Entreprenører - Nordre Follo

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Bruksendring/brannceller

1410KOLBOTN

Trenger en arkitekt til å prosjektere hva det vil koste å få utbedret og godkjent noen byggetekniske avvik, blant annet et nyere bad fra 2014 der byggetegning fra 1978/1954 sier vindfang. Likeså en kjeller (s-rom) som er utvidet en gang etter siste godkjente plan.

Bytte tak

1404SIGGERUD

Hei, Ønsker å bytte taket. Noen må komme å vurdere det. Taket er rundt 130kvm

Pusse opp gang/soverommer

1415OPPEGÅRD

Hei. Ønsker og pusse opp en gang og 3 soverommer her, jeg ser etter fleksible folk som kan komme og jobbe være dag folk som kan jobbe i helger blir høyest prioritert, ønsker og starte fort som mulig etter avtale.

Ny inngangsdør og vindu i kjelller

1406SKI

Hei Vi ønsker å åpne ny inngangsdør i vår i kjelleren i Nybrottveien. Vi har vindu i underetasjen, men den er ikke stor nok etter forskriften. Hvis noen kan besøke oss og gi oss forslag og tilbud for det ville det vært flott.

Energirådgiver til å kartlegge energitiltak som grunnlag for søknad om støtte fra Enova

1412SOFIEMYR

Vi trenger en energirådgiver / rådgiver til å kartlegge tilstanden på enebolig fra 1978, før og etter etterisolering av bygningskroppen og utskiting til lavenergivinduer, og gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken. Rådgiveren må tilfredsstille Enovas krav til energidårgiver og rapporten skal danne grunnlag for søknad om tilskudd fra Enova.

Renovering av hus og påbygg

1410KOLBOTN

Trenger noen til å bistå med planlegging og gjennomføring av omfattende renovering og påbygg av hus bygget i 1905. Her er det snakk om bytte av tak/pipe. etterisolere og bytte kledning, påbygg og en god del jobb innvendig.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud