Skal du pusse opp badet i Grimstad?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Grimstad. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Skal du pusse opp badet i Grimstad?

Uansett om du skal bygge nytt baderom, totalrenovere eller pusse opp bad i Grimstad. På Mittanbud finner du dyktige håndverkere som er klare for å hjelpe deg!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber innen oppussing av bad i Grimstad

Mikrosement på vegger og gulv og skifte av innredning

4885GRIMSTAD

Badet skal pusses opp med mikrosement og skrifte baderomsinnredning. Vi kjøper innredningen selv. Riving av eksisterende innredning gjør vi også selv.

Bygge bad 2. etasje + sparkling av gipsvegger

4886GRIMSTAD

I hovedsak trenger jeg bad ferdigstilt, men er også ønskelig å sparkle ferdig hele etasjen dersom dette kommer innenfor budsjett. Badet er ca. 6kvm. Vegger satt opp og vanntilførsel, avløp og ventilasjon er klargjort. Det må settes inn takvindu også. Det skal inn med dusj, servant og toalett. Bare å ta kontakt dersom det Trengs flere detaljer.

Renovere baderom og vaskerom i eldre leilighet i trebygning i Grimstad sentrum

4878GRIMSTAD

Baderom i andre etg av eldre trebygning midt i Grimstad sentrum ønskes renovert. Det har tidligere vært påvist fuktinntrengning i deler av tak på baderom (fuktskader er synlig innvendig i ett av takhjørnene og det kan også se ut som at veggen under har noe fuktskader). Utvendig tak ble fornyet for ca 2 år siden da det var et areal på ca 1-2 m2 direkte over baderom hvor takstein var i meget dårlig forfatning, så det må undersøkes for fuktskader innvendig og utbedres med hensyn til eventuelle skader. Ønsker å installere varmekabler i gulv, da dette er ikke eksisterende per idag. Baderom er kledd med belegg både på gulv og vegger og jeg ønsker alt byttet ut. Ønsker også å bytte ut vinduet på baderom. Vurderer også å oppgradere det gamle røropplegget (som idag består av kobberrør). I forbindelse med den jobben, vil det også måtte byttes ut noe veggplater samt fornyes gulvbelegg på vaskerom.

Oppussing av bad

4886GRIMSTAD

Legge varmekabler, bytte varmtvannsbereder, legge belegg på gulv. Montere nye baderomsmøbler

Ferdigstilling av vaskerom/bad

4878GRIMSTAD

Trenger å ferdigstille vaskerom/bad

Fliser gulv etc.

4870FEVIK

Jeg trenger en som kan legge fliser på gulvet på badet hos meg på Fevik. Ca 5 kvm. Sluket må flyttes så da må det vel støpes, legge nytt dren, menbran, varmekabler etc. Tenkte å starte arbeidet ca 20.august. Trenger et anbud for videre planlegging. Hvis den som gir anbud også kan fjerne gammelt dusjkabinett/baderomsmøblement og montere opp nytt, eller har noen de kan anbefale til dette, så er det ønskelig.

Siste evalueringer
Oppussning av bad

Veldig bra. Raske, nøje og effektive

Juli 2017
E

Else Sønderland om Henningsen Bygg AS

Fevik
Bygging av bad på hytte

Kan trygt anbefale HRVC. Jobben ble svært mye større enn vi hadde forestilt oss. Håndverkerne gjorde gode vurderinger underveis, og var tydelige på hva som måtte prioriteres og hva som kunne stå. Solide og hyggelige fagfolk.

Mai 2016
S

Simen Rommetveit om HRVC SNEKKER OG HÅNDVERKSTJENESTER AS

Kolbotn
Renovere baderom og vaskerom

Sluttoppgjør og ferdigstillelse. Alt etter avtalt pris og dato, må igjen si vi er kjempefornøyd med utført arbeid, ikke vanskelig og anbefale Rokoade Ind a/s. Vi vil garantert ta kontakt med dem når annet renoveringsarbeid skal gjøres.

Des. 2015
K

Kurt Olav om ROKADE IND AS

Grimstad
Pusse opp baderom

Ryddig prosess med skriftlige kontrakt. Mykje for pengane. Hyggelig og grei å forholde seg til. Jobben blei uftført på tilfredsstillande måte, men med litt estetisk smårusk. Var likevel rask til å komme tilbake for å ordne på ting vi ikkje var heilt fornøgde med. Ein håndverker som kjem utan at ein treng å mase. Alt i alt eit bra valg :)

Mars 2014
L

Lene Andrine om ETOS Takst AS

Homborsund
Pusse opp bad.

Er fornøyd Arendal rør og bygg. De var raske til å befare, ga en god pris, gjennomført etter avtale, og jobben var håndverksmessig god, spesielt flisleggingen. Har lite å utsette på oppdraget. Et lite minus var at selve oppdraget dro ut i tid, da de ikke var å jobbet der daglig. Det kunne altså vært bedre samhandling/planlegging mellom arbeiderne slik at vi var uten bad i en mindre periode enn det vi var.

Mars 2012
T

Torstein Vimme om ARENDAL RØR OG BYGG AS

Grimstad