Skal du pusse opp badet i Nittedal?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Nittedal. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Nittedal?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Nittedal. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Nittedal

Oppussing av bad

1482NITTEDAL

Trenger noen som kan pusse opp bad. Flytte på sluk/rør og sette flis.

Oppussing bad og rehabilitering samt fuktsikring betong grunnmur

1481HAGAN

Det er to lufteventiler i grunnmuren under bakkenivå i sokkelleilighet. En på bad og en på bod. Vann har kommet inn gjennom ventilene. Terrengnivået på denne siden av boligen ligger ca. 2 meter høyere enn gulvhøyden i sokkelleiligheten. Plassering av veggventil under bakkenivå er en risikabel løsning og vi ønsker nå å tette disse igjen med betong eller lignende slik at det blir helt vanntett. Bad og bod er allerede revet ned til grunnmuren. På bad må vi ha noen form for ventilasjonsløsning og badet må pusses opp.

Oppussing av badet

1481HAGAN

Hei, trenger en billig snekker ?

Bygging av bad

1484HAKADAL

Jeg trenger et pristilbud på å sette opp et bad fra bunnen av ref. bilde inkludert elektrisk. Alt av rør og elektrisk ligger klart. Rommet er 4 kvadratmeter. Jeg ønsker fliser på gulv med varmekabler og dusjhjørne med dører. På vegger kan det være plater. Badet skal settes opp på lavt budsjett.

Ombygging vaskerom til bad

1481HAGAN

Vi skal bygge hybel i huset vårt, og ønsker tilbud på å gjøre om vaskerom til bad/toalett. Sette inn do, vask og gjøre klart oppsett for dusjkabinett.

Gjøre om bod til toalett og vaskerom

1482NITTEDAL

Hei! Vi har en bod i en kjeller som vi ønsker å gjøre om til ett toalett og vaskerom. Det er mulig det er i minste laget, men vi vil gjøre ett forsøk. Målene er 220 cm i lengden × 160 cm i bredden. Og det er 201 cm i høyden. Det kan legges på 30 cm på lengden om det er nødvendig. Det er en trapp over boden på ene kortsiden. Alt av røropplegget i huset går gjennom boden. Varmtvannsberederen er også plassert der og det må den være på det nye toalettet også. Vi ønsker om det er mulig å gjøre det på en rimelig måte uten at det går for mye utover kvaliteten, men her trenger vi vriledning av fagfolk. Det må nok bygges nye lettvegger og sannsynligvis lages lufting ut blant annet. Men igjen så må vi ha fagfolk inn for å hjelpe oss med å se hva som trengs for at det skal bli ett godkjent rom. Ta gjerne kontakt for å komme på befaring.

Siste evalueringer
Pusse opp bad, nye gulv og åpne noen vegger.

Nordbyggservice totalrenoverte deler av rekkehus. Inkludert kjøkken, stue og bad. Dyktige, ryddige folk som leverer kvalitets-resultat. Nøye på de minste detaljer. Flinke på fliser, og følger alle regler og normer til våtrom og kjøkken. Sjefene selv kommer alltid presis til avtaler og har oversikt og er service innstilt. De som gjør jobben er ryddige og flinke, og hyggelig å ha kontakt med. Leverte ferdig på tid og med veldig bra resultat. Supert firma som jeg vil benytte igjen og vil anbefale til andre som har behov.

Mars 2021
A

Arne om NORDBYGGSERVICE AS

Hagan
Rehabilitering av bad på ca. 7m2

Meget dyktig på gjennomføring med god kommunikasjon undervegs. Gode underleverandører. Kan godt anbefales!

Des. 2020
G

Gitte om R. VÅGE AS

Hakadal
Oppussing bad 6,7m2

Firmaet brukte 7 uker på et lite bad, og gikk over tiden. Mangelfull koordinering mellom de tekniske fag, mangelfull oppfølging av håndverkere, dårlig kommunikasjon underveis, arbeidet nesten hver helg, arbeider måtte gjøres om. Prosjektleder må følges opp tett! Her bør du sette av endel tid. Til tross, veldig god utførelse generelt og spesielt flislegger var dyktig! Grei pris, kan anbefales om du er tolmodig og har god tid.

Aug. 2020
K

Kenneth om NORDBYGGSERVICE AS

Hagan
Oppussing av bad

Veldig fornøyd. God og tydelig kommunikasjon underveis. Hyggelige folk som leverte som lovet og til god kvalitet.

Juni 2020
G

Gøril Schøning om OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS

Hagan
Total renovation of 6m2 bathroom.

Jeg er veldig fornøyd med Pro VVS Oslo AS og arbeidet de utførte på badet mitt. De holdt avtalene og kommunikasjonen med Alex gikk knirkefritt. Ryddig og kjempefornøyd med sluttresultatet før avtalt tid! Dette firma kan jeg trygt anbefale til andre.

April 2020
S

Satheesh om Pro Vvs Oslo As

Slattum
Nytt baderom

Evensen Bad og Snekkerservice AS kan trygt anbefales. Gjorde en kjempejobb med å gjøre et gammelt vaskerom om til et nytt og flott baderom. God kommunikasjon underveis, holdt avtaler til punkt og prikke og hyggelige folk. Anbefales 👍🏻

Mars 2020
P

Per Christian om EVENSENS BAD OG SNEKKERSERVICE AS

Nittedal
Omgjøring av garasje til hybel

De holder det de lover.

Nov. 2019
T

Thor om SOLID HÅNDVERKSERVICE MICHAL CIUNCZYK

Hagan
Totalrenovering av bad på 5-6 kvm

Utførte godt håndverk. Arbeidet effektivt og leverte iht avtale. Utførte uten problemer ekstra arbeid vi kom på underveis. Ryddet godt etter seg underveis i arbeidet. God pris.

April 2019
C

Claes-Gøran om DYKTIGHANDVERKER AS

Hagan
Ferdigstillelse bad

Meget godt fornøyd med oppussing av bad fra AR Byggentreprenør AS. Meget ryddig fra A til Å med mye ekstra service mtp henting av varer osv

Mars 2019
Y

Yngve om AR BYGGENTREPRENØR AS

Hagan
Renovere bad.

Bygget et nytt bad og renoverte et gammelt bad. Effektive og dyktige håndverkere som gjorde begge jobbene. Jobbene ble utført raskere en antatt og med god standard. Noe språk forvirring, men prosjektleder var bare en telefon unna for oppklaring. Kan trygt anbefale de til slike jobber.

Jan. 2019
K

Knut om DYKTIGHANDVERKER AS

Slattum
Helrenovering bad og seperat toalett i leilighet (måtte utsette prosjektet, trenger flere tilbud)

Jobben ble utført etter ønske, men ble flere ganger forsinket grunnet dårlig planlegging. Måtte også spørre og purre flere ganger for å få på plass alt papirarbeid.

Aug. 2018
B

Bart om CONSTRUCTOR BYGG AS

Fetsund
Oppussing of ca 120 kvm incl. 2 bad ( 7kvm & 3 kvm), all electrical cables needs to hide in the vegg, new sikrings

Excellent work, agreed price & time, we also received some helpful suggestions from them. Khaled has excellent control and follow up on his team ( Rorlegger,Elektrikker etc) Quick in response,always available on phone/message, easy & nice to work with these people Overall KM Bygg & team was very flexible and cooperative. Also I must appreciate Bruno for his day to day supervision & controls for entire duration of work. I highly recommend KM Bygg

April 2018
P

Pramodsing om KM BYGG OG REHAB AS

Oslo