Skal du pusse opp badet i Øyer?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Øyer. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Øyer?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Øyer. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Øyer

Etablering av et toalett i et soverom

2636ØYER

Det ligger kloakkavløp i vegg til soverommet. Leiligheten har et bad fra før, vannfordeler ligger her, det må trekke rør til det nye toalettet. Det blir et lite toalett. Det blir en vegg og en dør til toalettet. Trenger ikke fliser. Kan legge nytt gulv som tåler vann. Se vedlagt tegning. Trenger oppkobling til lys til toalettet. Adressen til prosjektet er Øyer, Hafjell

Oppusing av bad

2635TRETTEN

Skal pusse opp et gammelt bad. Det hadde hovedsakelig to separate rom, hvor på det ene var doen og på det andre rommet var dusj og vask. Veggen er slått ned og det skal bygges på en liten del til. Er ute etter en elektriker som kan legge varmekabler og det elektriske det medfører. Også ute etter en som kan legge fliser og baderomsplater. Vil tro "hele" badet blir på ca 10/15 m² til slutt.

Forespørsel om oppussing av baderom og badstue i hytte på Hafjell

2636ØYER

Vi ønsker å modernisere og oppgradere baderommet og badstuen i vår hytte i Hafjell, bygget i 1996. Arbeidet inkluderer fjerning av eksisterende fliser og sanitærutstyr, samt vinylgulv og veggpaneler på baderommet. I tillegg skal varmegulvet i betonggulvet byttes ut. Videre ønsker vi å inspisere og eventuelt oppgradere badstuekonstruksjonen. Vi vil også erstatte med dusjkabinett, oppgradere baderomsinnredning og armaturer, samt tilpasse belysningen for forbedret funksjonalitet. Vi ønsker å utforske muligheter for å gjøre både baderommet og badstuen mer energieffektive og bærekraftige. Vi ber om tilbud basert på denne beskrivelsen.

Pusse opp to bad på hytte i Hafjell

2636ØYER

Badene har fuktskader og må pusses opp. Vi tar derfor kontakt med dere mtp oppdrag. Vi ønsker å benytte hytten som vår egen, men også leie ut, og ser for oss løsninger som er robuste og tåler bruk av mange. Vedlagt er tegning fra fugleperspektiv som viser tenkt planløsning. Overtakelse er ikke før 18. mai, og vi har derfor ikke eksakte mål pr i dag og kan ikke avtale befaring før den tid. Samtidig ønsker vi å iverksette snarest etter overtakelse, og ønsker å innhente prisestimater så snart det er mulig. Bad 1 (nærmest soverommet/innerst i gangen): -Fukt må utbedres, og vi ønsker å sette inn dusjkabinett der vannuttak for dusjen er i dag. -Ellers ønsker vi å beholde toalettet om mulig, og sannsynligvis vasken. -Vi ønsker å legge fliser på gulv, med det tilhørende arbeid det krever (varmekabler). -Vi ønsker å beholde panelet på vegger og tak, men vet ikke om det kan trekkes videre rundt dusjsonen eller om man der bør ha plater og male? (Vi har et stramt budsjett og vil velge det rimeligste, dersom det er stor prisforskjell.) -Montering av dusj mv. Bad 2 (nærmest gang): Se foreslått tegning for toalett kombinert med vaskerom. Vi tenker å flytte døren (til gangen nært inngangsdøren). Der dagens dør er, ønsker vi å lage en vegg med hyller eller liknende og sette inn en vaskemaskin. Målet er å ha en form for lås på maskinen eller dør med lås/hengelås. Fordi vi ikke har målene eller avstanden til toalettet (mtp å åpne vaskemaskindør/skapdør mv), er denne tegningen nokså foreløpig. Vi ønsker å beholde toalett og vi har egen vask med underskap som vi vil ta med. Vi lurer derfor på pris på følgende elementer: -Nytt gulv med fliser og varmekabler -Trekke panel der våtromssonen er i dag -lukke igjen veggen der døren er i dag -Sette inn døren i ny døråpning og arbeid med dette

Pusse opp bad

2636ØYER

Ønsker å pusse opp et bad som i dag består av separat toalett og bad med dusj. Vi ønsker å inkludere do i badet og fjerne dør og legge fliser med varmekabler også der toalett pr i dag står. I denne forbindelse er det også ønskelig med nye fliser på vegg og gulv. Samt nytt tak/takplater med spotter og avtrekksvifte. Ønskelig med svarte detaljer på det elektriske. Kan hende det er noe fukt/vannskader som kan være forsikringssak, men dette er enda usikkert, bare en mistanke. Nye baderomsmøbler/dusj er også ønskelig. Men opptatt av at vi selv kan bruke feks Ikea eller Megaflis. Min samboer har god pris på Gausdal landhandleri, så om mulig ønsker vi at det meste av materiell som Gausdal Land tilbyr skal kjøpes via konto vi har der. Det er ønskelig at de som tar jobben tar hele prosjektet, slik at all kontakt til snekker, rørlegger osv går via en prosjektleder.

Pusse opp et bad

2635TRETTEN

Vi har et gammelt bad med råteskader på baderomsplatene i dusjen. Vi trenger litt gode råd og hjelp til alt som må gjøres av fagfolk. Vi kommer til å kreve dokumentasjon av arbeid.

Siste evalueringer
Renovering av bad på 6,5m2

Vi fikk et flott bad, til avtalt tid. Vi renoverte stua samtidig, så de satt en del av sitt avfall rundt i stua, selv om vi hadde satt opp henger som var åpen rett ved inngangsdøren. Det var noen små uenigheter underveis, og da ble det som han sa: ord mot ord. Og da tapte vi hver gang. Men flott bad - men sørg for å ha alt skriftlig, og forstå alt av innholdet av avtalen før dere setter igang.

Juli 2018
K

Kjersti Ingeborg Bildøy om GK RØR AS

Øyer
Oppussing av lite bad, riving og bort kjøring og varmekabler i inngang på Hafjelltoppen

Veldig hyggelig, gjorde arbeidet til avtalt pris og tid. Anbefales!

Okt. 2017
K

Kristine om SNEKKER FRANK JAKOBSEN

Øyer
Totalrenovering bad

Vi drømte om nytt bad på hytta før Påske, å jaggu står badet klart i kveld! Imonert.. Meget hyggelige og profesjonelle gutter. Vi gleder oss til å nyte vårt nye flotte bad i påsken :) Anbefaler Futura Hus på det varmeste.

Mars 2017
S

Stian om FUTURA HUS AS

Øyer