Entreprenører i Tromsø

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Entreprenører i Tromsø

MAXIBYGG AS

MaxiBygg er medlem av Byggmann og totalleverandør av hus og hytter. Vi gjør også det meste av renovering og tilbygg etc.

Des. 2023

Bytting av tak og kledning

"Utrolig bra service. Prisen på anbud og sluttsum stemte helt. Fantastisk oppfølging av maxibygg gjennom hele byggeprosessen. Anbefales sterkt hvis du skal gjøre noe med huset. Vi fikk skiftet tak, byttet kledning, skiftet vinduer og dører og bygget ..."Se mer
J
Jøran
Krokelvdalen
MAXIBYGG AS

KENT OMMEDAL AS

4.8 (5)

vi har lang kompetanse på betongkonstruksjoner , og utfører graving av tomter, drenering med mye mer. Garasjer og andre bygg. vi har mange års erfaring innenfor betongkonstruksjoner og grunnarbeid , med mye mer. alt fra store og små konstruksjoner . Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta kontakt med oss. har bred kompetanse så kan hjelpe med ganske mye.

Okt. 2023

Graving av garasjetomt

"Ryddig firma, god kommunikasjon fra befaring og til ferdig jobb. Kom fort i gang og utførte jobben raskt. Go kvalitet på jobb. Kan anbefales og ved behov bruker jeg han gjerne flere ganger."
H
Helge
Tromsø
KENT OMMEDAL AS

STRAUMSBUKTA UTLEIE & GRAVING AS

Juli 2023

Forbedring og utvidelse parkering på egen tomt

"Etter befaring la Straumsbukta Utleie og Graving AS en god plan for gjennomføring av prosjektet og jobben ble gjort ganske raskt. Endringer vi foreslo ble også tatt inn underveis slik at vi er fornøyde med resultatet."
J
Julien
Tromsdalen
STRAUMSBUKTA UTLEIE & GRAVING AS

TROMSØ MASKIN TEAM AS

5.0 (7)

Over 20 års samlet erfaring og ekspertise Vi er ett nystartet firma, men våre ansatte har jobbet lenge i bransjen. Vi har over 20 års samlet erfaring innen for flere områder innen maskiner og anlegg. Vi legger mye i arbeidet for å levere tjenester som kundene er fornøyd med og vi stolt kan vise fram.

Mai 2023

Graving og bortkjøring av jordmasser

"Godt fornøyd med utgraving av jordmasser. Raskt utført med godt resultat."
T
Thomas Berg
Kvaløya
TROMSØ MASKIN TEAM AS

BYGGTEK NORD AS

5.0 (1)

Byggtek Nord AS utfører en rekke forskjellige tjenester innen arkitektur og byggesak. Herunder: Ansvarlig søker, tegninger, bygge-søknader, fradeling, seksjonering, tomteanalyse, konsulenttjenester, mm. Har du planer?, ta kontakt!

Mai 2023

Vi er fem boenheter som skal bygge på huset/lage en garasje.

"Morten leverer 110%. Firmaet er svært dyktig, opptatt av kvalitet og stor gjennomføringsevne i tillegg til punktlighet og nøyaktighet. Anbefales til alle! :)"
D
Daniel
Tromsø
BYGGTEK NORD AS

TROMS ELEMENTBYGG AS

Troms Elementbygg AS ble etablert i 2011. Selskapet har 5-6 ansatte tømrere og 1 daglig leder. Egenproduksjon av veggelement ble avviklet i 2017. Nå anskaffes veggelement etter behov fra eksterne underleverandører. Ferdige vegger med innsatte vindu transporteres til byggeplass og heises på plass med kran. Dersom bygget er i 2 etasjer, kan vi også levere ferdige gulvelement. Dermed er man raskt i gang med å montere veggene i 2 etasje. Når veggelementene i 2 etasje er montert, heises takstolene -...

Se mer
Jan. 2022

Tilbygg til eksisterende bolig.

