Trenger du en entreprenør i Drammen?

Ser du etter en entreprenør i Drammen for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Drammen konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Drammen?

Ser du etter en entreprenør i Drammen for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Drammen konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Drammen

tilbygning på 13 kvadratmeter.

3022DRAMMEN

Søker et selskap med solid erfaring innen byggeprosjekter. Kvalitet og pris er viktig. Vi ønsker å bygge en tilbygning på 13 kvadratmeter.

parkeringsplasser

3044DRAMMEN

Vi trenger 24 parkeringsplasser med rør fra nettstasjonen til stolper, flytting av søppelskuret, oppsett av sittegruppe og lekeplass. Rammetillatelsen er godkjent.

Oppussing av leilighet inkludert full utbytte av el-anlegg

3024DRAMMEN

Ønsker å pusse opp min leilighet på 48 m2 hvor jeg med unntak av badet. Er del av jobben blir å øke størrelsen på kursene, men dagens kabler er ikke dimensjonert til dette og må byttes. Eller så ønsker jeg for det meste å pusse opp overflaten og legge til lydisolering under gulvet.

Snekkerjobb

3014DRAMMEN

Totalrenoverer en gammel tomannsbolig, 1. etg og kjeller. Ønsker befaring på jobb i kjeller i hovedsak

Om legging av kommunal vann og avløp

3042DRAMMEN

Vi skal legge om kommunal vann og avløp Avløpsrør er 160 mm og spillevann 110 mm. Arbeidet er ferdig prosjektert og prosjekteringen har blitt godkjent av kommunen. Se vedlegg Entreprenøren som skal utføre arbeidene med omlegging av kommunale VA-ledninger må ha nødvendig kompetanse. Entreprenøren må være ansvarlig utførende i tiltaksklasse 2 for VA-arbeider og ha nødvendig godkjenning for utførelse av arbeider med kommunale VA-ledninger. Ta kontakt på TLF

Legge varmekabler i gangen og erstatte parkett med fliser

3039DRAMMEN

Ønsker å erstatte gammel parkettgulv i gangen med flis . Størrelsen på området er cca 5,5 kvm (2,55 x 2,15) . Samtidig vil jeg legge varmekabler under flisene. Jobben inneholder fjerning av gammel parkett, montering av varmekabler og legging av nytt gulv (flis).

Siste evalueringer
Tilbygg på ca 25 m2, Gravningen 2, Solbergelva i Drammen

Jobben er utført på en utmerket måte. De er kreative og kommer med konstruktive forslag til endringer underveis i en krevende ombyggingsprosess. God dialog mellom BBK og byggherre. Avviker ikke fra anbudsprisen (unntatt når byggherre ber om tilleggsarbeider, - da settes prisen etter avtalt timepris). BBK Entreprenør AS kan anbefales på det sterkeste.

Jan. 2023
B

Bjørn Horgen om BBK ENTREPRENØR AS

Sette opp nye vegger i leilighet.

Jonas og makkeren har satt opp nye vegger+ MDF plater i hele 70 m2 leilighet+laget nye foringer + revet kjøkken, laminatgulv, lister+ kjørt søppel på under 1 uke. Arbeidet er formidabelt, og han yter en ekstra service som man setter veldig pris på. Som at han er løsningsorientert, han holder seg til budsjett, samt at han kommer med gode forslag/løsninger for å holde seg innenfor budsjett. Han har i tillegg vært veldig tålmodig med meg som totalrenoverer for første gang, da jeg kanskje ikke alltid har gitt god nok informasjon som han har trengt, og at jeg kanskje har vært litt ubesluttsom og vinglete. Han har uansett taklet og dirigert alt, som den profesjonelle snekkeren jeg trengte.

Nov. 2022
K

Kamile om JONAS REMEIKA BYGG SERVICE

Drammen
Ferdigattest på bolig

Dyktige og effektiv, alltid service innstilt hyggelig. Fikk jobben gjort. Anbefales!

Sep. 2022
U

UNKNOWN om InBygg AS

Drammen
Rivearbeider, kildesortering og bort kjøring

Hyggelig lag og flinke til å følge opp;)

Aug. 2022
J

Jonny om DANILA BYGG AS

Drammen
Forsterker tre gulv på 2,7kvm og legge vinyl gulv med listverk

Flott arbeid og kommunikasjon underveis var utrolig fint! Vi er veldig fornøyde med gulvet og kommer nok til å bruke firmaet igjen i fremtiden. Vi vil sterk anbefale Vek AS!

