Helrenovering av bad i Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Fornyelse av bad.

2500TYNSET

Har liten vannskade. Trenger nye veggplater og gulvbelegg. Muligens nye vannrør og vask.

* Fortsatt ledig: Fornyelse av bad etter vannskade

2500TYNSET

Søker etter fagfolk som kan ta ansvar for oppussing av bad etter vannskade og fukt i vegger. Noe mugg. Rive vegger. Rørlegger må legge om vannrør og plassering av vann, toalett og dusj. Elektriker må legge om strømledninger og kontakter. Golv og yttervegg er betong. Ønske om oppstart så snart som mulig. Ta kontakt.

* Fortsatt ledig: Renovere bad

2500TYNSET

Lite bad (3.15 m x 1.60 m) trenger renovering. Behov for nytt gulvbelegg, stedvis nye veggplater, nytt baderomsskap og benk, installere avtrekk, skjule utenpåliggende rør med mer. Bør befares.

* Fortsatt ledig: oppussing av bad, fornye deler av avløpsrør under gulv, skifte ut varmtvannsbereder og kum på kjøkken

2510TYLLDALEN

Badet er liten med 3,5kvm grunnflate og vannledningene ligger lett tilgjengelig i en hul innervegg, som skiller kjøkkenets benk med heldekkende benkeplate og kum fra badet. Vi ønsker en løsning uten mange lag med tette skikter av plast, siden huset er fra ca. 1750, står på gråstensmur og har uisolerte tregulv. det har bare vært PVC belegg på gulvet, som nå har blitt for gammelt, ca. 40 år i bruk. Vi er interessert i kreative forslag, som sikrer praktisk drift og tar hensyn til miljøvennlige løsninger. Nye kraner og ny vv-bereder er kjøpt inn allerede ellers skal keramikkdelene og kum gjenbrukes.

Pusse opp et bad

2500TYNSET

Nytt gulv, varmekabler

Bad

2500TYNSET

For snart 15 år siden hadde vi en renovering av bad. Dusj, toalett og vask. Det ble lagt nytt golv, Montert veggplater. Noen av veggplatene er blitt skadet. Dvs. råtne nederst. Det er i dusjen. Vi vurderer ny oppussing, med fornyelse av dusj, toalett og vask.  Ønsker tilbud.