Trenger du en entreprenør i Flekkefjord?

Ser du etter en entreprenør i Flekkefjord for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Flekkefjord?

Ser du etter en entreprenør i Flekkefjord for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Flekkefjord konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Flekkefjord

Hjelp til bygg av utbygg/påbygg

4404FLEKKEFJORD

Vi ønsker å se på muligheten til å bygge et utbygg for å utvide stue og soverom i 2. og 3. etasje. Vi trenger hjelp med tegning, søking og utføring av byggprosjektet. I tillegg ønsker vi å se på mulighet til å utvide eksisterende gang/garderobe og vindfang.

Bore etter vann

4400FLEKKEFJORD

Ønsker å bore etter vann på hytta. Er ikkje vann nå. Enkel tilkomst. Ligger i Flekkefjord (Glendrange)

Drenering+isolering

4406FLEKKEFJORD

Ønsker anbud på på drenering + isolering av hus

Doffin - Snekkertjenester, rammeavtale

4400FLEKKEFJORD

Konkurransen gjelder rammeavtaler for levering av entreprenør-, tømrer- og snekkertjenester med materiell. Leverandøren skal stille med materiell på alle oppdrag som skal utføres av leverandøren med mindre Oppdragsgiver krever noe annet. Rammeavtalen skal dekke kommunens behov for slike tjenester og materiell til løpende drift og vedlikeholdsarbeider i avtaleperioden. Oppdragsgivers bygningsmasse er på ca. 80.000 m2. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Behovet er usikkert. Historisk sett har oppdragsgiver handlet tilsvarende tjenester for NOK 2.000.000,- - 3.000.000,- eks mva per år de siste tre årene. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Totalleverandør: To tilbygg på eksisterende anneks (bad og kjøkkentilbygg)

4434ANDABELØY

Vi ønsker å bygge på eksisterende anneks for å gjøre dette mer anvendelig som hytte. Vi har søkt og fått tilbygg godkjent hos kommunen. Byggene skal være satt opp som tette bygg med vindpapp. Alt grunnarbeid / støping må også gjøres av entreprenør. Vi tenker selv å plaste, isolere og sette på veggplater innvendig samt å legge nytt gulv i stue og kjøkken. Kledning og takstein skal så langt det lar seg gjøre følge eksisterede anneks sitt design. Malearbeid vil vi gjøre når tilbygg er ferdig. Vi inviterer til befaring for å kunne gi skikkelig pris dersom det er interessant. Bad: - Varme i gulv - Elektrisk ventilasjon / avsug - Belegg på gulv / membran (våtromsnormen) - Røropplegg (varmt /kaldt / sluk) til vask og dusj - Røropplegg (kaldt / sluk) til vaskemasking - Røropplegg (kaldt vann / sluk) for vegghengt toalett - Utekran (varmt/kaldt) på badtilbygg mot terasse - Ny varmtvannsbereder i kjeller under anneks - strømkontakt for vaskemaskin og tørketrommel - Strømkontakt ved vask - strømkontakt på vegg for håndkletørk - Lyspunkt i tak for taklampe - Vindu mot terasse - Oppkobling av vask / toalett og dusj Kjøkken: - Lyspunkt i tak for taklampe - Strøm til komfyr og platetopp - strøm til kjøleskap - strøm til avtrekk og kjøkkenbelysning - strøm til komfyrvakt - strøm til kjøkkenbenk - strøm til oppvaskmaskin - Røropplegg til vask og oppvaskmaskin (samt sluk) - Vindu mot sjø Eksisterende bygg: - Blending av røropplegg fra eksisterende kjøkken - fjerning av eksisterenede toalett/ vask - Nytt større stuevindu med fast karm I tillegg til dette ønsker vi noen priser på følgende tillegg: - Ny hoveddør på anneks inkludert installasjon - Pris for bad og kjøkken tilbygg ferdig isolert med veggplater og listverk (all inklusive) - Pris for vegghengt toalett ferdig monterert - Pris for dusjkabinett ferdig monterert - Pris for vask på bad med speil ferdig monterert - Pris for luft / luft varmepumpe i stue ferdig montert

Bygging av 16stk leiligheter

4400FLEKKEFJORD

Jeg ønsker snekker arbeid pristilbud på bygging av 16 stk leiligheter. De skal bygges på et betong dekke som blir toppen av et garasje anlegg. Dette blir utført av eget firma. På tilbudet så ønsker jeg IKKE vinduer og dører i tilbudet, da jeg selv driver et firma som forhandler dette. Jeg ønsker derimot pris med montering av dette. Hvis dere har avtale med elektro firma så kan det være aktuelt at de også kan bli med og legge inn pris på elektro delenen av tilbudet.

Siste evalueringer
Renovering av eldre bolig

Dyktige og løsningsorienterte. Holder en veldig god dialog underveis og er alltid tilgjengelig om man lurer på noe. Som kunde føler man seg veldig godt ivaretatt. Mitt prosjekt dreide seg om totalrenovering utvendig av et eldre hus, samt oppussing av stue og at de også laget et helt nytt bad i samme hus. Arbeidet ble utført på en utmerket måte samt at alle tidsfrister ble holdt.

Sep. 2017
L

Lars Sigbjørn om HEIKO MIDTTVEIT

Gyland
Flatkvist + redskapsbod

Fikk utført oppdraget av Bilstad Bygg til avtalt pris og ble utført av flinke og effektive snekkere. Startet oppdraget litt senere en avtalt pga. dårlig vær, men når de kom igang, ble kvisten og boden helt topp:-)

Jan. 2012
F

Frode om Bilstad Bygg AS

Flekkefjord