Skal du pusse opp badet i Malvik?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Malvik. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Malvik?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Malvik. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Malvik

Pusse opp lite vaskerom, sette inn gjestetoalett

7560VIKHAMMER

Har et lite vaskerom på ca 3kvm som gjerne skulle vært oppdatert, samt sett på muligheten for å sette inn et lite gjestetoalett om det er mulig

Helrenovering av bad

7550HOMMELVIK

Totalrenovering av bad ca. 4,2 kvm. Bad fra 1982 med "oppgraderinger" utført av tidligere eier rundt 2008. Vannrør av kobber. Baderomsplater er ikke montert iht. monteringsanvisning. Det er ikke benyttet sokkelflis i dusjsonen. Ønsker nytt og praktisk bad med gode løsninger.

oppussing av bad og kjøkken

7562SAKSVIK

flytting av sluk ny dusj, vask, toalett nytt internt vannrør

Totalrenovering vaskerom

7562SAKSVIK

Kjedet enebolig. Vaskerom fra byggeår 1994, ca 8 m2. Ikke gjort noen spesielle oppgraderinger siden, det er ikke varme i gulv. Vi ønsker: - Totalrenovering med etablering av toalett, eventuelt også dusjkabinett, men toalett er viktigst. Flislegging gulv og vegger, nye vannrør (rør-i-rør) - El-arbeid: spotter i tak, varme i gulv - Det er sentralstøvsuger som tar en del plass, kanskje må den fjernes.

Oppussing av bad 3,5 kvm

7562SAKSVIK

Det ønskes befaring av fornyelse/oppussing av bad .

Oppussing Bad Malvik

7560VIKHAMMER

Ønsker et uforpliktende tilbud på oppussing av bad på ca 10 kvm. - nytt tak, gipshimling - flislegge gulv - flislegge vegger - bygge inn sisterne på toalett - bygge inn og flislegge rundt badekar - flislegge durshjørne og montere 2 x 90 dører - montering dobbel vask samt to høyskap

Siste evalueringer
Ny sluk og avløpsrør på bad.

Skiggelig ryddig og fantastisk bra arbeid. Det var god kommunikasjon under hele prosessen og vi ble informert om vært steg. Punktlige og presise i sitt arbeid, samt profesjonelle i alle ledd. Flotte arbeidsfolk med god humor som gjør det lett å samarbeide med! Leverte arbeid til avtalt pris og ble ferdig innenfor tidsrom vi ble enige om. Dette firmaet anbefales!

Mars 2019
A

Ari om TRONDHEIM MUR OG VÅTROM AS

Saksvik
Totalrenovering bad

Vi er godt fornøyde. Alt som ble avtalt, ble gjort. Anbefales!

Juli 2018
R

Ranveig om MAXA LUKASZ SEWERYN SUDENIS

Vikhammer
Totalrenovering av liten leilighet

Vi opplevde H.Eiendomsservice som løsningsorienterte, trivelige og dyktige fagfolk og er meget fornøyd med et godt utført resultat. Alt arbeid fra riving, oppbygging, isolering til nøkkelferdig leilighet med stue, kjøkken, gang, soverom og bad ble utført på en profesjonell og god måte. Vi hadde en god dialog i prosjektet og at våre tilbakemeldinger ble tatt på alvor og justeringer ble gjort fortløpende. Vi kan trygt anbefale H. Eiendomsservice

April 2018
I

Ingvild om HEIMDAL EIENDOMSSERVICE AS

Vikhammer
totalrenovering av vaskerom/bad i kjeller

Veldig godt fornøyd med resultatet ! Veldig pent arbeid og god finish. De har tatt på seg totalansvar for rør, elektrisk, samt betong og flislegging. De har vært flinke til å kommunisere hele veien og fleksibel og løsningsorientert.

Aug. 2016
T

Trond Arvid Rolstad om MAXA LUKASZ SEWERYN SUDENIS

Hommelvik
Helrenovering av hovedbad, og kombinert bad og vaskerom

Bravida gjorde jevnt over en svært god jobb med oppussing av badene våre. Kvalitet, pris og leveringstid svarte stort sett til forventningene, og de var hele veien veldig løsningsorienterte når det gjalt å finne løsninger vi likte. De hadde et lite uhell med baderomsinnredningen, men tilbød seg uoppfordret å erstatte gjenstanden som var (minimalt) skadet. Vil ikke nøle med å anbefale dem videre.

Juli 2016
D

Daniel Jahrø om BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim

Saksvik
Helrenovering av bad

Solid gjennomført arbeide av alle håndverkere involvert og god oppfølging mot meg som kunde underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Jeg er godt fornøyd med at Bravida fikk jobben.

Feb. 2016
T

Tove om BRAVIDA NORGE AS, Avd. Trondheim

Vikhammer
Rehabilitering vaskerom 16 kvm

Bygg Design AS kunne etter en befaring raskt gi oss en pris på hele oppdraget. De var enkle å kommunisere med underveis, og tilpasset seg etter våre behov. Vi følte også at tilleggene vi ba om underveis ble også hadde konkurransedyktige priser. Anbefales.

April 2015
P

Pål om Bygg Design AS

Tydal
Oppussing og utvidelse av baderom.

Kan ikke annet en gi full pott til AZ- bygg. Kom på befaring dagen etter at jeg la ut forespørsel og anbudet ble gitt dagen etter det igjen. Flinke folk som kom til avtalte tidspunkt, noe som gjorde at badet vårt ble ferdig til avtalt tid. Soleklart best pris ga de også. Anbefales!

Mai 2014
E

Eystein Aleksander om A-Z BYGG AS

Vikhammer
Gjøre om bad til soverom, flytte bad, oppussing av bad.

Total rehabilitering av 2 bad / flytting av ett ba (Venter på moderering) La inn prosjektet på mittanbud.no, og det omfattet å gjøre om soverom til bad, altså flytte bad med alt det fører med seg av rører og avløp etc, for så og erstatte alt rør opplegg i hus på ca 300 m2 til rør i rør system. Dette omfattet vaskerom,kjøkken,bad i 1 og 2 etasje. I tillegg ønsket vi å total renovere badet vårt i 1 etasje. Flere firma var på befaring, men ingen firma var i nærheten av å være så seriøs og detaljert på befaringsrunden som Byggmester Hofstad. Etter en hyggelig tilbudsprosess valgte vi BH. BH har meget dyktige og hyggelige ansatte/samarbedspartner, og prosjektet ble utført på avtalt tid og innenfor de avtalte rammene. BH er også meget ryddig i forhold til kontrakt, økonomi og fakturering. Badene ble meget fine, og spesielt vil jeg nevne "finish" arbeidet som flis og fugearbeidet. Flisleggerne er kunstnere, for sluttresultatet var fantastisk , rett og slett perfekt. Dette prosjektet var også mye jobb for rørlegger, og vi hadde meget trivelige rørleggere og snekkere på besøk, og de var alltid positive og gjorde en meget bra jobb. Også elektrikerne var meget hyggelig og gjorde en bra jobb. Skal du i gang med å pusse opp badet ditt så kan jeg på det varmeste anbefale Byggmester Hofstad!

Des. 2012
R

Roy om Byggmester Hofstad AS

Vikhammer