Aug. 2022
L

Linda om Vek AS

Drammen
Tegning/prosjektering/søknad for tilbygg

Jeg hadde gleden av å samarbeide med milos på en tilbygg/påbygg prosjekt vi hadde. Milos har kommet på befaring på avtalt tid. Han har kommet med masse nyttige innspill underveis. Topp kommunikasjon og profesjonalitet. Tegninger ble klare i kort tid og søknaden prosessen var ganske ryddig og effektivt gjennomført. Resultatet ble at vi fikk godkjent søknaden i god tid og det ble ingen frem og tilbake med kommunen da Milos hadde styr over det. Jeg er ekstrem fornøyd og kan sterkt anbefale Milos Cemovic til alle. Fem Stjerner fra A til Å!!

Juli 2022
I

Ian Ian om INGENIØRTJENESTER M CEMOVIC

Drammen
Bytte utvendig panel og sette opp lite tilbygg til eksisterende bygg.

Proff Snekker Zubkov har i hele prosessen vært punktlig, ryddig og dyktig. Jobben ble mer utfordrende enn først antatt, men dette ble fikset og justert uten problemer. Daglig oppdatering av fremdrift med bilder av detaljer, var betryggende og oversiktlig. Etter endt oppdrag var det helt strøkent på arbeidsplassen. Ryddig og fint! Kan absolutt anbefale å benytte Proff Snekker Zubkov.

Juni 2022
T

Tore om PROFF SNEKKER ZUBKOV

Drammen
Montering av garasjeport og elektrisk portåpner.

Veldig fornøyd med hele prosessen, -fra første svar i mittanbud.no og til gjennomført montering av port og åpner. Punktelig levering av port og god dialog hele veien. Anbefalles gjerne videre.

Juni 2022
H

Hanne om SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

Flå
Tilbygg til enebolig

Vi benyttet M&K Bygg for oppføring av tilbygg. De var først ute med å svare på jobben vi la ut på Mitt Anbud og kom allerede samme kveld på befaring. Hele prosjektet, med graving, fikk vi fastpris på, og prosjektet ble levert til denne prisen. Kommunikasjonen underveis har vært god. De har gjort en veldig god jobb og vi er strålende fornøyd med sluttresultatet :) Vi kommer sikkert til å benytte oss av M&K på neste prosjekt.

Mai 2022
A

Atle om M&K BYGG AS

Drammen
Bygge tilbygg på enebolig i Drammen

Knut W. Finsand kan varmt anbefales. God kommunikasjon hele veien, og høy kompetanse. Kvaliteten på arbeidet er utmerket og man merker fort at dette er et firma som har høy yrkesstolthet. Her tas det ingen snarveier, alt utføres til punkt og prikke. Det er ikke tvil om at Knut er den første jeg kontakter ved eventuelle framtidige oppdrag.

April 2022
B

Bjørn Are om KNUT W FINSAND JR ENTREPRENØRFORRETNING AS

Drammen
Tilbygg 49kvm i Mjøndalen

M&K Bygg har gjennomført prosjektet mot all forventning! De er konkurranse dyktige, ryddig, hyggelige og leverer som avtalt Valgte dem da magefølelsen var god, samt at de har gode evalueringer fra før av. Dette angrer vi ikke ett sekund på, hele veien har de vært tydelige, ansvarsbeviste og fullstendig opptatt av att arbeidet er godt kvalitetsmessig og fagmessig utført. Gjengen deres har en enorm kompetanse og er ikke redd for å bruke eksterne spesialister for å levere den beste kvaliteten. Det er bare skryt å gi til alle andre fagfolk som har vært innom i regi M&K. Det er tydelig at disse er håndplukket og fortjener like mye ære. Vil helt klart anbefale og benytte oss av M&K igjen!

Mars 2022
A

Alejandro om M&K BYGG AS

Mjøndalen
Omfattende oppussing/renovering av enebolig

Alfa Omega gjøre en topp jobb for oss. Ble ferdige i tide, selv om vi la til flere momenter underveis. Veldig fin og profesjonell gjeng vi hadde her. Vi er kjempefornøyd og anbefaler de med glede!

Mars 2022
M

Marte om ALFA OMEGA ENTREPRENØR AS

Drammen