Skal du pusse opp badet i Skien?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Skien. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Skien?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Skien. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber innen oppussing av bad i Skien

Oppussing (renovering?) bad, og mulig vaskerom

3737SKIEN

Bad fra 1980 skal pusses opp, ca 5,5 kvm. Mulig også et vaskerom, ca 3-4 kvm. Slik det står er det belegg på gulv og tapet på vegger. Skal legge plater på veggene, og nytt belegg på gulvene. Mulig sluk må byttes, og meisles litt opp rundt sluket. Det er varmekabler fra før, vet ikke om det må legges nye. Innredning, dusj og toalett skal byttes. På vaskerom bør kanskje varmtvannstank byttes(?) og ellers bytte kum og kran.

WC rom omgjøres til lite bad med dusj

3716SKIEN

Eksisterende wc rom i 2 etg. i enebolig fra 2015 gjøres om til lite bad med dusj. 2 x 1,5m med skråtak. Toalett og servant gjenbrukes. Toalett flyttes og dusj etableres der toalett er i dag. Dør flyttes 10-20cm for å få plass til dusj. Eventuelt bytte til smalere dørblad. Vinyl på gulv og plater/våtromsmaling på vegg. Dusjhjørne med vegghengte glassvegger ca 80x80cm.

Bad

3712SKIEN

Riving av badet , utvide med en meter. Bygge nytt bad på ca 6 kvadrat. Komplett med rørleger , elektriker og flislegger.

Pusse opp bad

3711SKIEN

Har ett bad 8-10kvm som skal fixes opp! Er fliser på gulv og vegger - vil male veggfliser el legge nye om det Allt av fuger gulv/vegger ,samt silikon/våtrom fugemasse er gammelt,det smuldrer ,er inntørket og fukt siver utover gulvet fra dusjvegg pga slitte fuger. Ut med gml innredning, armatur og kran- nytt skal installeres.

Bygging av nytt bad, ca 4 m2

3714SKIEN

Rom på 2 x2,2m, med råstøpt gulv. Det er trukke frem rør-i-rør og avløp ligger klart. Ønsker flis på gul, panel i tak og våtromsplater på vegg.

Renovering vaskerom

3720SKIEN

Vi vurderer å renovere vaskerom på 5,4 m2, fra 1977. Vaskerommet er i første etasje med full kjeller under. Muligens må gulv med varmekabler fornyes. Kablene fungerer, men har muligens en lekkasje rundt sluk. Ellers er tenkt plass for vaskemaskin og oppvaskmaskin. I tillegg benkeplate med nedfellbar kum. Den ene siden er tenk et høyt skap til tak. På den andre siden et lavere skap. Taket skal kun males. Vegger tapetseres eller påsattes baderomspanel. Noe rørlegger og elektrisk arbeid må påregnes. Ønsker total pris på hele jobben.

Siste evalueringer
Pusse opp bad

Lyng & Løberg pusset opp et bad ho meg. Kommunikasjonen med bedriften var veldig god og problemfri fra dag én. Henvendelser ble besvart raskt og det var rom for å gjøre endringer underveis. Jeg fikk fremdriftsplan før arbeidet startet opp, og bedriften var effektiv og holdt seg innenfor fremdriftsplanen hele tiden. Bedriften framstod profesjonell og leverte god kvalitet på utførelse og resultat.

Sep. 2020
A

Agnar om LYNG & LØBERG AS

Skien
Renovering av bad.

Jobben ble godt gjennomført av Rørlegger Sivertsen som stilte opp med murer, rørlegger, snekker og elektriker. Veldig profesjonelle og flotte å ha med å gjøre. De la også opp en fremdriftsplan som gjorde det enkelt å følge med hva som skulle skje fremover. Badet ble ferdig til tiden og vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Alt i alt så er vi strålende fornøyde, tommel opp!

Sep. 2020
T

Thomas om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Renovere bad og WC

Jobben var bra utført men tok for lang tid.

