Skal du pusse opp badet i Lørenskog?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Lørenskog. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Lørenskog?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Lørenskog. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Lørenskog

Oppussing av eldre bad

1475FINSTADJORDET

Ca 10 m2, flislagt med varmekabler. TG3 pga alder, ellers ikke åpenbare fuktproblemer. Ønsker TG0 evt 1 ved våtromsvurdering etter oppussing. Ønsker å gjøre grovarbeid med riving selv, samt det elektriske og montering av badetomsmøbler etc. Trenger fagfolk til evt støping/legging av ny membran, flislegging, installering av vifte/ventilasjon og rørleggerarbeid. Ønsker arbeidet utført på kortest mulig tid, helst i september eller oktober 2024.

Oppgradering av lite toalett (ikke våtrom)

1476RASTA

Skal oppgradere vårt lille toalett i gangen på ca.1,4 kvadratmeter. Jobben består i å fjerne toalett og vask, og rive linoleumsgulv. Flislegge gulv, baderomsplater på veggene, installere vegghengt toalett, flytte vask og legge rør inn i vegg. To spotter i taket.

Oppussing av bad

1461LØRENSKOG

Vi ønsker å få gratis befaring ifm oppussing av et bad på 2,3 x 2m.

Overflate oppussing av bad

1475FINSTADJORDET

Overflate oppussing av bad. Hei, vi ønsker å pusse opp badet i vår nye bolig. Badet er ikke veldig gammelt, men vi ønsker en ny stil på det. Vi vil fjerne kabinettdusjen og sette inn glass dusj rett på flis. Vi ønsker også nytt toalett, med mer moderne bakstell. Oppsummering: •  flislegge hele badet, inkl tak. • Bytte innredning (dusj, toalett og vask) • Bygge vegg mellom vask og vaskemaskin for å skape skille. Jeg vil gjerne høre mer om hva dere ser for dere at dette vil komme på, og estimert pris. Inkl riving og kasting av gammelt inventar.  Mvh Line *skjult etternavn*

Renovering 2 Baderom

1472FJELLHAMAR

Bad 1 Etasje : i dag er det en Bad med wc. Skal gjøre dette om til 2 forskjellige dører, så den ene blir til Bad og den andre til wc. Nytt håndvask, dusj hjørne, innfelt Wc, hånd dusj og vanlig det som hører i ett nytt Bad/Wc. Veggen skal flyttes inn til Soverommet ca 80 cm. Dette for at Bad/Wc får litt mer plass. Taket må få nye Spott, må legges nytt AutoVifte. Fliser på Gulv, vegger, dører Bad u-Etasje : Totalt renovering av Under etasje bad. Nye fliser på Gulv, Vegger, Tak plater, Spott, Nytt Badkar, Wc, Dusj, håndvask, Og sette Vaskerom skap, dør. Jeg bor i En Enebolig, per i dag går alle rør fra 1. Etasje til u etasje. Derfor ønsker jeg at ved renovering skal mann først utføre 1. Etasje slik at rør flyttes å gjøres riktig i u-etasje. Firma må være godkjent våtroms sertifisert. u etasje er ca 10 Kvm med en høyde ca. 2. 05 meter. 1. Etasje bad ca 4 kvm med takhøyde 2. 2 m.

Oppusing av bad - ca 3m2

1462FJELLHAMAR

Idag det er toalett og servant på bad. Ønsker å legge inn vanlig dusj kabinett med dører og den også trenger sluk. I tillegg gulv varming på bad.

Siste evalueringer
Ønsker totalrenovert bad

Utrolig dyktige folk 🤩 kan varmt anbefales disse videre!

Jan. 2023
V

Vivian om RØRLEGGER ØST AS

Lørenskog
Mikrosement

Er veldig fornøyd med at utøver var presis til alle avtaler! Arbeidet ble utført innenfor avtalt tidsrom, og veldig effektivt. Grunnen til manglende siste stjerne er at det var endel ting som måtte rettes opp i ettertid, men med god kommunikasjon så ble det utbedret raskt. Anbefales!

Des. 2022
E

Eva om Hawk & Trowel As

Finstadjordet
Totalrenovering av bad på 7.2 m2 i Fjellhamar

Sean gjorde en kjempegod jobb. En heldig kombinasjon av god kommunikasjon, effektivitet og rimelighet. Vårt bad var ikke helt standard og vi hadde noen ønsker som var utfordrende, men det løste Sean gjennom å være løsningsorientert og realist. Anbefales !

