Trenger du en entreprenør i Vennesla?

Ser du etter en entreprenør i Vennesla for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Vennesla konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Vennesla?

Ser du etter en entreprenør i Vennesla for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Vennesla konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Vennesla

Søke ferdigattest

4706VENNESLA

Påbygget 2.etg (påbygg ble bygget i år 2009). Alt er søkt og godkjent. Tiltak er utført i 2009 og meldt ferdig i henhold til matrikkel fra kommunen. Men firma som bygget sendte aldri inn søknad om ferdigattest. (Firma som bygget eksisterer ikke lenger) Vennesla kommune har informert meg om at nytt firma med ansvarsrett kan gå god for tiltaket og sende inn ny gjennomføringsplan og deretter søke om ferdigattest. Da er de fornøyd. All dokumentasjon som tegninger, søknad for tiltaket, plan osv eksisterer og jeg har det tilgjengelig. Alt ble gjort ferdig, men å søke om ferdigattest ble tilsynelatende glemt. Er sånn sett en formalitet som mangler, men en viktig en. Trenger firma som kan ta på seg å få dette søkt ferdig slik at 2.etg kan brukes lovlig. Mvh Joar Hindenes

Grave fiber grøft

4708VENNESLA

Grave grøft fra vei opp til hus.

Romdeling. Ett rom skal bli til to.

4700VENNESLA

Har et stor soverom som jeg ønsker å gjøre om til to. Må settes opp en lettvegg/m isolasjon. Lage ny utspring til ny dør. Må også listes på begge sider av lettvegg og dør. På det ene soveromme gåt det en dør ut til balkong, denne vurdere jeg å bytte til 2-veis balkongdør.

Heve skyvedør montering (yttervegg, fasadeendringer)

4707VENNESLA

Heve skyvedør montering (yttervegg, fasadeendring). Dør størrelse er B3200 H2100. Vi venter på tilbud.

Forsikring

4707VENNESLA

Har en lekkasje i en garasje. Trenger pris overslag på en jobb. Trenger dokumentasjon av en entreprenør.

Utføre nødvendige grunnarbeider for husbygging på tomt

4715ØVREBØ

I forbindelse med at vi skal bygge hus på tomten vår ønsker vi å innhente tilbud på å utføre nødvendig grunnarbeid for å få tomten byggeklar. Tomteforhold: Berggrunn under et lag med lyngskau, kanskje 1 meter på det dypeste. Relativt flatt platå der vi ønsker at huset skal stå, som skrår nedover mot elv og nabotomt. Er fra før av utført noe grunnarbeid som graving og avskoging. På det dypeste er det gravd ca. 4 meter og man møter da på leire og vann, men dette er langs bunnen/kanten av berg-platået som huset skal stå på. Må muligens fylles/sprenges noe. Det er også nødvendige å grave ned rør for vann og avløp. Det skal være tilrettelagt for dette av kommunen, under veien som går forbi tomten. Avløp skal kobles til felles renseanlegg ca 55 meter unna, men det skal , så vidt vi har forstått kun være nødvendig å grave fra tomt til vei og ikke grøft langs veien. Dette avklares eventuelt med kommunen. Vi har også vurdert å legge inn bergvarme, men ettersom vi skal bygge et relativt nøkternt hus, så ikke sikkert at lønner seg for vår del. På forhånd takk.

Siste evalueringer
Planering og opparbeiding av tomt

Jobben besto av planering av en 1,2 mål boligtomt i skrått terreng med mange store trær. - Meget grundig befaring og detaljert og bra anbud. - Har holdt alle tidsfrister. - Veldig hyggelig og enkel å forholde seg til. Alltid fått raskt svar på spørsmål. - Fant alltid gode løsninger når det dukket opp problemer. - Utrolig bra arbeid og vi er strålende fornøyd med resultatet. Anbefales!

Aug. 2016
G

Geir om LIE ANLEGG AS

Øvrebø
Liten gravemaskin til utvidelse av hytteveg

Er svært fornøyd med jobben som er gjort. Jeg ble hele tiden informert om arbeidets gang ved sms og foto fra stedet. Alexander er hyggelig og lett å forholde seg til, kan trygt anbefale han for andre som ønsker å få gjort en gravejobb.

Aug. 2016
L

Lene Kjelvik om AF TRANSPORT OG ANLEGG ALEKSANDER LUNDBAKK FØLLVIK

Øvrebø
Vann og kloakkledning

Fikk lagt inn nytt vann og avløp inn til/i huset av Uppstad VVS og maskinfører Tveit. Arbeidet ble utført raskt, sikkert og med stor presisjon. Kommunikasjonen oss imellom var veldig god mens arbeidet pågikk. Jeg er veldig fornøyd med utførelsen og har ingen problemer med å anbefale Uppstad VVS til de som trenger en rørlegger. Trenger jeg en rørlegger i fremtiden, er det Uppestad jeg kontakter. Frank Svendsen Vennesla

Sep. 2015
F

Frank om UPPSTAD VVS

Vennesla