Trenger du en entreprenør i Askøy?

Ser du etter en entreprenør i Askøy for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Askøy konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Askøy?

Ser du etter en entreprenør i Askøy for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Askøy konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Askøy

Riving og bygge ny enebolig

5310HAUGLANDSHELLA

Vi er på jakt etter BEDRIFT som kan tar ansvar for⤵️ 1- Riving og rive søknad 2- bygg søknad og bygge firma 3- godkjent firma 4- elektrisk firma 5- rørlegger Kunn godkjent og ansvarlig firma kan over ta denne jobben. Vi trenger 1-bygg firma faglig folk 2-elektrisk firma faglig folk 3-rørlegger firma faglig folk Obs....Skal ikke rive kjelleren Hus består av 3 etasjer pluss kjellerleilighet, den skal rives til kjeller, kjellerleilighet skal oppusses og skal ha sine egen inngang 1 etasje skal bygges med egen inngang 2-3 etasje blir i en, det vil si har egen inngang, over 3 etasje ønskelig å terrass tak. Vi Ønsker bedrifter har og følge Norsk arbeids loven Norsk erfaring og kunnskap Norsk standard og arbeids kvalitet. Ta kontakt med meg gjennom mittanbud for mer info.

Riving og gjenoppføring av tilbygg

5305FLORVÅG

Vi har et gammelt tilbygg på nordsiden av huset som har skråtak ut på siden av huset. Det er ca 19 kvm i størrelse. Vi ønsker å rive tilbygget og bygge det opp igjen på nytt, men der vi forlenger eksisterende saltak (ca fire nye takstoler) istedenfor å bygge opp igjen skråtaket (slik at vi får full takhøyde). Vi ønsker kun hjelp til riving og grovsnekring, dvs at tilbygget oppføres og gjøres vind- og vanntett, men der vi selv gjør alt innvendig og ellers utvendig (som kledning og takstein).

Stein Deponi - Fylling av stein i sjø 80-250000 m3 Sprenging

5310HAUGLANDSHELLA

I forbindelse med bygging av en molo og en båthavn trenger vi å få skutt ut tomt og fylling av masser i sjø. Mellom 80 og 250000 m3 kan vi ta i mot. Vi har krav til bygging av et fortau på ca 160 meter lengde. Det vil bli en del skyting i fjell for etablering av dette. Vi er på jakt etter entreprenører som kan ta skyting og planering i bytte mot enerett til Deponering av stein? Vi tenker oss en byttehandel??Kom gjerne med innspill? plan 414 i Askøy Kommune Frode Jakobsen 90504358 frojakob@online.no

Påbyyg/tilbygg/utbygg

5305FLORVÅG

Jeg vil bygge på fra gavel vegg der baderom/wc står hoved etasjen. Ønsker befaring/prisforspørsel på jobben. Vil bygge rett ut fra wc vegg ut og mot eksisterende bod. Ca. 40/50kvm. Grunn mur utbygg av veg+tak kledning og isolering og et vindu. Innvendig gips/våtroms plate. flising,rørlegger,elektro tar jeg hos noen andre. Mvh Simon

Renovering av hus etter vannlekkasje.

5308KLEPPESTØ

Vi har et hus fra 1985. Vi har lenge planlagt å renovere deler av huset inkl bytte til rør i rør (har kobberrør fra 85 nå), bytte vinduer og verandadør, pusse opp 2 bad, der vi ønsker å utvide det ene badet i kjelleren så det blir større. Arealet vi ønsker å utvide på er i dag brukt som vaskerom, men det må pigges osv i gulvet, selve rommet har bare et gulvbelegg og på veggene er det leca. For å slå sammen de to rommene må vi kanskje flytte noen vannrør som går i veggen. Vi ønsker også å pusse opp kjøkkenet, og utvide dette også. Når vi først er i gang ønsker vi å få nytt listverk i huset der noe av dette er modent for utskiftning, det samme gjelder taklamper og gamle stikkontakter. Vi hadde som sagt ikke tenkt å renovere huset enda, men nå har vi fått en stor vannlekkasje og vurderer derfor å pusse opp da arealet som har blitt ødelagt av lekkasjen i utgangspunktet skulle blitt en del av kjøkkenet på sikt (i dag er det sideinngangen vår). Vidre er det selvfølgelig behov for å utbedre ødeleggelsene fra vannskaden som går over 2 etasjer, sideinngang og kjøkken i første etasje, og gjesterom i underetasjen. Vi har ikke helt oversikt over skadene foreløpig da det skjedde i går, og vi har ikke ta noen avgjørelse på om det blir full renovering nå, men når situasjonen ble som den ble er det naturlig å undersøke muligheten for å begynne på oppusing siden huset allerede trenger utbedring etter lekkasjen. Huset er ca 150kvm, og har en første etasje med stor spisestue, bad, kjøkken, entre, sideinngang, en halv etasje med stue og utgang til hage og kjelleretasje med 3 sov, bad og vasekrom.

