Trenger du en entreprenør i Halden?

Ser du etter en entreprenør i Halden for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Halden konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Halden?

Ser du etter en entreprenør i Halden for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Halden konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Halden

gjerdefundament til 1.5 høyt tregjerde.

1782HALDEN

1. Grave ned ca.12 stk sementfundament til tregjede. 2. sette opp gjerde i tykkimprignert furu ca. 1.5 høyt.

Bygge hus (funkis/moderne) - totalentreprise

1765HALDEN

Ønsker å innhente tilbud på bygging av hus på dette tomtefeltet, Skjeberg i Sarpsborg. Flere av tomtene kan være aktuelle. https://www.finn.no/345150582 Prospekt: https://pdfgenerator-v3.webmegler.no/305/3010824/api/PDF/Download/aacd056d-0675-45f6-a355-6ce1fa997de2/dokument.pdf?&pgc=24 Ønsker to etasjer 150-160 kvm + integrert garasje. Budsjett inntil 5 mill + kjøp av tomt. Krav: - Soverom-walk in-bad - 2-3 ekstra soverom - 2 stuer (en kan være en liten TV-stue) - Vaskerom - 2 bad (+wc om planløsning tilsier det) - Garasje - Sorte vinduer, dører og kontakter Ta kontakt for ytterligere informasjon. Legger ved noen bilder på fasade eksempler og litt inspirasjon.

Utbygg på sommerstue

1767HALDEN

Vi har en sommerstue ikke så langt fra Strømstad i Sverige. Huset er bygd på 1950-tallet. Vi ønsker å bygge på 17,5 m2 netto. Dette skal inneholde en gang, et bad og et soverom. Trapp og utvendig inngangsparti må også lages. Vi ønsker også å skifte tak på hele huset, nåværende hus er på ca 54m2. Drenering og utvendig arbeid hører også med. Det elektriske anlegget må skiftes. Vi skal pusse opp innvendig selv, men det kan hende vi trenger hjelp til noe arbeid. Huset er i mur, men tilbygget kan være i tre. Vi har godkjente tegninger.

Sprenge å gjøre om krypkjeller til boligenhet

1792TISTEDAL

Halve kjelleren er kryp som du nesten kan stå på noen steder å må sprenge andre steder, huset er på 86 kvm, halve kjelleren er vel da på ca 43 kvm som må sprenges. Vil jo da ha tilbud på å bygge om der nede til 3 rom å trapp opp til andre etasje og eventuelt drenering hvis der er behov, er da nysgjerrig på pris da vi har tenkt på et påbygg men lurer nå heller på om dette er et billigere alternativ. Mvh Remi

Montere spot-lys i nytt tak i kjeller og gang, samt kontroll av sikringsskap

1794SPONVIKA

Hei, Vi holder for tiden på med å pusse opp hjemmet vårt og trenger en kvalifisert elektriker til å hjelpe oss med montasje av spot-lys i taket både i kjeller og gang. Vi ønsker tilbud på jobben beskrevet nedenfor, og du kan gi prisestimat for hele eller deler av prosjektet. I kjelleren ønsker vi nok ca 10-16 spotter. Taket som er der nå kan gjøre det vanskelig å trekke kabel mellom spottene, dette er noe vi ønsker hjelp med å finne ut av om er mulig. Hvis ikke dette er mulig tenker vi å lekte ned taket litt for å kunne få plass til spottene. Eventuelt har vi flere løsninger vi har hørt om fra snekkeren som vi kan forklare på befaring. Det samme gjelder gangen. SIKRINGSSKAP. Ønsker å få tilbud på hva det vil koste å bytte ut sikringsskapet med et mer moderne et. Dette kunne blitt bakt inn i jobben med spot-lys. Vi ber om at tilbudet inkluderer en tidsestimat og eventuelle andre kostnader som kan påløpe. Vi ønsker å få arbeidet utført så fort det lar seg gjøre i tråd med overflateoppussingen. Jeg er ledig for befaring 18. og 19. samt 25. og 26. september. Vi ser frem til å høre fra deg. Med vennlig hilsen, August Bilder ligger vedlagt.

Ønsker tilbud på fliselegging/avretting i kjeller - Sponvika (Østfold)

1794SPONVIKA

Hei, Vi er i gang med en omfattende oppussing av vår kjeller og leter nå etter dyktige flisleggere som kan hjelpe oss med å legge fliser i kjelleren vår. Vi har allerede fjernet gamle fliser og får hjelp til å legge varmekabler neste uke. Deretter skal vi avrette selv men trenger hjelp til fliselegging. Arbeid som skal utføres: Legging av nye fliser Fuging og evt. etterbehandling Tidsramme: Vi ønsker at prosjektet skal fullføres i løpet av september/oktober/november. Område: Kjeller i en enebolig i Sponvika, Østfold. Dimensjoner: Detaljerte mål vil bli gitt, men for å gi en idé om omfanget: Totalt gulvareal: 36kvm. Antall rom: Er kunn en stor kjeller. Øvrig: Vi er åpne for forslag og råd rundt materialvalg og utførelse. Bilder vil bli lagt ved etter fjerning av eksisterende fliser. Vi har også sett på DesignGulv som bruker avrettningsmasse direkte som gulvbellegg, og ikke legger noe fliser oppå, dette er vi også interessert i å høre mer om om dere tilbyr det! Om det blir avrettingsmasse direkte som gulv er vi åpne for å betale noen for å gjøre dette. Vi holder til på adressen: Hårbyløkka 1794 Sponvika For mer informasjon, ta gjerne kontakt via telefon Vi ser frem til å motta deres tilbud! Med vennlig hilsen, August Asheim Birkeland

Siste evalueringer
Bytte av tak og oppsett av trapp

Jeg brukte IM Bygg til 2 nye utbygg i taket vårt i tredje etasje, i tillegg til bytte av hele taket fra 1960. Igor bisto med tips underveis, både på oppussing jeg dreiv med utenom prosjektet, men også med løsninger på taket, der vi kom ovenfor litt utfordringer pga fuksskader på gammelt tak. Litt utsettelser ift start på prosjektet, men dette ordnet de ved å jobbe lørdager i tillegg. Alt i alt en bra opplevelse og et firma jeg kommer til å bruke igjen.

Jan. 2021
J

Jesper Juul om IM - BYGG SERVICE. IGOR MAKARUK

Halden
Tilbygg

Profesjonelle, pålitelige og hyggelige snekkere. Førte opp et tilbygg som jeg selv hadde tegnet for hånd, noen feile mål og uten brukbar byggetegning. Han gjorde korrigeringer underveis slik at det ble tilpasset hovedhuset. Velidg fornøyd med sluttresultatet. Vil absolutt anbefale dette tømrerfirmaet.

Okt. 2020
L

Lillan om BJØRN EGIL ØVERBY SVENDSEN TØMRERFIRMA

Halden
Bytte kledning på hus

Veldig fornøyd med jobben. Alt meget pent og profft. Veldig fin dialag og kjempehyggelige mennesker. Kommer til å bruke de igjen.

April 2018
K

Kjell Bernhard om HERKULES BYGG AS

Halden
Snekker

Meget serviceinnstilt, utførte jobben til avtalt tid, kom med gode forslag,pent håndverk. Tok noen andre små oppdrag med det samme da vi spurte om han hadde mulighet til det. Vi er veldig fornøyde!

Des. 2015
H

Hanne Karoline om Myhrers Bygg Og DAK - Tjenester

Halden