Skal du pusse opp badet i Vestby?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Vestby. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Vestby?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Vestby. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Vestby

Nytt bad i Son

1555SON

Pris på røropplegg til bad, badekar/dusj, servant, vaskemaskin. Evt. Oppbygging og flislegging baderom 2.46x 2.15 Evt. innlemme tilstøtende toalettrom i badet Eller nytt toalettrom rett over eksisterende wc. Samt legge tak og parkettgulv på ca 16m2. Jobben er på Store Brevik Son. Ca 5 m2

Totalrenovering av bad og renovering av soverom

1555SON

1. Helrenovering av bad (ca 9kvm) 2.renovering av soverom (15kvm) Eventuelt bygging av et nytt toalett itillegg i etasjen over.

Totalrenovering av bad på 7kvm og potensielt vaskerom

1555SON

Ser etter en entreprenør som kan ta seg av prosjektet med å totalrennovere badet v¨årt på 7 kvm. Det er et gammelt bad med dusj, vask og badekar (ikke toalett). Ønsker å rive alt og få inn nytt. Samt, så ønsker en prisantydning på å rennovere og påbygg av på vaskerommet. Ønsker å slå ned veggen mellom bod og vaskerom så det blir et større rom. Samt så må ytterveggen i boden isoleres. Vi ønsker også å sette inn dusj. Mvh, Marianne

5 kvm

1555SON

Vann og kloakk rør er der sette opp reisverk for 3 vegger og sette på baderomsvegg. Og sette opp vask dusj og stikk kontakt.

Pusse opp hytteblad

1542VESTBY

1. Krypkjeller: Fjerne snurredass bestående av støpt glassfiberkapsel med 6 plasttønner fra krypkjeller. 2. Krypkjeller: Skifte ut deler av tak i krypkjeller/badegulv som er råttent. Ikke stort areal, men behov for å skifte ut deler av plank og isolasjon som er dårlig. 3. Bad innvendig: Ta ut nåværende innredning dvs dobenk, dusjkabinett og servantskap. Badet er ca 10 m2. 4. Baderomsgulv: Klargjøre gulv (tregulv) for å kunne legge baderomsvinyl. Ønsker pris med og uten varmekabler. 3. Baderomsvegger: Klargjøre nederste del av trepanel på vegger for overgang til vinylbelegg. 4. Badreomsvegg og tak: ønsker separat tilbud/pris på å beise trehvitt tak og vegger i lysere nyanse (vurderer også å gjøre selv). 5. Koble opp nytt vann og avløp. Dette ligger klart like under bad i krypkjeller. 6. Montere WC, dusjkabinett, servantskap og evt. høyskap. 7. Koble opp avløp fra kjøkken, som også ligger klart i krypkjeller. Befaring etter nærmere avtale.

Renovering av bad

1555SON

Gjelder ikke rør- og el-arbeid! Oppstart må kunne utføres snarest. Legge nye sponplater på gulv Støpe igjen slisser i gulv Legge masterbord / armering og avrette gulv med nedsenk i dusj Sette opp rupanel / membranplater på vegger Sette opp gipsplater i tak (senke 5 cm til spooter) Membranarbeider gulv og vegger Flislegge gulv og vegger Bygge inn og flislegge vegg wc

Siste evalueringer
Renovasjon av bad

Meget god kvalitet på jobben, ryddig, pålitelig og høy profesjonalitet. Fikk mange gode råd fra gode fagmenn før igangsettelse. Anbefales på det sterkeste!

Okt. 2018
A

Almir om Nordlys Vvs AS

VESTBY
Renovering av 2 bad fra 1970

Jeg hadde 2 bad som skulle total-renoveres i "funkishus" fra 1968. Jeg inviterte 4 leverandører for å gi tilbud. Kent Karlsen utmerket seg ved å komme med gode ideer, viktig info om røropplegg i et så gammelt hus og ga et generelt meget godt inntrykk. Prosessen har vært meget god, alle håndverkere har vært hyggelige, skikkelige og "blide". Det har vært en veldig god og trygg prosess for oss som kunde og alt har gått etter planen. Anbefales!

