Trenger du en entreprenør i Sandefjord?

Ser du etter en entreprenør i Sandefjord for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Sandefjord konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Sandefjord?

Ser du etter en entreprenør i Sandefjord for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Sandefjord konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Sandefjord

35m3 påbygg til soverom og TV stue.

3159MELSOMVIK

Vi ønsker å bygge på eksisterende bolig ihht tegninger. Håndtverker vil komme til ferdig støpt såle og ferdig revet innvendig. Dvs at håndtverker må selv rive yttervegg og sette opp utvendig påbygg. Når påbygget er ferdig tett utvendig og kledning + vinduer er montert skal eier fortsette selv innendørs. Elektrisk og eventuelt rørlegger koordineres selv av eier.

Fjerne jord og støttemur.

3233SANDEFJORD

Jobben består av å fjerne jord og en støttemur langs tomtegrense. Adkomst til arbeidsstedet er utfordrende og trangt. Det er hekk på den ene siden som ikke må skades også er der terrasse på andre siden. Jobben må utføres med varsomhet. Området som det skal jobbes på er ca 25m langt og 1,5 meter bredt. Terrenget skal senkes inntil eiendomsgrense. Bilder kan sendes om ønskelig og vi tar fortløpende befaringer for de som ønsker det. Ring 47624270 for mere info. Jobben ønskes å utføres snarest!

Godkjent snekker med ansvarsrett

3225SANDEFJORD

Erstatte bærevegg med drager. Kjøkken skal pusses opp med åpenløsning, derfor må en vegg mellom kjøkken og spiseplass rives ned. Entreprenøren må derfor regne ut styrke på drageren. Lengden er på ca 390 cm.

Utbedre råteskader og årsak

3158ANDEBU

I forbindelse med renovering av stue er det oppdaget råteskader i bunnsvill under terrassedør og på begge sider av terrassedør, samt råte i gulvsponplater på hver side av terrassedør. Videre er det oppdaget råte i bunnsvill i hjørnet av stuen mot forhøyet terrasse. Skadeårsak: Skadeårsaken til lekkasjer skyldes utettheter på sider av terrassedør og eventuelt under terrassedør, samt lekkasje i hjørnet med forhøyet terrassegulv. Beslag er mangelfullt utført. Har behov for pristilbud for å utbedre selve råteskaden samt utbedring av årsaken til råten / vanninntregningen. Jeg har takstrapport med priskalkyle/grovestimat og nærmere beskrivelse av skadeomfang inkl. bilder som kan oversendes for å kunne gi pristilbud.

Murer og flislegger søkes til renovering av bad

3222SANDEFJORD

Jeg søker etter en erfaren entreprenør til å utføre murer- og flisleggerarbeid, der inkludering av egen rørlegger kan vurderes for å forenkle arbeidet for arbeidstageren. Arbeidet innebærer følgende oppgaver: Støping rundt nytt sluk med nedsenkning av dusjsonen. Støping av nytt gulv med installasjon av varmekabler (elektriker er bestilt). Påføring av membran på både vegger og gulv for vanntetting. Flislegging av gulv og vegger. Prosjektdetaljer: Tidsperspektiv: Raskest mulig, leiligheten er ikke bebodd. Gulvareal: Ca. 6,7 kvadratmeter. Veggareal: Ca. 18 kvadratmeter. Eventuelle justeringer eller tillegg til denne beskrivelsen kan diskuteres ved kontakt.

Brannproajektering

3212SANDEFJORD

Vi søker et registrert firma med org.nr til brannproajektering av to bygninger med 12 enheter i hver, totalt 24 enheter. Vi skal bytte ut branndører inn til enheter . De dørene vi nå har slår innover, de er fra 1978. Vi ønsker må å sette inn dører som har slagrettning utover og derfor må det brannproajekteres. Mh Yvonne

Siste evalueringer
Bygge vaskerom og bad i kjeller

Dyktig, rimelig, rydder etter seg

April 2019
A

Andrea Elise Sørli om LARSENS BOLIGSERVICE

Sandefjord
Riving av kledning, utforing, isolering med 5cm treull og asfalt vindtett 20mm og ny ferdig grunna liggende kledning inkl hjørnekasser og vannbrett n

Takentrepenør AS var blant de dyreste firmaene og vi regnet med at kvaliteten på arbeidet skulle stå i stil med det. Vi tok feil. De var raske og ryddige med rivinga av kledningen, det skal de ha. Det hadde vært enklere om arbeiderne kunne snakket norsk også, ikke bare enkel engelsk, men vi savnet mest god oppfølging av ledelsen underveis. De måtte komme tilbake flere ganger for å fullføre jobben tilfredsstillende.

