Trenger du en entreprenør i Trysil?

Ser du etter en entreprenør i Trysil for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Trysil konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Trysil?

Ser du etter en entreprenør i Trysil for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Trysil konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Trysil

Jekke opp og rette opp hytte (ca 40 kvm)

2430JORDET

Liten hytte som står på pilarer av leca. Hytta har for mange år siden sunket og muligens forskjøvet seg litt. Ønsker å jekke opp og rette opp hytta. Se bilder. Ta kontakt for mer info og eventuelt avtale befaring. Jeg er lettest å nå etter kl 16 Hytta ligger i Trysil.

Tilbygg på ca 40kvm og renovering av eksisterende hus innvendig

2420TRYSIL

Kort oppsummering: Ønsker å bygge på huset med ca 40kvm, bestående av tre soverom, et lite toalettrom og gang med adkomst til rommene. Ønsker i tillegg totalrenovering innvendig av allerede eksisterende bygg på ca 85kvm. Dette inkluderer nye klikkvinyl- eller laminatgulv, ny kledning og himling (gips), nye gulv- og taklister, nye innvendige dører og bytte alle vinduer (seks eller sju vinduer) til trelags isolerglass. I tillegg riving av to vegger som i dag utgjør kjøkken, for å lage åpen løsning mot stue samt sette inn nytt kjøkken med kjøkkenøy. Riving av ildsted/peis og sette inn ny hjørnepeis/frittstående vedovn. Riving av vegg mellom vindfang/gang og flislegge gulv i gang ca 8kvm. Rive ene veggen inn til ene soverommet for å lage ny ekstra stuedel. Gjøre om fra synlig elektrisk anlegg til skjult. Ønsker i tillegg å få lagt nytt tak utvendig, bytte fra singel til Kami TerraPLEGEL. Renovering i eksisterende bygg: Vindfang/gang: I dag er vindfang flislagt på gulvet med varmekabler. Ønsker å rive vegg mellom vindfanget og videre gang for å lage åpen gang. Fliser tas bort og nye fliser og varmekabler legges fra ytterdør og innover gang (ca 8kvm). Bytte av inngangsdør. Bad ca 9kvm - Består i dag av vinylgulv og -vegger. Rive eksisterende bad, nye varmekabler, flislegge gulv og vegger, spiler eller gips i tak, gjøre om toalett til vegghengt, ny baderomsinnredning. Plassering av innredning som før så ikke store behov for å gjøre om vann/avløp. Vaskerom: Det som i dag er et soverom vegg-i-vegg med baderommet, vil deles og gjøres om til gang til tilbygg og et lite vaskerom inntil bad (ca 6kvm) så rør må legges gjennom vegg eller gulv til opplegg på vaskerom. Vinylgulv og gips eller våtromsplater på vegg. Kjøkken ca 8-9kvm: Riving av to vegger for å lage åpen løsning mot stue. Nytt kjøkken (IKEA) med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy settes inn. Stue: Riving av oppmurt peis, byttes ut mot hjørnepeis eller ny frittstående vedfyrt ovn. Materialvalg overflater: I alle rom utenom baderom, gulv på vaskerom og flislagt gulv i gang, er det ønskelig med klikkvinyl eller laminatgulv og gips på vegger og himling. Elanlegg: Synlig gjøres om til skjult. Belysning: Spotter i gang, stue, kjøkken og bad. Opplegg til taklamper på alle soverom. Yttertak: I dag singeltak fra husets byggeår i `1991. Ønsker å legge nytt tak med Kami TerraPLEGEL, nye vindskier og nye pipebeslag. Usikker på undertak. Ønsker å rive og klargjøre så mye som mulig innvendig og frakte bort avfall selv. Avklares etter avtale.

Utbedre setningsskader i grunnmur på hytte og anneks

2428SØRE OSEN

Sparesteinsmur fra 1953 under hovedhytta, denne ble fylt med masser i 1996 under tilbygg/ombygging og det ble støpt et sjikt oppå. Videre ble det sannsynligvis lagt tilfarer og furugulv oppå det. Setningsskade kan være på grunn massene som ble fylt på i 1996. Massen som er fyllt inn har sunket slik at det mangler kontakt mellom betonggulv og massen under. Ikke nok fall under platting til å lede overflatevann vekk, må drenere bort vann fra brønn. Må utbedres samtidig som man ordner setningsskade på hytta.

Varmepumpe

2420TRYSIL

Montere Varmepumpe på hytte i Trysil

* Fortsatt ledig: Tillbygg av hytta ca 45 m2

2420TRYSIL

Hytta på 45 m2, tillbygg 45 m2 till total 90 m2. Ena delen förlängning av hytta (storstuga) med ca 2.5x5.6 m på plintar. Andra delen är vinkel på gjuten platta. Schakt och gräv för p-plats 5x5 m, gräv för plintar till tillbygg och plintar till altan. Schakt och gjutning av platta till tillbygge andra del 5.6x5.6 m. Bygge av ytterväggar (stockpanel), innerväggar, tak och takstolar, golv med flis i hall och trä i sovrum. Nytt yttertak i (asfaltpapp eller annat lämpligt material) på hela hyttan. Flytt av skorsten till kamin. Flytt av ett befintligt fönster, samt 5 nya fönster. Uppgradering av el in i hytta från 1-fas till 3-fas, eldragning i tillbygge. Ingen ändring i vatten/avlopp i denna fas.

Grunnentreprenør/Gravefirma i Trysil

2420TRYSIL

Trenger en grunnentreprenør for en ny bolig i Trysil. Ansvarsoppgaver: PRO kartlegging av grunnforhold Samsvarserklæring UTF landskapsutforming

Siste evalueringer
Utgraving og tomteplanering

Ingdal Graveservice var fine å samarbeide med. Alltid fint når du føler noen ønsker jobben og den samtidig blir utført til avtalt tid. Fine å samarbeide med

Des. 2019
K

Kai Gunnar Gunnar om INGDAL GRAVESERVICE AS

Trysil
Tilbygg

Alt stemmer.... God gjennomført jobb til avtalt pris

Des. 2015
R

Roger om AAMODT BYGGKONSULT AS

Trysil