Skal du pusse opp badet i Melhus?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Melhus. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Melhus?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Melhus. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Melhus

Nytt vaskerom- befaring ønskes

7227GIMSE

6.6 kvm kjellerrom vurderes å bygges om til et vaskerom. Rommet har flislagt gulv, ikke innvendig kledd. Ønsker en uforpliktende befaring for å vurdere mulighetene.

Oppussing av baderom

7232LUNDAMO

Ønsker befaring og tilbud på hel/del renovering av baderom. 10,5kvm.

Renovering av lite bad

7224MELHUS

Rommet er 3x 2 meter og fungerer i dag som vaskerom med sluk og krane til vaskemaskin. Vi ønsker nytt gulv med varmekabler og belegg, på veggene baderomsplater og nye rør i vegg til blandebatteri og sluk i gulv til vask. Det skal opp en baderomsinnredning og dusj vegger

Renovering av bad og vaskerom

7227GIMSE

Totalrenovering av vaskerom med wc i 1. etg. og bad i 2. etg. Utføres i samsvar med BVN/TEK17. Det skal legges nytt gulv (gammelt er fjernet). Flis med varmekabel. Membran for våtsone på hele gulvet. Montering av veggplater. Gjerne totalentreprise, men jeg kan evt skaffe rørlegger/elektriker selv. Det legges nytt opplegg med rør-i-rør fra vanninntaket. Montering av vask og vegghengt WC. Også tilkobling av rør-i-rør til kjøkken. Dokumentasjon som tilfredsstiller TEK17.

Oppussing av bad

7224MELHUS

Trenger ett anbud på to bad. Legging av Vinylgulv. Bad 1 : 11 kvadratmeter. Bad 2 : 6 kvadratmeter. Vi satser på å fjerne gammel flis og vinyl selv. Trenger hjelp til å legge vinyl gulv.

Pusse opp bad

7224MELHUS

Det er vaske rom som bytte til bad

Siste evalueringer
påbygg av bad og inngangsparti

Jeg har bygget et påbygg på huset på ca 30 kvadrat med nytt bad, som be bygget sammen med det orginale badet og nytt inngangsparti. De gjorde hele jobben fra grunnarbeid til bygget sto færdig. Veldig trivelige å flinke karer. Jeg er meget fornøyd

Mai 2015
R

Reitan om BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

Melhus
Oppussing av 1. bad og 1. vaskerom

Bad overlevert til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi har ingenting å utsette på den jobben som er utført. De bruker flinke (og trivelige) håndverkere som hele tiden ble godt fulgt opp og koordinert. Vi har ingen problemer med å anbefale Murtech til andre.

Nov. 2013
S

Sveinung om NOVA BYGG AS

Melhus
Totalrenovering bad

Dyktige handverkere som har gjort bra grunnarbeid og med fin finish. Prismessig på linje med andre og levert etter tilbud. Har litt å hente på kommunikasjon, ofte vanskelig å få tak i de på kontoret og responderer tregt på mail. Alt i alt positivt.

Aug. 2013
S

Svein Erik om Byggmester Hofstad AS

Melhus
Flislegging av bad 11 kvadrat

Denne bedriften har dyktige folk som kan å legge flis. Jeg hadde satt opp conboard-plater, og LBYGG AS la membran, fliser og murte opp en flott dusjvegg etter mine spesifikasjoner. Alt arbeid ble utført profesjonelt og fagmessig. LBYGG hadde også ansvaret for å rette av gulvet med avrettingsmasse. Resultatet ble meget bra med godt fall mot to stk. sluk. Finish med listverk ble proft utført av snekker. Anbefales.

Juli 2013
U

UNKNOWN om LBYGG AS

Melhus
Gammelt kjøkken skal bli bad

Gaula Elektro er absolutt til å anbefalle. Dem kontaktet meg, og jeg fikk en samlet pris med både snekker og elektrikkerjobb.

Mars 2013
J

Jørgen Kristoffer om Gaula Elektro AS

Hovin i gauldal