"Vi er bare i planleggingsfasen og så langt er vi svært fornøyd. Vi valgte denne bedriften etter å ha innhentet referanser fra 2 andre som har kjøpt tjenester hos denne bedriften og som ga bedriften de beste anbefalinger."
I
Inger Marie
Tromsø
TROMS ELEMENTBYGG AS

Riktig Byggservice AS

Feb. 2016

Bygging av (stor) takopplett

"Valdmanta UAB har utført byggeoppdrag til avtalt tid og pris, og vi er særdeles fornøyd med utførelsen av jobben. Jobben var relativt omfattende ved at de har bygd et stort takopplettt på eksisterende saltak."
H
Hege Pedersen og Bjørn Egil
Tromsdalen
Riktig Byggservice AS

KNUTSENS AGENTUR

Leverer alt innen bygg & elementhusVi har stor suksess på levering av elementhus fra ByggNor som er et Norsk firma med produksjon og fabrikk i Tallin.Se mer på www.knutsens.no eller ring tlf. 913 64 555Knutsens Byggservice ble etablert som en egen avdeling til Knutsens Agentur i 2002Vi har utført en rekke renoveringer av eldre og nye hus som har gitt oss 18 års erfaring med gode referanser på et godt faglig utført arbeid.Vi er i dag 5 faste ansatte derav 4 polske Tømrere med fagbrev som nå har v...

Se mer
Okt. 2020

Tilbygg 25kvm over 2 etasjer med bad, gang, soverom og kontor

"Dette er et firma med lang fartstid i bransjen, dyktige arbeidere og en imøtekommende og løsningsorientert holdning til oss som kunde. Vi benyttet Knutsens agenturer til oppføring av tilbygg over 2 etasjer på totalt 26 kvm (innvendig+utvendig). Vi..."Se mer
G
Geir
Tromsø
KNUTSENS AGENTUR

EIDE BOLIGSERVICE AS

Eide Boligservice as er nært knyttet til Byggtorget Eide Bygg as Kvaløya.Daglig leder: Anstein AasenErfaring: Vært daglig leder på Eide Bygg as ca 30 år. Har utviklet 2 boligfelt Jensvollmarka og Eidekollen. Det er 5 polske snekkere som har jobbet for oss fra 2012. Alle fullvaksinerte for covid.Vi utfører nybygg, tilbygg, renovering inne og utendørs.Ta gjerne kontakt for befaring, tilbud og referanser.

Nov. 2020

Tilbygg til hytte

"Bra folk og lett å kommunisere med! Spurte bra spørsmål underveis. Kvalitet virker bra fra det vi kan dømme nå. Kan ikke si noe om hvordan det bli over tid. Kan anbefales."
I
Isabell
Kvaløya

JOSEFSEN CONSULT AS

3.7 (15)

Vi er en profesjonell aktør som er opptatt av å ivareta kundens behov og ønsker.Vi kommer gjerne på en uforpliktet/gratis befaring.Ser fram til å høre fra deg.Odd Ivar JosefsenTlf 40206475JOSEFSEN CONSULT AS

Jan. 2020

Etablering av leilighet og hybel i eksisterende enebolig

"Sluttresultatet står til 4 stjerner. Arbeidet er godt utført! Det som trekker ned er manglende dokumentasjon ved endringer underveis og en del feilbestillinger av varer. I sum har dette medført enkelte tekniske utfordringer, mindre planjusteringer o..."Se mer
S
Steinar
Sjursnes
Siste registrerte jobber

Fundamentering, plate/såle, grunnmur

9020TROMSDALEN

Ønsker pris for fundamentering på fjell og støpe såle, søyler eller grunnmur for hus 70 kvadratmeter kvaløyvågen 79/45

New ceiling after water damage

9008TROMSØ

Got a water damage from the roof into our ceiling. Need urgent offers for a new ceiling in the kitchen.

Fuktig kjellerleilighet

9008TROMSØ

Hei! I salgsprosessen av en kjellerleilighet ble det påvist av takstmann høy grad av fuktighet i kjellerleiligheten tilhørende Prestenggata Vi ønsker fagfolk på befaring for å vurdere tiltak til utbedring med prisoverslag.

Reparasjon av eksisterende badstue i bolig

9011TROMSØ

Vi har en eldre badstue som ikke er i bruk, da vi ønsker å kontrollere at alt er i orden først. Ønsker i første omgang kontroll, og tilbud på reparasjon /ombygging.

Innkjørsel, drenering, graving, mur, trapp

9020TROMSDALEN

Stor innkjørsel som er ujevn, ønskes drenert, planert ut, mur mot tomt på øverdiden, kantstein mot hage, drenering mot husvegg, ferdigstilling av inngang/trapp som består av fliser.

Bytte gulv og bunnsvill på hytte

9102KVALØYSLETTA

Hytte i Skarsfjord på Ringvassøya. Feste impregnert limtredrager (innkjøpt) til etablerte fundamenter, jekke opp sig i hyttehjørne, bytte bunnsvill, legge nytt gulv i gangparti og sette opp lettvegg. Potensiale til å kunne bli utvidet til en større jobb, da det på sikt blant annet skal etableres soverom på loft og utviding av platting.