Trenger du en entreprenør på Hitra?

Ser du etter en entreprenør på Hitra for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Hitra konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Hitra?

Ser du etter en entreprenør på Hitra for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Hitra konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Hitra

Nytt tillbygg og full utv renovering av eksisterende hus

7247HESTVIKA

Vi ønsker ett nytt tillbygg til vårt hus fra 1959. Det skal bygges på dagens bakside og side av eksisterende hus hvor det og skal nedsenking av ny garasje. Vi ønsker å hente inn total anbud fra flere firma basert på Bygg spekk (med opsjoner) og annen dokumentasjon som er vedlagt. I det nye tilbygget er det og en nedsenket garasje som skal ned på samme nivå som kjeller gulv og den skal være helt inntil dagens grunnmur som er av HitraBlokk til info. Dagnes strømtilførsel går pr dags dato over der det nye tilbygget kommer noe som da sier seg selv at den må flyttes, men den tiden som må til for flytting ønskes så kort som mulig dvs 1 dag går fint. Årsak er at vi blir boende i det eksisterende huset så fremt det er mulig under hele byggeperioden. Vi ønsker ett ryddig forhold der vi har en kontakt person å forholde oss til under byggingen. Dvs at byggefirma tar seg av alt med koordinering og priser fra alle leverandører. Vi ønsker: - Byggefirma tar ansvaret for prosjektet med tiltaksklasse 1. Inklusive evt videre prosjektering som trengs/mangler. Og påser at alt blir i henhold til regelverk. (Vi har disp på det vi skal gjøre, men mangler den endelige byggetillatelsen da vi må melde inn hvem som skal utføre jobben til Kystplan som skal sende inn den siste endelige søknaden). - Byggefirma med sine underleverandører må ha alle nødvendige forsikringer på plass som kreves og da spesielt med tanke på sprenging. - Byggefirma forplikter seg til å opplyse navn på alle under leverandører. Og vi som kunde forbeholder retten til å stille krav/avvise leverandører. Vi håper at dette kan være av interesse for dere og ønsker tilbakemelding på mottak av henvendelse samt om dette er aktuelt for dere eller ikke. Om dere ønsker å komme med tilbud ønsker vi total pris på hele jobben + priser på opsjoner samt hva dere ser for dere for evt byggestart. Om noe er uklart er det bare å ta kontakt.

Gps Utmåling

7247HESTVIKA

Utmåling av lite byggeprisjekt

Lage sti til hytte. Fjellværsøya

7242KNARRLAGSUND

Ønsker befaring av et firma som kan lage sti til hytten vår på Fjellværsøya.

Skifte et par dårlige planker/dårlig treverk

7252DOLMØY

Hytta ble reparert før jul, men ble ikke malt da den skulle. Har derfor stått umalt til nå, og tror noen planker på veggen er blitt dårlige da de er litt misfarget.

* Fortsatt ledig: Totalrenovering av boligbygg

7242KNARRLAGSUND

Fornye varme, kjøkken, bad. Utføre vinterhage som tilbygg. Monter skorstein for vedovn. fornye vinduer.

Bistand til dispensasjonssøknad

7247HESTVIKA

Hitra Kommune, Søknad om tiltak på gnr 120 bnr. 122. Dispensasjon fra kommunens arealdel og pbl §1-6 og §1-8. Kladd/utkast til dispensasjonssøknad er vedlagt- og viser plassering Vi ønsker å kjøpe et byggesett til anneks- og tenker å "stable opp" dette selv, men trenger hjelp til søknader/registreringer.

Siste evalueringer
Tilbygg/innvendig snekkerarbeid hytte - Trøndelag

Meget godt fornøyd med samarbeidet og tips om løsninger underveis. Jobber effektivt. Kan kanskje være bedre på kommunikasjon underveis. Men totalt sett er vi meget godt fornøyd og har ikke noen problemer med å anbefale Daniel Plura Snekkerservice.

Sep. 2021
V

Vidar om DANIEL PLURA SNEKKERSERVICE AS

Kvenvær
Taktekking av bygg på ca 700m2 (fiskemottak)

Bedriften har gjordt en bra jobb til avtalt pris og vi er godt fornøyd med alt.

Juni 2011
A

Aksel om TRØNDELAG TAK AS

Ytre enebakk