Nov. 2022
M

Michael om FOKUS BAD OG MEMBRAN AS

Fjellhamar
Totalrenovering av lite bad

Fra første befaring følte vi oss trygge på Strømmen Keramiske Håndverk. Fikk et godt spesifisert tilbud. Videre prosess med gjennomgang av interiørvalg gikk veldig bra. Oppsatt tidsplan ble fulgt til punkt og prikke, og samtlige håndverkere som var innom var hyggelige folk. Spørsmål vi hadde underveis ble godt besvart, og vi sitter igjen med en veldig god følelse, og et meget pent bad. Kan absolutt anbefale Strømmen Keramiske Håndverk til andre!

Aug. 2022
L

Leif Henning om Strømmen Keramiske Håndverk As

Oslo
Helrenovere bad på Lørenskog før sommeren.

Serdar og gjengen var svært dyktige, jobbet raskt, og hjalp meg med å finne gode løsninger. De var også svært fleksible underveis for at det skulle gå så knirkefritt som mulig. Arbeidet ble levert etter forventninger og de hadde alltid et smil om munnen. Anbefaler dem på det sterkeste. Prismessig er de også gunstige sett mot flere andre som var på befaring.

Juli 2022
H

Håkon om HJELP BYGG AS

Lørenskog
Renovering av bad 6.5 km2

Vi har fått totalrenovert et bad. Jobben er profesjonelt utført og utført innenfor avtalt tidsrom. God kommunikasjon hele tiden og gode løsninger er foreslått. Anbefales

Juni 2022
H

Hans christian om RINGEN RØRSERVICE AS

FJELLHAMAR
Oppgradering/ oppussing av bad

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Badet ble total renovert, og de kom med gode råd og innspill underveis så jeg endte opp med et veldig fint bad som jeg gleder meg over hver dag. Det er en veldig stor jobb og mange som er involvert og det var utfordringer underveis på fremdrift og levering. Dialog med prosjektleder var god hele veien så vi fant løsninger og kom i mål. Resultatet er det viktigste så kan absolutt anbefale Gohuset som en leverandør med god kvalitet. Grunnen til at de ikke får full score er det ble noen stopp underveis / feil leveranser som gjorde at det tok lengre tid enn det jeg hadde håpet på. Men det er jo resultatet som er det viktige og det får de full score på :-)

Juni 2022
S

Solveig om GOHUSET AS

Finstadjordet
Total oppussing lite bad

Vi skulle total-renovere et bad på 4 m2, og er veldig fornøyd både med kommunikasjonen, prosessen og sluttproduktet. I et gammelt bygg finner man alltid noen overraskelser, men disse problemene ble løst på beste fagmessige måte uten at det gikk ut over tidsplanen.

Juni 2022
A

Aina Charlotte Wennberg / Sjur B om HJELP BYGG AS

Lørenskog
Renovering av bad

Ullern Bygg har totalrenovert mitt lille bad, og jeg er kjempefornøyd med resultatet! De var profesjonelle fra start til slutt, arbeidet ble utført til avtalt tid og prisen var fornuftig. Befaringen var ryddig og forståelig, og oppfølgingen gjennom hele perioden har vært svært god. Jeg har fått gode råd og anbefalinger underveis, og alle har vært hyggelige, løsningsorienterte og serviceinnstilte. En ekstra stor takk til prosjektleder Miri som alltid var tilgjengelig og hadde full oversikt. Anbefales på det sterkeste, jeg kommer definitivt til å ta kontakt ved behov for mer oppussing!

April 2022
K

Kine om ULLERN BYGG AS

LØRENSKOG
Renovering av bad

Jeg brukte Rørlegger Øst til å totalrenovere et bad på 4 kvadrat. Det gikk veldig bra, de var profesjonelle og flinke. Kommunikasjon og samarbeid med Nursel var utmerket. Kan absolutt anbefale å bruke de.

Mars 2022
G

Gudbrand om RØRLEGGER ØST AS

Totalrenovering av bad

Godt utført arbeid. Bra pris

Feb. 2022
H

Heidi Haaland om BYGG & MALEREXPERT AS

Finstadjordet
Renovere baderom

Bra kvalitet på arbeidet og hyggelige folk.

Jan. 2022
K

Kristine V. om BYGG & MALEREXPERT AS

Rasta