Trenger du en entreprenør i Levanger?

Ser du etter en entreprenør i Levanger for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Levanger konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Levanger?

Ser du etter en entreprenør i Levanger for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Levanger konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Levanger

Oppføring av 4 mikrohus

7630ÅSEN

4 prosjekterte mikrohus på Åsen med oppstart over sommeren. Grunnet høyt salg i flere prosjekter har ikke vår faste partner kapasitet til flere nye prosjekter. Hus er prosjektert og leveres precuttet til byggeplass. Det planlegges å føre opp 2 og 2 enheter samtidig. Modellene har en grunnflate på 30 kvm med hemsløsning. Byggestart er planlagt for slutten av august. Ta kontakt for mer info og gjennomgang om det er ønskelig å gi pris på prosjektet

Påbygg og rehab hytte

7608LEVANGER

Lett rehabilitering i deler av eksisterende hytte (tot. 50m2) fra 1992. Nytt påbygg est. ca. 38m2. Se vedlegg med underlag for tilbud.

Enebolig Levanger

7608LEVANGER

Ønsker et tilbud på følgende: Plassering av hus på tomt. Utarbeidelse av plantegninger, snitt og fasade. Byggesøknad. Ansvarlig prosjekterede. Ansvarlig søker. Informasjon: Huset skal oppføres på eiendommen 312/76 og 312/77 i Levanger kommune Trøndelag. Vi ser for oss plassering sør-øst og baksiden mot 312/27. Tomten er forholdsvis flat, men det er fjell i området hvor huset er tenkt plassert. Vi ser for oss et hus på 2 etg med grunnflate på ca 120 m2. Ønsker en tilbud på utførelse som listet opp over. Vennlig hilsen Johannes

Tilbygg i 3 etasjer, gang + større stue x2

7606LEVANGER

Utbygg på eksisterende hus, 3 etasjer, totalt ca 60m2. Større gang i underetasje, utvidet stue hovedetasje, utvidet stue 3.etasje

Drenering og isolering

7620SKOGN

Deenering av 10m kjeller + isolering og planering av tomt etterpå. Sette opp støttemur E-post: thorerj@gmail.com

Oppgrusing av 1 km gårsveg

7622MARKABYGDA

behøver å få gruse opp gårsvegen i nabolaget vårt. noen plasser må det fylles på mere mens andre bare et tynt lag.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: påbygg ca 30 kvadrat med støpt plate

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort av MAX-BYGG TJENESTER LEVANGER. Dem hjelpte til med søknad og tegning. Og bygging ble gjort veldig nøye og inne tiden som var lovet. Dem hadde veldig god dialog med oss gjennom hele prosessen. Så vi sitter igjen med ein veldig god følelse og vil gjerne reklamere for dette firmaet. Og skal vi gjøre mere med huset hvor vi trenger faghjelp kommer vi garantert til å velge disse igjen.

Feb. 2018
T

Torunn Synnøve om MAX-BYGG TJENESTER LEVANGER PIOTR WOJCIECH CIAGLO

Skogn
Oppussing av storstue i Trønderlån

Alt levert til rett tid og i en meget god kvalitet. Anbefales!

Des. 2017
L

Leif Arne om Elman AS

Skogn
Tilbygg til enebolig

Vi er godt fornøyd med jobben. Kom til avtalt tid. God oppfølging underveis. Avtalte timebetaling og håndverkerne jobbet raskt og effektivt. Vil anbefale firmaet.

Feb. 2016
R

Reidun Åse om BERG BYGGTJENESTER AS

Skatval
Bygging av reisverk og tak på hytta, ca 80 kvm. ÅSENFJORD

Jobben snekkerne har utført er vi svært godt fornøyde med. De ser ut til å være dyktige håndtverkere, og fremdriften har vært som forventet. Oppfølgingen fra vår kontaktperson i Berg Bygg er vi også svært godt fornøyde med. I sluttfasen var det noe uenighet om timeforbruket, da det ble noe høyere enn vi hadde fått anslått. Berg Bygg har vært løsningsorienterte ift dette. Som læring anbefaler jeg alle å få definert et tak på forbrukte timer først.

Okt. 2014
R

Rolf om BERG BYGGTJENESTER AS

Åsen