Trenger du en entreprenør på Ås?

Ser du etter en entreprenør på Ås for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Ås konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Ås?

Ser du etter en entreprenør på Ås for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Ås konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Ås

Hjelp med å sette inn en Hbjelke 8m i tak.

1407VINTERBRO

Trenger hjelp med at beregne, bestille, sette inn en H-bjelke i stål 8m i tak. Fjerne to bærende bjelker og fjerne en vegg i stein. Bjelken skal holde opp taket som er 8m i lengde. Hvis dette går bra så trenger vi og hjelp med og utbedre en del ting i vårt nye hus.

Grave ut til kjeller tilbygg

1435ÅS

Vi skal i gang med bygge prosjekt og trenger hjelp med gravearbeid og bort kjøring av masser. Ca. 185kvm som skal graves ut. Etter mine beregninger ca 800m3 med masse som må bort.

Etterisolering, skifte av pavelig på vegg

1433ÅS

Vi trenger å få etterisolert yttervegg på huset, og i første omgang 1 vegg. Evnt flere vegger avhenger av pris. Veggen ligger værutsatt til, og panelingen er veldig slitt og oppsprukket. Beskrivelse; Demontering og montering av el,vann, ets Demontering og montering av terrasse Bindingsverk i tre, etterisolering 2x50mm, ny panel stående Møre Royal Riving av tre,trepanel Flytting av vindu i trevegg, inkl innvendig og utvendig belistning Balkongdør tofløyet, flytting ink innvendig og utvendig belistning Balkongdør enkel, flytting ink innvendig og utvendig belistning Avfallshåndtering 6-8 spotter, pris inkl montering

Fundamentere bæring som allerede holder deler av huset oppe.

1407VINTERBRO

Deler av taket på huset lener seg på bæring som ikke har fundament. Altså bæringen går bare rett i jorda, og vil derfor råtne over tid. Vi trenger et selskap som kan legge inn midlertidig bæring mens de lager ordentlig fundament eller grunnmur. Vi ønsker også noen som kan lage en grunnmur til det som skal bli en utvidelse av gangen vår. Dette er ikke like viktig og kommer an på hvor mye det koster med den andre jobben. Det som er viktig er at vi får fikset fundamentet på bæringen innen 10 april. Så dette haster. Ta gjerne kontakt om dette er noe dere kan få til så fort som mulig. Alle prosesser må gå litt raskt.

Tilbygg 15 m2

1407VINTERBRO

Bygning av enkelt tilbygg som kobles til eksisterende enebolig på Vinterbro i Ås kommune. Arbeidet innebærer at få opp konstruksjonen dvs.: 1. Preparere tomt og gjøre klart for tilbygget. Underlag er ganske tett og glatt og delvis dekket med belegningsstein som blir fjernet. Det er kort ned til berg/stein. 2. Støpe isolert grunnmur (3,5 m2 * 4,2 m2) og koble til eksisterende bolig. 3. Montere tre yttervegger på grunnmuren og koble de til eksisterende bolig. Yttervegger leveres i tre og på samme måte som vegger på eksisterende bygg (se bilde). På en av ytterveggene monteres det 1 stk. 90 cm. dør og 1 stk. vindu. Kjøper leverer dør og vindu som monteres. 4. Tak skråner vekk fra eksisterende bygg og tekkes med asfalttakbelegg i sort eller takstein. Inkludert er takkant, takrenner og rør i hvid i samsvar med eksisterende bygg (se bilde). Den nye konstruksjonen kobles direkte til eksisterende bolig (se bilder). Tilbygget leveres i henhold til tek 17 standarden og slik eier kan starte innvendig arbeid, isolere og kle vegger, fliselegge gulv og male yttervegger. Arbeidet skal gjennomføres voren 2024. Del gjerne tilbudet opp slik en del dekker preparere tomt og støpe av grunnmur (ref. punkt 1. og 2.) og andre delen dekker reise trevegger og tak (ref. punkt 3 og 4)

Graving og grunnarbeid for ny enebolig

1407VINTERBRO

Vi trenger en graver til å forberede grunn og gjøre eiendommen klar til oppføring av ny enebolig. - Rigging - Graving ca. 130 kmv grunnflate - Oppfylling av masse - Avretting og komprimering - Tilbakefylling - Utbedre vei og plass med avretting, singel, ca 70kvm -Grøfter , antatt 20 m. Gravearbeid for ledninger osv. - Bortkjøring av overskuddsmasse, ca 50 kubikk - Sluttarbeid og klargjøring. Stor sett alt fra eksisterende bolig/tomt og til ny kan oppføres.

