Skal du pusse opp badet i Råde?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Råde. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Råde?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Råde. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Råde

Totalrenovere bad

1642SALTNES

Badet er ca 30 år. Må legges varmekabler, ny membran, nytt tak, fliser vegg/gulv. Ønsker befaring /tilbud.

Totalrenovere bad og våtrom

1640RÅDE

Hei. Jeg ønsker å se ca pris på hva det vil koste (hver for seg) å: Totalrenovere bad, det er kun ren betong der nå, og ikke godkjent som våtrom. Det står en vask og do der. Totalrenovere vaskerom/våtrom: det står klesmaskin i rommet, og rommet består kun av betong. Det er ikke godkjent som våtrom Bad i første etasje: i salgsrapporten står det at våtromsplatene nederst må byttes ut pga fuktskader, og det har trolig begynt å komme vann ned i kjelleren fra nedløpet fra dusjen

Bygge gulv og støpe sement

1640RÅDE

Vi trenger noen til å bygge opp gulv og støpe sement i et baderom som skal bygges på hytta. Det vil bli i samarbeid med rørlegger som skal legge rør og elektriker som skal legge varmekabler. Gulv: - rigg og drift - nytt bjelkelag i 48x148 K-virke inkl. nedsenk i dusjsone. Fullisolert med glava - 12 mm stubbloftplater med impregnerte bord på underside - Montering av spongulv, type extra (imp) Sement: Størrelse, 1.44 x 2,74m Montere flex bånn langs vegger. Prime Flytsparkle over kabel 2,5-3cm Fallbygging hele badet etter våtromsnormen 1:100 + 1:50 rundt sluk Transport / rigg / drift er medregnet. Jobben ønskes utført innen 2 uker. Det gamle gulvet er allerede revet.

Oppussing av badet

1640RÅDE

Hei! Jeg trenger en flislegger/ murer som kan ta den jobben. Badet er 240 cm høy 390 cm lang 160 cm bred Trenger godkjenning på dette? Mvh:Ahmad

total renovering av bad:

1640RÅDE

Rive et gammelt flislagt bad på på litt under 7 kvm (6,62km) å bygge det opp igjen. Varmekabler (ny sikring er klargjort) alle sluk og vannrør skal være der fra før (kanskje litt flytting på sluk) mulig de må endres for det er gamle kobber rør. ønsker innebygget toalett vi har ikke valgt fliser og armaturer enda. tillegg. så tror jeg vi må bytte dør og ønsker å bytte vindu.

Oppussing av vaskerom

1643RÅDE

Vi skal pusse opp vaskerommet. Gulv: 9,3m2 - Ett nytt sluk. Avløp er i kjelleren rett under vaskerommet. Her kan rør legges i taket da rommet brukes som et verksted. Ca 2,5m avstand fra nytt sluk til eksisterende avløp. - Varmt og kalt vann i forbindelse til nytt sluk. Samme beskrivelse som over. - Avrettingsmasse og varmekabler oppe på eksisterende linoliumsgulv som er helt tett. - Fliser på gulv til slutt. Vegger: 25 m2 etter fratrekk av 2x dører og ett vindu. - baderomspaneler utenpå eksisterende vegg. Det er ett sluk i rommet fra før som må heves ifm. avrettingsmasse. Rommet er fra år 2000. Tak er som det er.

Siste evalueringer
Pusse opp bad

For så vidt en grei prosess, ryddig tilbud og gjennomført jobb - men når vi påpekte at fugene hadde helt ujevn/feil farge i ettertid ble det bare masse trenering og feilen ble ikke retta. Litt synd at helhetsinntrykket ble ødelagt da resten av jobben var av god kvalitet.

Nov. 2016
T

Trond Erik om STORM VVS AS

RÅDE
* Fortsatt ledig: Montere baderomsinnredning og kabinett.

Veldig fornøyd!

Sep. 2016
M

Marianne om STORM VVS AS

Saltnes
bad

Valget vårt falt på byggmester kent karlsen pga pris og og at de hadde kort ferdigstillelse. Arbeidet ble utført etter planen og ferdig før tiden. Oppdraget var å bygge et helt nytt bad i 2 etg på ca 10 kvm. Det gikk på skinner med samarbeid mellom elektrikeren, rørlegger og flisleggere. Veldig fornøyd med alt som er gjort og anbefaler byggmester Kent Karlsen til alle som skal bygge eller pusse opp badet sitt.

Jan. 2015
R

René om MITT BAD AS

Råde