Skal du pusse opp badet i Halden?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Halden. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Halden?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Halden. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Halden

Renovering av vaskerom i Halden

1788HALDEN

Hei Vi ønsker å renovere vaskerom og baderom i Halden.

Utvide og renovere bad

1789BERG I ØSTFOLD

Bygge inn eksisterende vindfang til ny gang og ekstra toalett. Slå sammen eksisterende bad og toalett, og bygge disse til dagens standard. Herunder varmekabler, toalett, servant, dusjløsning og plass til vaskemaskin. Arbeidet skal gjøres på hytte i Røsneskilen, og omfatter alt fra bygg, flislegging, elektro og rørleggerarbeid. Dagens sikringsskap på flyttes. Oppdraget ønskes utført høsten 2024.

Diverse rørlegger oppgaver renovering

1777HALDEN

Hei! Skal fikse følgende: 1. ny varmtvannsbereder (smart funksjon) + ny trykktank tror jeg det heter. 2. utedusj med røropplegg fra vaskerom 3. koble til dusjkabinett på vaskerom 4. varmtvann til utekran og utedusj fra vaskerom 5. rør og vannpost til drivhus i hage 6. renovering av bad (2 dusjer hvor det i dag er dusjkabinett og badekar). 7. ny trykkeknapp til vegghengt wc Kom gjerne på befaring for et så presist tilbud som mulig. Mvh Linn

Pusse opp eksisterende bad og bygge et helt nytt bad

1782HALDEN

Jeg har et eksisterende bad der jeg har hatt en sprekk i gulv som har resultert i vannskade i dusjvegg, så ønsker dusjvegg fjerne og at det bygges et nytt "dusjhjørne" på badet. Jeg har også et rom oppe i 2.etg der det kun er isolert og lagt vann og avløp opp til rommet, der jeg ønsker å bygge et helt nytt bad fra scratch. Her ønsker jeg fliser på gulv og vegg +gips i tak med spotter. Badet skal inneholde. -Toalett -Vask med skap/skuffer -avlangt dusjområde med 2 dusjer med inngang i midten med glassvegger -Badekar størrelsen er va 4x3m, det er 2 vinduer på badet. ekstra jobb: om dere har erfaring med pipe, så er det ønskelig å få smurt ny murpuss på pipe "innendørs" i 2 etg, der er det 3 synlige sider og pipen er ca 4m

Renovering av bad

1781HALDEN

Vi ønsker å totalrenovere vårt bad fra 1981. Det er et rom som står vegg-i-vegg med badet hvor vi ønsker å rive veggen mellom disse to rommene for å utvide badet.

Rehabilitering av bad

1781HALDEN

Badet er 4,3m2 Huset er fra 1969. Må da opp med gulv. etc pga nytt avløpsrør m.m. Vi skal ha varmekabler i gulv. Skjult opplegg av rør og elektrisk anlegg. Dessuten skal ett vindu fjernes og kles igjen. Ønsker også en rask utført jobb.

Siste evalueringer
Oppussing av bad - utført av fagarbeidere

Anbefales på det varmeste <3

Feb. 2016
A

Anita om RØRLEGGERTJENESTEN HALDEN SUAD SALIHU

Halden
Oppussing av 70 m2 leilighet

Greie folk. God pris. Fornøyd og anbefaler dem videre til andre .

April 2015
B

Bent om RAMAS BYGGE SERVICE RAMUNAS JURKEVICIUS

Halden
Vaskerom i kjeller

Raskt og effektivt gjort. God service

Jan. 2015
m

mari om PEDERSEN HUS & HJEM

Bad

KJEMPE SERVICE! Må si jeg er meget fornøyd med måten dette firmaet har utført arbeidet på. De tok seg god tid på befaringen der de kom med gode forslag og løsninger. De arbeider målrettet for å holde tidsfrister, noe de klarte med god margin. De er 110% serviceinnstilt til en hver tid og finishen samt kvaliteten på arbeidet er utført eksemplarisk. Alt fra start til slutt er upåklagelig og jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste!

Jan. 2014
J

Jan-Thomas om MURERFIRMA BORGE & KARLSEN AS

Halden