Forsterkning av betongkai

5307ASK

Vi har et Kaianlegg i betong ute på Askøy, hvor en av sålene har begynt å smuldre bort. Kaianlegget har totalt 3 søyler som står på vann, på ca 4m dybde. Den ene søylen (under tre-stolpen på bildet) har delvis smuldret bort og vi har nå behov for forsterkning eller montering av ny søyle slik at kaianlegget kan brukes trygt fremover.

Siste evalueringer
Ferdigattest enebolig fra 2012 - Byggmester konkurs

Erfaren og effektiv.

Okt. 2018
I

Ida Kathrine om RAA BYGG AS

Kleppestø
Graving

Utfører jobben raskt og presist. Seriøst firma!

Sep. 2018
L

Linn om Vest Maskinentreprenør A/S

Kleppestø
Dreneringsrør

Er superfornøyd med responstid, pris og utførelse. Kan anbefales

Feb. 2018
K

Kay om SOLBERG ANLEGG AS

Erdal
Graving, pigging og tilkjørsel av Stein og grus

Jeg har særdeles gode erfaringer med Hamre. Gjennomgående profesjonelle i alt fra utførelse, effektivitet og dialog med meg som kunde. Hamre entreprenør anbefales på det sterkeste. Mvh William Tveit

Juni 2017
W

William om HAMRE ENTREPRENØR AS

Hauglandshella
Entreprenør

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort ved utgraving/planering av parkeringsplass.

April 2017
H

Hans Magne om HAMRE ENTREPRENØR AS

Florvåg
Påbygg ny etasje på tomannsbolig

Vi er kjempefornøyd med jobben 3H bygg har gjort for oss. En stor jobb som har krevd mye planlegging. Gutta i 3 H bygg sammen med rørlegger, elektriker og ventilasjonsinnstalatør har utført denne jobben strålende, og ferdig produkt bærer preg av flott håndverk. Eier Åge Hetlevik har koordinert jobben på en god måte og er alltid tilgjengelig for spørsmål og oppfølging. Spesielt må vi fremheve jobben de har gjort med nytt bad. Anbefales!!!

Feb. 2017
S

Solveig Margrethe om 3H BYGG AS

Kleppestø
Forskaling/støping av sokkel ifbm utbygging av hus på Haugland

Pålitelig firma, utførte jobben hurtig og kvalitetsmessig. Anbefales.

Jan. 2017
A

Alexander Mathias om SL BETONG AS

Hauglandshella
murerpussing av mur

Dette er ett firma du kan stole på. Kommer til avtalt tid, dyktige fagfolk, som vet hva de gjør. Kan anbefales på det sterkeste. Svein

Des. 2016
S

Svein Johannes om Heidrun Bygg Og Eiendomsdrift AS

Hauglandshella
tilkjørt jord og planering av denne i hage

Godt utført jobb til avtalt pris og tid. Svært profesjonelle og flinke til å følge opp ved spørsmål. Anbefales!!

Juli 2016
H

Harald om Gravdal Hage & Anlegg

Erdal
Bytte vinduer enebolig.

Vi er strålende fornøyd med Bergen Vindu Import. Kom raskt på befaring, og fikk raskt pris. Vi hadde flere på befaring, men BVI gav helt klart det beste inntrykket, så valget ble enkelt. Arbeidet som er utført er strøkent. Vi kommer til å bruke dem igjen!

Nov. 2015
M

Martin Thune om BERGEN VINDU IMPORT AS

Follese