Helrenovering av bad i Høyanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Helrenovering av bad i Høyanger

Øksland

4.5 (2)

Nov. 2019

* Fortsatt ledig: Oppussing av leilighet

"Grei utførelse til en grei pris."
Ø
Øivind
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Oppussing av eldre bad

6993HØYANGER

Flytte en liten lettvegg, gulvstøp for varmekabler, plate vegger med baderomsplater, innkassing for vegghengt toilett. Montering av baderomsmøbler, flislegging av gulv. Ønsker at du tar hele eller deler av denne jobben - ev. i samarbeid med rørlegger og elektriker.

* Fortsatt ledig: Renovering av Bad

6993HØYANGER

Badet er ca 4m x 3.70m - det eletriske er lagt, manglar bare kontaktar og varmekablar. Ein del av røyra til vatn og toalett er lagd, men ikkje alt. (Er ein meislejobb i kjellaren blant anna). Taket er ferdig.

Oppgradere baderom

6994NESSANE

Min mor trenger å oppgradere baderommet sitt slik at det er bedre tilpasset hennes fase i livet. Vi trenger derfor hjelp til å gjøre følgende: - Fjerne eksisterende badekar og kaste dette - Kjøpe inn nytt toalett og skifte det ut med det gamle, samt kaste det gamle. - Kjøpe inn og installere nytt dusjkabinett (helst tilpasset eldre mennesker – kanskje med mulighet til å sitte i dusjen) Må kobles på vann og avløp. - Flytte klevaskemaskin fra vaskerommet i første etasje til badet i andre etasje og installere den her med røropplegget - Kjøpe inn ny tørketrommel og installere denne på baderommet (oppå vaskemaskinene)     Jobben skal utføres i et hus i Lånefjorden i Høyanger kommune, så det kan være en fordel med tilbud fra leverandører i nærheten. Grunnflaten av baderommet er 260 x 163, med dør på den ene kortsiden og et lite vindu på den andre kortsiden. Bilder av badet kan sendes dersom detter er ønskelig.

Rehabilitering av bad, kjøkken, stue og gang

6993HØYANGER

Bad må totalrenoveres. Dei andre rom må vegger og gulv fornyes. I tillegg må sikkert alt av det elektriske legges nytt/skjult.

Bygge badet ferdig

5962BJORDAL

Hjelp til å få ferdig badet ferdig

Nytt bad

6993HØYANGER

Total renovering av bad. Ca bredde 2.3 m Ca Lengde : 2.53 m