Nov. 2017
L

Lasse om MITT BAD AS

Son
Helrenovering av bad + vinylbelegg på vaskerom og kjølerom

Kjapp og effektivt gjennomføring av helrenovering på bad. All dokumentasjon og godkjenninger følger med og det taes bilder underveis. Meget god gjennomføring med gang og spisestue, også her dokumenteres det veldig bra. Anbefales!

Juli 2017
S

Stig Atle om DYKTIGHANDVERKER AS

Hafslundsøy
Renovere bad/ slipe parkett i stue

Godt utført arbeid. Parketten fikk nytt liv. Veldig pent.

April 2017
C

Christiane om Kolbotn Parkettsliperi AS

Son
Oppussing av bad, ca. 4 kvadrat

God oppfølging før og etter avsluttet oppdrag. Raskt levert, god pris og flott utført arbeid. Kan anbefales på det varmeste.

Okt. 2016
Å

Åse Holta om AQUATEC

Son
Renovering av bad ca,5kvm.

Jobben ble profft utført nøyaktig etter tidsplanen. Hyggelige håndtverkere som jobbet raskt og nøyaktig.

Juli 2016
J

Johan om BYGG OG VÅTROM AS

Son
Oppussing av baderom/vaskerom 3,4m2

Vi er svært fornøyd med jobben som er blitt gjort, og nøler ikke med å anbefale bedriften til andre. Sertifisert firma til bra pris. Bedriften har vært profesjonell i alle ledd: Profesjonell befaring, et godt og oversiktelig skriftlig tilbud, god kommunikasjon med firma med svar neste arbeidsdag på mail, håndverkere som svarte på spørsmål og jobbet raskt og effektivt og ferdigstilling over en uke tidligere enn planlagt.

Feb. 2015
S

Stine om DYKTIGHANDVERKER AS

Vestby
oppusing/renovering av bad

Totalrenovering av bad. Dyktige, positive og imøtekommende håndverkere. Alltid presise til avtaler.Stor forutsigbarhet i progresjon. God koordinering av faggrupper. Bra dokumentasjon. Absolutt konkurransedyktige på pris. De får mine beste anbefalinger!!

Nov. 2013
A

Arne om SB TØMRER AS

Son
Renovering bad

Thor Arnesen er en rørlegger med lang erfaring. Han gir en tilbud som var blandt de laveste. Utformingen på tilbudet var oversiktelig og de forbehold ha måtte ta kommer klart frem i tilbudet. Han startet opp som avtalt og ble ferdig med hele badet innen anslått tid. Ingen overaskelser i prisen. Stor fordel at han ikke i utgangspunktet selger baderom og fliser, men at vi kan kjøpe det hvor vi måtte ønske. Dersom vi kjøper igjenom han for vi det til hans innkjøpspris uten påsalg. Ofte godt rabbatterte priser. Jeg kan anbefale Thor Arnesen Rørsevice på det varmeste.

Nov. 2011
K

Klaus om Thor Arnesen Rørservice

Vestby
oppussing av bad

Thor Arnesen Rørservice anbefales på det beste. Punktlige og raskt gjennomført oppdrag. Pålitelige og hyggelige. Kjempe fornøyd og kommer til å bruke de igjen ved senere anledning.

Juni 2011
E

Ellen om Thor Arnesen Rørservice

VESTBY
Nytt bad-total rehab

Etter at vi la ut anbudet tok rørlegger Thor Arnesen kontakt,og kom samme dag på befaring.Fikk anbudet etter et par dager.Helt overlegen på pris satt opp mot de andre anbudene.Arbeidet har blitt utført eksepsjonelt godt,og i god tid innen fristen vi satt.Løsningsorientert og meget bevisst på nøyaktighet.Punktlig og presis,samt meget flinke til å gi tilbakemeldinger om både tilstand og tidsperspektiv på arbeidene som har pågått.Lett å forholde seg til.Alt i alt en meget behagelig opplevelse og et godt stykke håndverk.Kan absolutt anbefales!

Juni 2011
L

Linda om Thor Arnesen Rørservice

VESTBY