Trenger du en entreprenør på Hamar?

Ser du etter en entreprenør på Hamar for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Hamar konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Hamar?

Ser du etter en entreprenør på Hamar for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Hamar konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Hamar

Gravemaskin med betong arbeid

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Hei, Jeg trenger en så kan grave under en del av huset og lage thermomur på yttervegg.

Lage parkeringsplass

2318HAMAR

Vi skal lage parkeringsplass på et område som det nå er gressplen. I tillegg skal det lages en innkjøring, gangvei fra inngang og legge trekkerør fra hus til enden av parkeringsplassen slik at det er mulig å trekke ledninger for el bil lader. Plassen skal være av en slik stand at den tåler kjøring og det er mulig å gå videre for å legge fast dekke som asfalt eller en type sten. Vedlegg sier litt mer om området. Det skal nyttes kvalitetsduk mellom underlag.

Oppussing av overflater

2324VANG PÅ HEDMARKEN

Oppussing av overflater i stue, kjøkken og gang. Ønsker pristilbud på legging av gulv, tak og vegger. Nøyere beskrivelse av oppdrag, plantegninger, materialvalg og lignende finnes i vedlegg.

Riving og utveksling av bærevegg

2315HAMAR

Vi trenger bistand for vurdering av løsning og pris for å rive det vi mistenker er en bærevegg, og erstatte denne med en tre-/stålbjelke. Veggen er ca. 3x2,4m og inneholder et lite murparti ytterst mot pipe. Tar gjerne fagkyndige inn til befaring. Mvh Christian

Tilbygg på ca 50 kvm, fritidsbolig, ringsaker.

2316HAMAR

Vi ønsker å sette opp et tilbygg på ca 50 kvm med hems. Tegninger er ferdige og entreprenør for utgraving av tomt og nedsetting avløpstank er valgt. Omfanget blir ringmur og oppføring av "elektroklart" bygg i henhold til tegninger. Det skal ikke støpes såle da dette vil være en hytte uten strøm. Det vil bli en løsning med XPS og flytende gulv.

Drenering

2319HAMAR

Hei, har fått fukt i kjelleren, og må nesten drenere, og etterisolere grunnmuren rundt huset, sammen med dette passer vi på å få planert ut endel av tomten, og må få kjørt bort noe masse. Ønsker ett firma som kan komme å se på dette, og komme med en pris, de med best tilbud og løsning er vi interessert i å bruke.

Siste evalueringer
Fornyelse 2-roms leilighet .50 kvm.

Flinke folk . Fleksible .

Feb. 2019
P

Pål om BERGAUST BYGGTJENESTER AS

Ridabu
Tilbygg

2xtilbygg på til sammen 90m2 med 1 bad, 1 bod, 2 soverom og 2 stuer. Bytte av kledning, vinduer og tak på eksisterende bygg. Vi er veldig fornøyde med både resultatet, prosessen og samarbeidet. Faglig dyktige, allsidige og hyggelige folk som holder seg til plan og avtaler. De er løsningsorienterte og kreative hvis det dukker opp utfordringer underveis, og alltid på tilbudssiden. Konkurransedyktige på pris. Vil virkelig anbefale PFT videre.

Juli 2018
J

Johanne Bjerke om PROFIL TAK & FASADE AS

Hamar
* Fortsatt ledig: Totalrenovering av rekkehus

HåndverksSpesialisten har totalrenovert vårt rekkehus, inkludert bygging av helt nytt bad og kjøkken. Er veldig fornøyd med å ha valgt HåndverksSpesialisten, med Jacek som prosjektleder. De er prisbevisste på materialer, kommer med gode råd, kommer når de skal, veldig flinke og effektive, og ikke minst trivelige folk. Hele prosessen var veldig ryddig, og jeg anbefaler HåndverksSpesialisten på det sterkeste.

Des. 2016
A

Anders Øverhaug om HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

Hamar
* Fortsatt ledig: Forsalg til + pris på utførelse av utnyttelse/ombygg/påbygg av enebolig på stor tomt

God prosjektledelse. Svært relevante og gode råd/forslag til løsninger. Grundig og nøyaktig utførelse.

Nov. 2016
T

Toril om HAANDVERKSSPESIALISTEN ISMENA HIACYNTA FRANCUZ

Hamar
Bygge uthus/anneks

Oppføring av anneks. Godt fornøyd med et utførte arbeidet og resultat ble meget bra. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Vi vil gjerne bruke Ilseng Bygg senere.

Sep. 2015
L

Leif Ole om ILSENG BYGG AS

Kløfta
Utskiftning av ytterdører - rekkehusborettslag, hamar

Utskiftning av ytterdører Høsten 2013 fikk borettslaget utført utskiftning av ytterdører. Borettslaget er et rekkehusborettslag på 38 enheter. Borettslaget er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Dialogen underveis, planleggingen og utførelsen var akkurat som ønsket. Det ble avtalt oppfølging av utført arbeid og etterkontroll, noe som også var betryggende. Styret vil i fremtiden ikke nøle med å benytte firmaet igjen.

Jan. 2014
D

Dalsløkka Borettslag V/leder Thomas om Fasit Bygg AS

Hamar
Påbygg

Bedriften satt opp søyler for avstiving av eksisterende tilbygg, satt opp et nytt tilbygg og skiftet ytterpanel. Konkuransedyktig pris. Effektive og nøyaktige. Vi har ingen ting å utsette på noe! Ærlige, redlige og hyggelige folk.

Nov. 2012
E

Elisabeth om Fasit Bygg AS

Hamar
Påbygg enebolig

Arbeidet er ikke igangsatt, men en veldig profesjonell aktør i tilbudsfasen. Har stor tro på at aktøren kommer til å levere til avtalt tid og pris.

Juli 2010
T

Tor Håkon om BB BYGG AS

Hamar