April 2018
I

Ingrid om TAKENTREPRENØR AS

Sandefjord
Oppusning av kjeller

Er veldig fornøyd med arbeidet utført av Multimax Bygg. Raskt, grundig, og profesjonelt , god oppfølging og info underveis. Flott resultat. Ryddige i alle faser! Kan anbefales på det varmeste!! Bruker de gjerne igjen og kan trygt anbefales.

Feb. 2018
E

Eva om MULTIMAX BYGG AS

Sandefjord
Total entrepenør

Proffbygg har utført bygging av hus, maling/tapesering/våtrom/taklegging etc. Huset er 200 m2. Proffbygg innhentet anbud for el jobb og rørlegger. Siden proffbygg ikke har mesterbr, har en byggmester fulgt opp. Byggm. har INGEN TING å bemerke. Proffbygg har gjennomført jobben på en meget profesjonell måte. Tidsfrister er holdt. Proffbygg har lev 110% . Og har levert mer enn forventet. Men det er viktig å ha konkret og detaljerte kontrakter.

Feb. 2018
T

Tomas om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Totaltoppussing av hus inkludert nytt bad og kjøkken

Proff Bygg utførte jobben ifb. med en større oppussing av huset vårt, og arbeidet ble utført på en god måte i henhold til avtalen (les beskrivelsen av oppdraget for omfang). Tett oppfølging fra daglig leder som også koordinerte jobben mot Elektriker og Rørlegger på en strålende måte. Selskapet har fokus på detaljer og leverer veldig bra standard på arbeidet. I etterkant har vi hatt en befaring hvor avvik har blitt løst raskt.

Jan. 2018
F

Fredrik Strandskogen om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Hage, tomt, drenering, grave maskin

Vi er meget godt fornøyd med grave maskin arbeidet som Kristoffer har gjort hos oss. Jobben var omfattende der Kristoffer var eneste bedrift som kunne gi en fast pris på jobben, med en stipulert pris på materialer. Kristoffer som er bedriftseier, var bestandig tilgjengelig på telefon under prosessen, hadde gode løsninger på alt.Vi kan absolutt anbefale Kristoffer Landmark og bruke igjen for senere anledninger. Mvh Temur Valiev

Des. 2017
T

Temur om KRISTOFFER LANDMARK

Sandefjord
Sandefjord

Vår evaluering av proff Bygg basert på seriøsitet, skikkelighet & nøyaktighet av både daglig Leder og hans dyktige arbeidere som led til fantastisk arbeide. Daglig Leder og hans gutter er full av ideer og inspirasioner. Proff Bygg får 5 stjerner for det jobbet som er gjort på en profesjonell måtte

Juni 2017
S

Sima om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Oppretting av skjev garasje

Veldig proffe og godt utført arbeid. Kan anbefales

Mai 2017
D

Dag Henning om RUNE KIHL

Sandefjord
Riving av bærevegg og nye bærebjelke

Virket som en kar som visste hva han dreiv med. Kom inn evaluerte også ble jobben gjort etter avtale. Fikk det litt billigere etter avtalt pris pga at jeg ikke skulle ha lister og "pynting" etter jobben. Selv om jeg hadde forventet det billigere på grunn av det, så er der jo mange som velger å være krasse på sånt!

April 2017
M

Mathias om BYGGMESTER LARS GØRAN EDQUIST

Sandefjord
Trefelling av furu + fjerne rot.

Meget godt fornøyd med utført arbeid. - Felling av 4 store trær - med opprydding. - Fjerning av fjellknaus - uten sprengning = flott levert. - Setting av forstøtningsmur i granitt med planering av gårdsplass. - Legge bark i skråning over forstøtningsmur. Seriøse, pliktoppfyllende, oversiktlig regninger, og lette å ha med å gjøre. Hyggelig, løsningsorientert entreprenør. KAN ANBEFALES VIDERE. (kommer til å bruk de igjen).

Mars 2017
A

Arve om WIIK ENTREPRENØR AS

Sandefjord
Oppføring av dobbel garasje m/loft

Svært hyggelig folk. Gjorde jobben til avtalt tid og også pris som avtalt. Kan anbefales

Sep. 2016
K

Kenneth om R.W.J VEDLIKEHOLD REHABILITERING ROLF WERNER JOHANSEN

Stokke
Byggmester til tilbygg

Lolands bygg leverer meget høy kvalitet. De var svært gode til å komme med kreative løsninger på våre til tider sære og annerledes ønsker. Alt arbeid er utført perfekt og Loland formidlet hele veien gode samarbeidspartnere for oss. Vi er veldig fornøyde med resultatet! Hilde Holmer og Jan Kåre Bechmann

Aug. 2016
H

Hilde om Lolands Bygg Og Renovering AS

Sandefjord