Mai 2020
K

Kjell Fr om Rørlegger'n AS

Skien
Totalt renovering av bad

Dette er en bedrift jeg virkelig kan anbefale videre. God kvalitet på jobben, de hørte på mine innspill og ønsker. God kommunikasjon underveis, pålitelige og effektive og ryddige. Å de har stilt opp i etterkant hvis det er noe jeg har lurt på.

April 2020
Y

Yvonne Andrea om LYNG & LØBERG AS

Skien
Bad ca.7mkv + gjeste wc 1-2mkv (i leiligheten i Skien, bygd i 1988) ønskes renovert.

Profesjonalitet på toppklasse! Punktlighet, fleksibilitet også. Struktur i arbeid, (organisering og sinkronisering av 3 eller flere fag ved utføring av diverse faser av hele jobben) imponerte meg kjempe. Gutta til ''Siversen': rærleggere Joakim og Roar, murere, flisleggere, snekker Douglas og elektriker Clausen viste seg som meget dyktige og ganske imøtekommende samt behjelpelige. Fortjener masse, masse ros. Med noen av dem har vi blitt nesten nære venner gjennom deres arbeid og strålende oppførsel. Joakim har blitt det også med naboene våre, med dem som måtte tåle litt støy og trafikk mens arbeidet pågikk. Joakim fant en pen tone med dem og har tjent sympatier hos dem!Ve anbefaler dem 100%

Mars 2020
D

Dino S. om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Oppussing av bad

Totalrenovering av bad utført profesjonelt og bra til en god pris. God oppfølging underveis. God koordinering med rørlegger og elektriker. Meget godt fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Des. 2019
T

Trond om BYGG & DEKOR AS

Skien
Totalrenovering av bad

Alt i Bad har totalrenovert badet mitt. Veldig dyktige håndverkere og hyggelige folk. Arbeidet ble startet og ferdigstilt 100% etter avtalen. Prisen var også akkurat som avtalt. Kan anbefales. Terningkast 6.

Aug. 2019
K

Ketil om ALT I BAD AS

Skien
Endring av vegger i to rom og totalrenovering av bad.

Vi er veldig fornøyd med utført jobb! Altibad holdt tidsfristen, topp kvalitet og kommunikasjonen var utrulig bra underveis. Dette firmaet kommer vi til å anbefale til andre! Godt jobba!

Juli 2019
M

Mads Wabakken om ALT I BAD AS

Skien
Renovering av bad/vaskerom.

Godt gjennomført arbeid fra planlegging til avslutning. Rørlegger Sivertsen renoverte mitt bad/vaskerom. God kommunikasjon mellom fagene. Sivertsen brukte faste folk/firma: rør, elektro, mur/flis og snekker. Holdt avtaler. Kan anbefales.

Juli 2019
B

Bjørn Inge om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Bygge Baderom

Godt samarbeid. God jobb

Mai 2019
N

Nils om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Totalrenovering bad

Det fantes ikke mer enn 5 stjerner, ellers så hadde Roar og Joachim fått 100! :) Kjempefornøyd med bedriften fra det minuttet vi møtte dem. Kommunikasjon var så smooth, og vi trengte ikke å bekymre oss om noe som helst underveis. Det var spesielt godt at bedriften ordnet med både snekkere, elektrike, rørleggere, og vi slapp denne kordinasjonen. Alt ble gjort profesjonelt, og det ble tatt hensyn til våre ønsker og bekymringer all the time! Spesielt Joachim skal ha en ekstra stjerne :) ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

April 2019
T

Tahira om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Skien
Renovering av 12 kvm bad

PP Rør AS utførte en meget god jobb både med tanke på resultat og pris for arbeid da de(han) fikk jobben med å legge nye rør, avløp, samt montere rørskap, montere opp baderomsmøbler m.m. Kommunikasjonen underveis var også enestående :-) Kan med trygghet anbefales videre.

Des. 2018
K

Kristoffer om PP RØR AS

Skien