Entreprenører i Alta

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Entreprenører i Alta

BYGG OG DESIGN AS

4.7 (37)

Bygg og Design + AS - Vi gjør ditt hjem bedre!

Juli 2017

Maling av to blokker i Komsa borettslag i Alta

"Komsa borettslag er godt fornøyd med jobben Bygg og Design har utført med å male to blokker her i Komsahøyden. Jobben ble gjennomført til avtalt tid, og vi anbefaler å bruke firmaet til lignende jobb. Einar Helgesen, leder Komsa borettslag"
E
Einar Fredrik
BYGG OG DESIGN   AS
Siste registrerte jobber

Greve nytt vann rør

9514ALTA

Ønsker ny vannledning . Ca 45-50 meter , må under vei og 6 meter og ellers er det rett inn i hus . Send gjerne pris

Tilbygg

9541ALTA

Vil bygge et tilbygg på 19,5m2. =3x6,5m. Det er 1 etasje, og skal være takterasse oppe på taket. Jeg Vil også lektre ut og etterisolere, skifte bordkledning på 2 langvegger på hovedhuset i sammenheng med tilbygget. Disse 2 veggene er ca 4m høy og 7,5m lang, minus vinduer. de metrene kommer da i tillegg til de 3m på tilbygget. Jeg lurer på pris ?

Drenering rundt hus

9540TALVIK

Hei! Ønsker pris på drenering og isolering av grunnmur. Kjeller er cirka 2,2m høy innvendig. Huset er 16,4m x 8,4m. Det er en terrasse på ene kortsiden. Stolpene er 2,5m fra veggen. Terrassen er cirka 3m over bakkeplan. Det er to takutstikk på ene langsiden. Det er 2,5m fra veggen på disse også.

asfaltering

9513ALTA

legge asfalt foran bolig i Bossekop boretslag, flere boliger vil komme etterhvert. utskiftning av masse og ny asfalt. telehiv er et problem....

Støping av ringmur for tilbygg på hytte

9519KVIBY

Klargjøring av forskaling og armering for ringmur/renner og 3 fundament. Ca. 40 lm 0,5m høyde

* Fortsatt ledig: Drenering rundt hus med kjeller.

9518ALTA

Har et hus fra 2004 der jeg er usikker på om det ligger drenering idag. I kjelleren står det nesten hver vår(3-5uker) 50-100mm vann over støpt plate, og dette ønsker jeg å få bort. Det kan muligens være grunnvannet som stiger så høyt, og således kanskje ikke så enkelt å få bort? Forslag til løsning? Ønsker pris på legging av ny drens, samt opsjon på isolering med 100mm XPS på utsiden av kjellervegg.