvgående og kunne løse evt utfordringer etterhvert som de dukket opp, og ble ikke skuffet.

April 2014
M

Morten Hovland om BYGGMESTER HÅVARD JENSEN AS

Kongsberg
Renovering av bad/toalett

Seriøs, hurtig og oppdraget utført til avtalt tid. Siden det det var totalrenovering av ett lit bad/toalett i hus fra 1980 skulle det rives vegger, støpes gulv og legges varmekabler skulle det meste endres...

Mai 2013
T

Thomas om RASMUSSEN HÅNDVERK AS

Kongsberg
Nytt toaelttrom i 2. etasje

God service, kjapt levert til avtalt pris! Ble et veldig fint rom med toalett og vask.

Des. 2011
K

Kristoffer om RØRLEGGER HANSEN AS

Kongsberg
riving/oppussing av bad/vaskerom

de har vært pålitlige, flinke, effektive, engasjerende, kreative. Pris, litt billigere enn forventet, faktisk !! Gjorde en tilfredsstillende , god jobb. Vi er veldig fornøyde !! De var ferdige før avtalt tid ;0) Anbefales på det sterkeste !!

Des. 2011
s

siv om RØRLEGGER HANSEN AS

Kongsberg