Skal du pusse opp badet i Enebakk?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Enebakk. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Enebakk?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Enebakk. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Enebakk

Oppussing av bad

1911FLATEBY

Hei. Jeg har et bad som er ca 5kvm som trenger hel oppussing. Som pigge gammel gulv, vegg og taket skal legge nye fliser, nye dusj og innbygget toalett og legge nytt varmekabler. Trenger både rørlegger og elektrisk. . Hvis noen som er interessert i dette oppdrag ta kontakt med meg.

Oppussing lite baderom

1911FLATEBY

Oppussing av lite baderom. Det er baderom over som er nyoppusset for 4 år siden men det er kommet en lekkasje i taket under som må undersøkes og utbedres. Baderommet er 2,10 x 1,45 (3,04 kvm). Vi trenger kun et funksjonelt baderom, og ikke noe dyrt. Sender bilder ved henvendelse.

Diverse bad

1911FLATEBY

- Feilsøking brudd i varmekabel. Nedstøpte kabler. Reparering av kabel. - Se på mulighet for å bygge et flislagt «platå» som man kan dusje på, over nedløpsrør fra badekar. Rørene ligger under badekaret, som skal fjernes. Rørene ligger delvis oppå gulv, før de går ned i sluk. Hvis mulig, da også montering av dusjvegger/dusjkabinett. - Røropplegg til badekar/dusj må endres - Utbedre fugeskader

Totalrenovering av bad

1911FLATEBY

Totalrenovering av bad 7m2 Ønsker total pakke med snekker/murer, rørlegger og elektriker

Renovere bad

1911FLATEBY

Renovere bad på 4kvm

Totalrenovering av baderom

1914YTRE ENEBAKK

Originalt baderom fra 1969 trenger oppgradering. Innsetting av ny bred dør, skifte av vindu, nytt gult, vegger tak, røropplegget, varmekabler, nytt høyt veggholdt toalett, baderomsinnredning skap og dusj. Toalett og dusj med håndtak. Baderomsplater på vegg, belegg på gulv.

Siste evalueringer
Modernisering av bad 6 m2

Utrolig effektiv i jobben sin. Leverte innen tiden, prisen og kvaliteten over forventet. Kommunikasjonen var god gjennom hele prosessen. Meget godt utført arbeid.

Des. 2018
D

Daniel Aglen om ANDREAS PETTERSEN FLIS OG MUR SERVICE

Ytre enebakk
Totalrenovering bad/vaskerom

Meget punktlig og flink, jobben ble gjort før tiden og Marek fulgte godt opp under arbeidet. Noe feil ble det i tilbudet pga kom.prob, så jobben ble litt dyrere enn forespeilet. Den totale utgiften og summen av jobben ble allikevel billigere enn andre tilbud vi fikk som gjorde at vi uansett hadde valgt Marek. Rørlegger som ble brukt var noe sløv, men Marek ordnet allikevel opp i forholdene. Vasken som lakk var prod.feil og kan ikke belastes håndv

April 2018
Y

Yvette om Maxmarek-alt

Flateby
Totalrenovering av bad 7 kvm

Kjappe håndverkere og veldig nøyaktig rørlegger. Litt mye støv som blir igjen, men det må man vel regne med selv om de hang opp plast.

Okt. 2017
T

Torstein om HÅNDVERKERE ROBINSSON AS

Flateby
Nytt baderom

Jobben blir I utgangspunkt dårlig gjord,noe store flis var ikke vater på veggen og måtte gjøres om igjen samt mosaikk flis på veggen som blir lagt som en Berg og dal bane måtte legges om 2 x. Silikon arbeid har blid gjord uten hjelpe midler og sa ujevnt ut måtte gjøres om igjen også. Også var det oppheng av knagger og håndklær stativ hengt på skjev og måtte henges på nytt. Arbeidere var utlandsk og snakket neste ikke Norsk. Sluttresultatet ..(ok)

Mai 2017
R

Ron om BYGGSERVICE1 AS

Ytre enebakk
Oppussing bad, 7 m2 i Enebakk Arbeidet må utføres uke 7-9

Castor Rørlegger AS, med samarbeidspartnere, har gjort en fantastisk jobb på mitt bad! Bortimot totalrenovering på kort tid. Arbeidet er nydelig utført, akkurat slik jeg ønsket meg! Noe ekstra arbeide og materialer ble nødvendig underveis, men jeg ble kontaktet for alt, så vi kunne avtale hva som skulle skje! Prisen har også vært bra! Castor har vært til å stole på, og lett og hyggelig å forholde seg til!! Mine sterkeste anbefalinger!

Mars 2017
T

Tone Ingeborg om CASTOR RØRLEGGER AS

Enebakk
Opppussing av vaskerom/bad.

Fikk badet totalrehabilitert sommeren 2016. Det var tre firma som kom og ga anbud på jobben, og valget falt på Jelsnes flis og bad. Joachim som kom på befaring ga oss et godt inntrykk, og et grundig og tydelig prisanbud. Han og hans medarbeidere gjorde en svært god jobb gjennom hele prosessen. De utførte jobben på den tiden de hadde anslått, og til prisen vi hadde avtalt. Punktlige, og alltid tilgjengelige for spørsmål. Vi er svært fornøyde!

Okt. 2016
H

Hilde om JELSNES FLIS OG BAD AS

Flateby
Helrenovering av bad

Vi er storfornøyd med jobben som ble gjort. De er punktlige,nøyaktige, ærlige og prisdyktige. Vi ble hele tiden holdt oppdatert med hva som ble gjort. Vist og forklart om noe måtte utbedres underveis. Jobben de gjorde er meget grundig og godt utført. De var også veldig høflige og hyggelige. Anbefaler dette firmaet på det varmeste.

Okt. 2016
T

Trine Elisabet om JELSNES FLIS OG BAD AS

Flateby
Total Renovering

Jobben på badet er ferdig og vi ble veldig fornøyd. Det var lett å kommunisere med Vladimir,som alltid var tilgjengelig,og kom med gode løsninger. Han fikk også jobben med og renovere vaskerom,som vi ble veldig fornøyd med. Pris ble som avtalt,ingen uhyggelige overaskelser på den tilleggs jobben som kom uventet med avløpet videre fra gang. Veldig fornøyd med Vladimir og mannskap,har ikke noe problem med og anbefale ut i fra vår erfaring.

Sep. 2016
R

Ronny om ABS BYGGING & OPPUSSING Vladimir Grehov

Flateby
Oppussing av bad

Pusset opp badet. De rev alt ned og bygde opp et bad vi er kjempefornøyd med. Kontrakten vi skrev ble fulgt og ingen problemer. Var det noe vi ikke var helt fornøyd med fikset de det uten problemer. Hyggelige arbeidere som var dyktige og utførte grundig arbeid, til god pris. Kan anbefales.

Feb. 2016
M

Mats om BYGGRENOVASJON WALA

Flateby
Totalrenovering av bad

Gjorde en flott jobb med badet vårt! Ryddet ordentlig etter seg og var blide og hyggelige. Med et så stort prosjekt så er det alltid ting som ikke går helt som planlagt men dette løste kontoret og arbeiderne på en utmerket måte!! Leverte alt materiell i henhold til kontrakt og avtalt pris. God kvalitet! Kan varmt anbefale disse videre.

Feb. 2015
H

Hege om DYKTIGHANDVERKER AS

Flateby