Skal du pusse opp badet i Larvik?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Larvik. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Larvik?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Larvik. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Larvik

Oppussing av bad

3275SVARSTAD

Vi har et bad fra 50-tallet som per nå ikke er i bruk, men vi ønsker å renovere. Badet ligger i andre etasje. Rommet er lite, maks 4 kvm.

Oppussing av bad i kjellerleilighet

3267LARVIK

Har et bad hvor det var lekkasje i kjellerleiligheten. Har revet fliser på veggene og startet med å rive fliser på gulv. (Se vedlagte bilder) Trenger hjelp til å fullføre badet. Gulv må avrettes slik at det blir nødvendig fall til sluket. Må også fjerne 1 - 2 bunnsviller og det andre treverket som er råttent og sette inn nye. Tenker flis på gulv og sette opp baderomsplater på veggene. Montere ny innredningen med vask og sette inn et dusjkabinett. Viktig at man får et godkjent bad. Ønsker derfor håndtverkere som kan utføre dette skikkelig og til en fornuftig pris Mvh Patrick

tottal renovering av bad på ca 5kvm. med skråtakk på ca halve delen

3268LARVIK

badet, gammle vann rør og avløp er rivd. ønsker tilbud på oppbygnign av nytt ferdig bad i 2 etage. på rett under 5 kvm. med varmekabler og flis på gluv, fibo trespo plater på vegg. samt legge avløp og vann opp fra kjeller. som er 2 etasjer rett under. må også legges opp nye strøm kurser til bad for varmekabler, vaskemaskin, lys, stikk og vifte. som lett kan trekkes gjenom loftet. ønsket at det er ferdig senest 7 juni.

Oppussing av bad

3261LARVIK

Ønsker å flytte toalettet / dermed må rørene som er lett tilgjengelig i kjelleren flyttes. Vi ønsker å sette inn en dusj også. Riving og flislegging ønskes også. Kom gjerne å se for å få helhet uttrykk.

Renovering av vaskerom / bad

3270LARVIK

Ønsker befaring da vi ønsker å pusse opp vaskerom/ bad i kjeller.

bad

3257LARVIK

legge varmekabler på bad .montere servant og skap og speilskap

Siste evalueringer
Fjerne fliser på gulv og en vegg

Holdt prisantydningen, ryddet opp og fjernet byggsøppel. Limte en flis som løsnet på andre siden av veggen

Sep. 2017
T

Tove Irene om BOMO BYGG AS

Larvik
Renovering av bad i kjellerleilighet

Veldig fornøyd med gjennomføringen av badet, veldig godt håndverk. Bra pris. Kan anbefales.

Aug. 2017
C

Christian Nyland om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Stavern
Rehabilitering av bad

Vi anbefaler Proff Bygg Vestfold AS til andre som skal rehabilitere/bygge nytt bad. Temur Valiev og hans ansatte har utført krevende arbeider på en tilfredsstillende måte. Alle ansatte var svært høflige og serviceinnstilt. Temur Valiev var alltid tilgjengelig, og fant gode løsninger når noe måtte forandres. Vi har fått et flott bad med innredning fra Little England og gulv i Termoask fra Moelven. Prisen ble nøyaktig som avtalt, og med faktura spesifisert ned til minste detalj. Anne Marit og Svein Moe Hansen, Stavern 29. mai 2017

Mai 2017
S

Svein Moe om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Stavern
Bygge bad i vaskerom

Proff Bygg Vestfold har vært kjempebra å samarbeide sammen med og har levert et veldig godt resultat! Temur finner gode løsninger og følger prosjektet godt opp! Kan trygt anbefale dem videre!!

Juni 2016
S

Sondre om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
Legge inn toalett på bad

Meget god jobb til avtalt pris

April 2016
T

Tommy om LARVIK RØRHANDEL AS

Larvik
Bygge nytt bad. 7.5m2. omgående

Kan anbefales Bra pris og punktlighet God kvalitet

Nov. 2015
T

Thomas om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
Oppussing vaskerom/våtrom

ROBSYSTEM har lagt ny parkett i stue, malt vegger og tak i stue/kjøkken og skiftet lister. I tillegg har firmaet pusset opp et bad/vaskerom med varmekabler i gulv samt fliser på vegger og gulv. De har også innredet våtrommet med skap og servant samt lagt opp til belysning. Et hyggelig firma med gode evner til fleksibilitet og endringer underveis. Arbeidet ble utført kvalitetsmessig veldig bra og til avtalt pris.

Juni 2015
J

Johan Henrik om ROBSYSTEM

Stavern
Oppussing av bad

Vi kan anbefale Proff Bygg Vestfold på det sterkeste, arbeidet ble utført til vår fulle tilfredshet.De jobbet raskt og effektivt,de holdt det også ryddig etter seg hver dag.Vi har fått et flott bad til en meget fornuftig pris,faktura kom spesifisert ned til minste detalj.Temur er en ryddig,effektiv og hyggelig mann å forholde seg til. Mvh Hans Olav Skogseth

Mai 2015
H

Hans Olav om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
Renovering bad

Veldig flott resultat og god jobb med vårt bad til en god pris. Arbeidet innebar en total renovering med oppbygging av nytt gulv og oppretting av vegger og tak. Avretting, membran og flis på gulv. Rupanel, lietexplater, membran og flis på vegg. Lekting av tak, gips, sparkling og maling. I tillegg annet snekkerarbeide. Raske og effektive, gode løsninger og ryddet etter seg. Bedre jobb enn mange andre håndverkere vi har brukt. Kan trygt anbefales.

Nov. 2013
H

Harald om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
Rehabilitere baderom

Totalrenovering av baderom. Gjorde en god jobb med grunnarbeid, fliser og finish til en god pris. Koordinerte også med elektriker og rørlegger på en god måte. Leder i bedriften snakker godt norsk og er lett å ha med å gjøre. Kan anbefales.

Okt. 2013
P

Petter B Wiik om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
BAD RENOVERING LARVIK

Profesjonelt utført. Meget fornøyd med resultatet. Daglig leder, G-E Eiendom AS.

Juli 2013
E

Espen om Vip Bygg Og Renhold

Porsgrunn
Renovering av bad

Kvaliteten på arbeidet var helt grei - murerarbeidet svært godt utført. En god del forsinkelser på slutten - dette skyldtes også ting som oppsto for vår egen del, og kan ikke lastes håndverkerne fullt og helt. Anbudet var realistisk.

Mai 2013
T

Torgunn om HEM BYGGETJENESTER