Trenger du en entreprenør i Kvinesdal?

Ser du etter en entreprenør i Kvinesdal for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Kvinesdal?

Ser du etter en entreprenør i Kvinesdal for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Kvinesdal konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Kvinesdal

bygge slott i kvinesdal,et lite et

4490KVINESDAL

trenger bare og få beskjed om hva som trengs av materiale.og hjelp til å finne en plass det går ann å sette opp noe såmt

Bygge hytte

4485FEDA

Hei Vi ønsker å sende ut et utbygging prosjekt på anbud Anleggs adresse er Sandeveien 189, Feda Vedlagt er tegninger på gammel eksisterende hytte og ny godkjent hytte. Tiltaket er godkjent av Kvinesdal kommune. Spesifikasjoner: Inne Veggene på innsiden skal. være gipset , sparklet pusset ferdig malt. På kjøkken skal. være robust gipset innvendig veggen skal være isolert Pipe Listefritt i taket malt tak Fliser i gang Gipset tak Balansert ventilasjon med rør for nettilgang Elektro: separat Svakstrøm og sterk strøm skap *svakstrømrør. Installert i stjerne. Rørene skal ha 25mm i diameter *Svakstrømkabler skal gå i egne rør og ikke benyttes sterkstrøm førende rør *kom med en anbefaling av både svakstrøm og sterkstrøm punkter *Elektro bokser klargjort for fremtidig Elko pluss og elko smart *Lys setting. Spotter SG. 3 soner kjøkken/stue og tv plass *Spott gang 1 sone *lampe underetasje 2 soner *nedstøpt varmekabel på bad, gang og bod (underetasje) *Astro ur(montert i sikringsskap til utelys) BAD *Ber om anbefaling *ikke gipset Ute kledning: impregnert Klasse 1 Klargjøring av tomt, Ny drenering og utgraving av gammel masse. Gammel masse benyttes til utfylling på egen tomt. Delvis ny grunnmur Reparasjon av gammel grunnmur (deler av grunnmur skal gjenbrukes), igjenfylling av krypkjeller Ny grunnmur til påbygg Elektro: *Det skal være mulighet til å føre ut 5 sterkstrøm kurser og 5 svakstrøm kurser *ferdig trekkrør til bil lader. 3 fase ladding *Stikk kontakt, ute med egen av/på bryter *RØR til robot klipper DIm TBD Tak: valgfritt men ref. regulerings plan. kom med innspill Vinduer. pulverlakkert aluminium beslag. Ønsker anbefaling på hvilke vindu som isolerer best og som bør benyttes. Farge: sort ute , hvit tre inne RAL farge TBD Det skal være et 1 meter bredt grus stripe fra grunnmur til jord takrenner og tilhørende rør som er over jord skal være i pvc plast farge sort Annet: Riving av gammel hytte (separat pris) klargjøring av tomt/utgraving Varmvannsbereder med smartstyring 4 voksne Det skal søkes om ENOVA støtte til smart varmtvann bereder() , balansert ventilasjon, lav energi vinduer, «etterisolering» VA *Det er ikke VA i området. Ønsker forslag til dette *det skal uansett klargjøres for nettkobling for offentlig V/A

Bygge på hytta i Kvinesdal

4473KVINLOG

Lurer på å bygge på hytta, ca 25 kvadratmeter. I den forbindelse så ønsker jeg en prisantydning. Håper det kan være av interesse.

Påbygg av hytte

4480KVINESDAL

Vi ønsker å bygge på hytten vår på Hidreskog. Hytten ligger på en øy i Holmevatn. Det er ikke veiforbindelse til øyen. Vi har en eldre hytte på ca 50m2 som vi har fått tillatelse til å utvide med ca 35m2. Påbygget skal komme i gavlenden av eksisterende hytte, men bli noe bredere og ha et høyere møne. Påbygget skal bli ca 9,5x4m. Taket på påbygget skal også utvides og trekkes over deler av eksisterende hytte, slik at hemsen får nytt, høyere tak. Påbygget er tenkt bygget med krypkjeller på søyler/påler. Utvendig ønskes liggende dobbelfals kledning og stålplatetak eller lignende. Vi ønsker også trefiberisolasjon uten dampsperre og panel innvending. Furugulv, eller lignende. Påbygget skal være soverom og hems. Det er ikke tenkt varmekilder, kun nødvendig lys og stikk. Påbygget ønskes oppført på våren. Om mulig i 2022, men det kan etter avtale starte planlegging og grunnarbeider i 2022 og tømmer arbeider i 2023, alt etter hva som er mest hensiktsmessig i henhold til logistikk Vi ser for oss to alternativer. Ferdig påbygg, med alt. Eller ferdig utvendig, klar for isolasjon.

Tømrer

4480KVINESDAL

Har en hytte under oppgradering. Er bygget på ca 12m2. Trenger hjelp til -ferdigstille ute ca 2 dager -skillevegger inne -isolering -panel og plater inne -åpne mellom påbygg og eksisterende Kledning ligger på plass. Noe innvendig også

Ombygging av hytte og oppsett av gapahuk

4473KVINLOG

Ønsker prosjektleder og gjennomførelse av: - Endring av eksisterende hytte, utvidelse av stue, utskifting av peis, oppgradering av gulv med en steinplate - Planering av område for å sette opp gapahuk - Fundament for gapahuk + oppsett av byggesett (gapahuk)