Entreprenører - Strand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Entreprenører i Strand
Dobra Bygg & Maler logo
Dobra Bygg & Maler
Ryfylkevegen 2106, 4121 TAU
4.8(13)

Siste evaluering

Råte og vannskader på garasje og tilbygg.

"Pålitelige og effektive"

A

Anita

Sandnes, okt. 2022

Les flere evalueringer om Dobra Bygg & Maler

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Energiberegning og energiattest for oppgradering av bolig ihht. Enova krav

4104JØRPELAND

Hei, Vi skal pusse opp bolig og ønsker å søke støtte fra Enova for enkelte oppgraderinger. For å få støtte fra Enova er det et krav om energiberegning og energiattest FØR oppussingen starter, i tillegg til en energiplan med forslag til tiltak. Det må også gjøres en ny beregning og attest etter at tiltakene er utført. Beregningen og attesten må være ihht. til Enova sine retningslinjer og krav - og må utføres av kvalifisert energirådgiver. Fra Enova sine nettsider: Enova gir kun støtte til energirådgivning hvor det kan dokumenteres at energirådgiver tilfredsstiller et av følgende kompetansekrav: 1. Energirådgiveren tilfredsstiller kompetansekravene i henhold til Energimerkeforskriften §18 og jobber i et registrert foretak med byggfaglig* virksomhet. 2. Energirådgiver er tømrermester, byggmester, byggingeniør, fagskoleingeniør eller arkitekt med fordypning bygg og jobber i et registrert foretak med byggfaglig* virksomhet. 3. Energirådgiveren har svennebrev som tømrer eller annen relevant byggteknisk kompetanse, jobber i et registrert foretak med byggfaglig* virksomhet og har gjennomført og bestått et av følgende kurs: «Kurs i energieffektivisering av boliger» (Lavenergiprogrammet/Enova, avholdt 2013- 18). «Kurs i prosjektering av passivhus» (NTNU 2009 - 2014). «Arbeider på eksisterende bygg» (Byggmesterforbundet) «Energirådgiver» og/eller «Energidesign og bygningsfysikk» (Fagskolen i Vestfold og Telemark) «Bygningsvern 1» og «Bygningsvern 2» (Fagskolen i Innlandet) “Energirådgjevar” (Fagskulen Vestland) «Energirådgiverkurs» (Norges Eiendomsakademi (NEAK)) * «Et registrert foretak med byggfaglig virksomhet» må være registrert med en byggfaglig relevant næringskode og bransjebeskrivelse i Brønnøysundregisteret. Foretakets virksomhet må omfatte tjenestetilbud rettet mot boligeiere i privatmarkedet.

Lage leilighet i grovkjeller

4103JØRPELAND

Vi har grovkjeller på ca 100 m2 hvor vi ønsker å lage en kjellerleilighet. Det skal lages bad, kjøkken, 2-3 soverom og stue. Vi ønsker et komplett tilbud på rørlegger, elektriker og alt byggteknisk. Ønsker også pris på bytte av kledning, etterisolere, bygge terrasse og inngangsparti i hovedetasje og bygge ny dobbel garasje med oppholdsrom over.

Drenering garasje

4120TAU

Trenger få lagt drenering på fremside av garasje da det i dag kommer vann inn garasjeport.

PÅbygg over garasje, kjøkken

4103JØRPELAND

Overskrift Påbygg av kjøkken over garasje Beskrivelse Bygge påbygget, ca 36 m2. inkl montering av pipe og vedovn. Taktype skal være planja plater som resten av huset. Styrken til garasjetaket for å tåle en slik konstruksjon må vurderes og evt styrkes. Kjøkken skal ikke monteres, men det skal klargjøres med vann og strøm. mulig litt avvik i forhold til tegninger ang innredning da jeg nok heller vil ha L form på kjøkkeninnredning. Innvendige tak ønskes ferdig montert Vegger leveres klar for maling/tapetisering Gulv med nedstøypt varmekabler evt vannboren varme For mer info se tegninger vedlagt. Tiltaket er omsøkt og godkjent i kommune. eksisterende tilbygg rives av eier. Adresse Fjeldebakken 4103 JØRPELAND

Skred analyse av tomt 200 årsflom

4120TAU

Har en tomt som ligger i grenseland på 200 årsflom i Eidsvoll kommune. Trenger en analyse av tomten for å vite hva vi får lov å bygge/ tiltak som må gjøres Er påkrevd av kommunen.

ønsker å heve huset

4120TAU

hei jeg har et hus fra 1912 som jeg ønsker å heve.

Siste evalueringer
* Fortsatt ledig: Påbygg over garasje

Anbefales på det varmeste! Lett å samarbeide med og kvalitet i arbeidet

Okt. 2021
B

Bente om LAURITZEN ARKITEKTUR

JØRPELAND
pris på ca17 meter ny mur.

Jobben er ikke utført. Har eventuelt valgt bedrift vis det går igjennom hos Statens Veivesen.

Feb. 2016
K

Kåre Willy om GAUTE LURA BETONG AS

Jørpeland

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud