Trenger du en entreprenør i Hol?

Ser du etter en entreprenør i Hol for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Hol konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Hol?

Ser du etter en entreprenør i Hol for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Hol konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Hol

Bygging av infrastruktur, felt 5 Hallingskarvet Fjellgrend

3577HOVET

Infrastruktur er påbegynt men vi ønsker pris på å fullføre infrastruktur her. Dokumentasjon sendes etter basert på seriøse tilbakemeldinger. Tid og pris er viktige kriterier da det er et ønske at feltet skal ferdigstilles før sommeren.

Støpe grunnmur - tilbygg på hus

3580GEILO

Det skal støpes 2 stk grunnmurer. Det skal bygges på huset med spisestue og en ny større del. Spisestuen skal være en forholdsvis grei jobb. 3 stk murer ut fra huset. Her vil grunnarbeidet være klart ved oppstart. Mål Spisestue: BxL 440x500 cm Mål Mur Spisestue: ca. totalt: BxHxL 30x150x1440 cm ————————— Det skal i tillegg støpes mur til påbygg, her må det graves ut i skråbakke for å få høyde til 2 plan. Dybde på graving ca. 2 meter. Bredde på skråning ca. 7m. Medium helling i skråning, enkel dump av gravemasse mens man står i skråning. Mål tilbygg større del: BxL 800x800 cm ———————— Ønsker en befaring og et tilbud på både graving, forskaling og støping. Arbeidets oppstart er planlagt til våren 2024. Anleggsadresse: Skurdalsvegen , 3580 Geilo. Godt håndverk vil naturligvis bli rettferdig kompensert.

Bygge / oppføre ny hytte Geilo

3580GEILO

Bygge / oppføre ny hytte Geilo, byggesett leveres på tomta av Sande hytter a/s. Trenger tømrer, VVS, elektriker, graving og murer. Ta kontakt / skriv her ved interesse. Framdriftsplan: Graving og muring høst 2023 Byggestart hytte vinter/vår 2024

Tilbygg, garasje med leilighet

3580GEILO

Hei! Vi har fått tegnet en garasje (hos GeiloArk) med leilighet på toppen som skal være i tilknytning til huset. Nå er vi på jakt etter noen som kan bygge den for oss. Vi ønsker helst oppstart våren 2024. Er dette noe dere har mulighet til å se nærmere på? Adressen er Veslefjordvegen, 3580 Geilo Med vennlig hilsen Silje Madeleine og Jon Michael

* Fortsatt ledig: Installering av avtrekksvarmepumpe

3577HOVET

Hei, Jeg trenger å få installert en avtrekksvarmepumpe på hytten min som ligger i Hol kommune. Jeg har ikke enda kjøpt varmepumpen, så akkurat når installasjonen vil skje må vi komme nærmere inn på. Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål eller ønsker å komme på befaring.

* Fortsatt ledig: Bygge platting, trapper, plassbygget sittebenk etc…

3580GEILO

Rundt hytten på Geilo (Uthussetra) ønsker vi bygget platting på baksiden med plassbygget sittebenk. I tillegg ønskes platting på grusen/marken på siden av hytten + i front av hytten. Det må også bygges 2 x trapper på sidene som binder terrassene/sonene sammen

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Skifte tak, vinduer og bygge terasse utenfor hytte

Svært god service og godt utført arbeid av Mesterbygg Geilo. De pusset opp en gammel hytte for oss og det kom naturlig uforutsette ting underveis. Vi ble godt orienterte underveis og de løste ting på en god måte. De er ikke blant de billigste, men her får du god kvalitet for pengene og folk du kan stole på!

Okt. 2021
N

Nicolas M F om MESTERBYGG GEILO AS

Bergen