Siste evalueringer
Oppussing av stue og trappområde

Entrepenør Alex Foukis lagde kontrakt med oss, med pris og tidsoverslag, og leverte ferdig og plettfri oppussing innen fristen. Stua var et stort prosjekt; trapp, vegger, himling, gjestetoalett, vindfang, peis, innedører og ytterdør etc. Kommunikasjonen var tydelig hele veien. Alfis Bygg er tillitsfulle, rimelige, vennlige, på tilbudssiden, profesjonelle håndverkere med estetisk sans. Anbefales VARMT. Vi vil bruke dem videre til kjøkken, bad etc

Feb. 2018
O

Ole-Petter om Alfis Bygg AS

Ås
Prosjektering av veranda med brannkrav

Meget bra, god oppfølging og kunnskapsrik. Et krevende oppdrag som krevde dispensasjon på utnyttelsesgrad, byggegrense og avstand til nabo ble løst på en meget bra måte og godkjent av kommunen.

April 2017
K

Kim om A FINSTAD CAD AS

Ås
Totalrenovering bad 2.etg enebolig (eksisterende toalettrom og bad slås sammen, ca 4 kvm med skråtak).

Meget fornøyd med jobben! Nøye og pent utført, til avtalt tid og pris. De løste noen "ekstraoppgaver" på en flott og fantasifull måte. Dersom vi hadde innvendinger eller noe ikke var gjort helt rett med en gang, fikset de det umiddelbart, Bruce er alltid tilgjengelig. Det eneste vi kan sette fingeren på var at flisleggerne var så raske at de hadde lagt flisene før de hadde fått med seg at vi ønsket dem liggende i forbant, likevel supert resultat!

Feb. 2017
H

Hanna om INOVENTIO BAD & BYGG AS

Ås
Modifisering av enebolig.

Jobben er gjordt og vi er meget godt fornøyd med resultatet!Pål Gunnar Henriksen var en del til og fra,men det passet meg bra.Fikk tid til å rydde og forberede neste prosjekt.Gikk en del over anbudspris,men det var jeg forberedt på.Dette var en god erfaring.

Nov. 2016
T

Tormod om TØMRERFIRMA PGH BYGG OG VEDLIKEHOLD PÅL GUNNAR HENRIKSEN

Ås
Oppsetting av lettvegg + gipsing av tak

Hurtig og nøyaktig utført. God pris. Jeg bruker den gjerne igjen.

Juli 2016
C

Christer om BIGMANT AS

Oslo
Oppussing av soverom på

Vi la ut flere oppdrag,og det endte med at Multinova påtok seg alle sammen.Det var veldig behagelig. Samtidig hadde vi nok da håpet å kunne få totaljobben noe hurtigere unnagjort,da det gav fleksibilitet på å kombinere jobbene.Det ble noen flere kvelder og helger enn ønsket.Det var en ryddig prosess rundt pristilbud,kontrakt og betaling,så ikke noe å utsette på det.Espen tar sitt håndverk veldig nøye,så vi ble veldig fornøyd med sluttresultatet.

Jan. 2016
T

Trond om MULTINOVA AS

Ås
* Fortsatt ledig: Bygge på inngangsparti (7 kvm) ..hele prosessen. Fra tegning til ferdig påbygg

Gjennomgående god kvalitet på arbeid , men store forsinkelser og fortsatt noe gjenstående arbeid, tre måneder etter at arbeidet skulle ha vært ferdig....

Jan. 2016
T

Trond om OVERLEGEN-EIENDOM AS

Vinterbro
Ventilasjon av 2 baderom og kjeller

Helt perfekt. God informasjon, ingen overraskelser. Hyggelig håndverker, ærlig og redelig. Laget et flott system for oss, og leverte alt til avtalt tid. Veldig effektivt til fornuftig og avtalt pris.

Des. 2015
Å

Åse Kjelsbøl om VENTY VENTILASJON AS

Vinterbro
Nytt tilbygg over 2 plan

Bedriften utførte jobben på en meget bra måte til en grei pris. Alt ble levert og utført til riktig tidspunkt. Bedriften kan anbefales.

Aug. 2011
Ø

Øyvind om Svein M Vestli

Vinterbro