Trenger du en entreprenør i Voss?

Ser du etter en entreprenør i Voss for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Voss konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Voss?

Ser du etter en entreprenør i Voss for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Voss konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Voss

Bod

5700VOSS

Ønsker å få opp inntil 15m3 bod på eksisterende plen. Ferdig utvendig med grunnet liggende kledning., takrenner, shingel på taket. Dør montert ferdig lista utvendig, dørblad på 1m. breidd og 2,1 m. høyde Innvendig isolerer eg sjølv

Renovering av enebolig, fasade

5705VOSS

Me har nyleg kjøpt ein einebustad, som me ønsker å oppgradere. Me vurderer å skifte kledning, etterisolere, skifte vindauger og tak. Vurderer også å endre takvinkel. Huset har ei grunnflate på ca. 140 m2, og består av eit hus og eit tilbygg. To etasjer. Me vurderer også å drenere og etterisolere rundt huset, i tillfelle de har samarbeidspartnarar som driv med grunnarbeid. Sjå vedlagte teikningar av huset slik det er i dag. Me venter på tekningar av endringane me ønsker å utføre, og venter med befaring til me har mottatt desse ca i midten av oktober. Send gjerne melding her, så sender me teikningar så fort dei er klare. Nye teikningar vil også bli lasta opp her.

Godkjenning av sokkelleilighet

5700VOSS

I huset jeg har kjøpt er det en en sokkelleilighet som ikke er godkjent. Den er i følge megler bygget en gang på 80- eller 90 tallet og aldri vært søkt om og finnes ikke på tegningene over huset. Jeg ønsker å gjøre tiltak slik at denne kan bli en godkjent sokkelleilighet for utleie. Til det må jeg ha et ansvarlig foretak for å søke bruksendring. Foretak må ha kompetanse på hvilkr tekniske krav som skal må være oppfylt, og stå ansvarlig i søkeprosessen.

Grunnarbeid og betong garasje

5706VOSS

Dobbel garasje Mål: 620x780

Ombygging og tilbygg fritidsbustader Ondratunet 20 og 22 (Myrkdalen)

5713VOSSESTRAND

Vi ber om tilbud fra entreprenør som hovedentreprenør, med ansvar for alle fag. Arbeidet skal utføres mellom 1. mai og 30. november 2023. Det er mulig for arbeiderne å bo i enhetene under byggingen. Om prosjektet Prosjektet omfatter to fritidsbustader. Ombygging er lik utvendig på begge enheter. For å forbedre hyttens funksjoner skal inngangsparti bygges om og enhetene skal utvides i begge retninger i andre etasje. For å få brukbart areal blir tak hevet over hovedtaket. Balkong i andre etasje er utvidet med 1,5 meter. Det er forskjellig planløsning i andre etasje i enhetene. I tillegg er det ønske om forskjellig type trepanel i enhetene og annet utstyr som beskrevet i dette dokumentet. Anbud utarbeides med separat pris per enhet. Dimensjonering for snømengde i område må reknes med under utarbeidelse av konstruksjon. Se vedlegg for flere detaljer. Jeg bor i Bergen, men kan kjøre til Myrkdalen for befaring mellom 9. mars og 19. mars. E-posten min er jpcyo1@gmail.com, men det er best å kontakte meg på SMS på 46812565 for raske svar. Jean-Philippe Corriveau

Befaring på 2parkeringsplasser .

5710SKULESTADMO

Vi har 2 parkeringsplasser som er på usikker underlag. Trenger ein befaring for å kunne sikre parkeringsplassene for utsig. Det er på Skulestadmo.

Siste evalueringer
Bygging og rehabilitering av hytte på Voss

Lauda bygg har gjort en strålende jobb med å bygge hytte for oss på Voss. De har jobbet raskt uten at det har gått ut over kvaliteten på arbeidet. Svært pålitelige, samarbeidsvillige og løsningsorienterte arbeidere. Ting som dukket opp underveis tok de på strak arm. Best på pris av alle de vi var i kontakt med. Arbeidet er så fint gjort at vi egentlig kunne unngått lister. Vi er kjempefornøyde med arbeidet utført av Lauda bygg.

April 2018
L

Laila om LAUDA BYGG AS

Voss
Lage tegninger til tibygg av et soverom

Rask levering til en fornuftig pris. Lett å samarbeide med.

Mars 2015
A

Arvid om PROSJEKTKONTROLL SØR AS

Vossestrand