Trenger du en entreprenør i Grimstad?

Ser du etter en entreprenør i Grimstad for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Grimstad konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Grimstad?

Ser du etter en entreprenør i Grimstad for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Grimstad konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Grimstad

Påbygg på enebolig

4870FEVIK

Utvide et loftsrom på 30 m2 til 37 m2 og heve taket på ene veggen. Taket er pulttak. Kommunal godkjenning foreligger sammen med teknisk beregning av ny drager.

Ny garasje

4879GRIMSTAD

Vi skal bygge ny garasje og ønsket en totalentreprenør som kan ta hånd om alle prosesser. Garasjen skal være ca 8x7 m med plass til to biler og god lagringsplass bak. Vi ønsker dobbel garasjeport og uinnredet loft med utvendig trapp på baksiden. Vi vil ha innlagt vann til vannslange samt strøm. Det står en garasje på tomten i dag og den skal rives. Ny garasje vil bli plassert noen meter lenger inn på tomten i forhold til den gamle. Vi ønsker asfalt forran garasjen.

Grave grøft for nedlegging av strøm og fiber

4876GRIMSTAD

Hei, ønsker befaring og pristilbud på graving av grøft tvers over hagen for nedlegging av strøm og fiber. Eiendommen ligger på leire, så må være noen som er kvalifisert til å se når de burde gi seg. Grøften skal graves fra hushjørnet og tvers over plenen til en stolpe som står på tomtegrensen, ca 20 (?) meter. Det ligger høyspenningskabler i dette området fra før, så arbeidet må gjøres med forsiktighet.

Fjerning av fjell

4886GRIMSTAD

Har litt fjell jeg skulle hatt fjernet for å lage parkeringsplass ved siden an huset.

Oppussing av kjellerleilighet

4870FEVIK

Jeg har en kjeller på ca 90 m2 som skal pusses opp. Den består av 2 soverom, bad, vaskerom, stue og bod.

Planering og støttemur

4886GRIMSTAD

Ca 12 meter støttemur på ca 60cm høyde. Bak muren og videre i øst i hagen er det grovplanert, men må finplaneres og legges nytt topplag med jord (evt ferdigplen avhengig av pris). Totalt område som må planeres er ca 80-100 kvm. Trenger ikke kjøre til masse for planering utover topplag og evt masse for støttemur. Hele området har tidligere vært plen, men etter dreneringsarbeid må det nå pyntes litt på.

Siste evalueringer
Diverse anleggsarbeid - enebolig

Morten tok på seg oppdrag med å drenere rundt bolig, fjerne en gammel garasje, lage ny adkomstvei (inkl sprenging) og anlegge parkering og plen foran huset. Han gav en konkurransedyktig pris og har utført jobben på en god og løsningsorientert måte. Han er lett tilgjengelig og kommuniserer bra underveis. Og han har godt humør og står veldig på. Anbefales.

Mars 2020
D

Dag om M.O ANLEGGSTRANSPORT & SERVICE AS

Kristiansand s
Utbedring av grunnarbeid på tomt for enebolig

Ordentlig utført jobb, enkel og ryddig kommunikasjon hele veien. Anbefales.

Juli 2019
H

Herman om PLUKK KENNETH OLSEN

Fevik
Utvide og utbedre biloppstillingsplass (belegningsstein), samt fjerne tank for fyringsolje

Bedriften er god på å lytte til- og ivareta kundens behov og ønsker. Bedriften har gjennomgående utført godt arbeid. -Totalvurderingen er at levert tjeneste/produkt er svært bra, også i forhold til pris.

Nov. 2015
H

Herman om TROMØY PLANTESKOLE ANLEGG AS

Fevik
Tilbygg

De som ble gjor er etter avtale, det ble utført raskt og effektivt. Kan med god sammvittighet anbefale Lora Bygg til alle. Litt mye materialer til overs er det eneste en kan sette fingeren på.

Aug. 2013
G

Gordon E. om LORA BYGG AS

Fevik