Trenger du en entreprenør i Lier?

Ser du etter en entreprenør i Lier for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Lier konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Lier?

Ser du etter en entreprenør i Lier for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Lier konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Lier

Bytte ut grus med gressarmering og kum

3420LIERSKOGEN

Jeg vil få fjernet grus fra innkjørsel og eiendom. Deretter vil jeg at det etableres to kummer. Innkjørsel og parkering oppgraderes meg gressarmering. Jeg ønsker proffe folk med erfaring og at jobben er ferdig innen snøen kommer

Forespørsel om pristilbud: Utbedring av flere avvik i bolig

3413LIER

Hei, Jeg ønsker å utbedre følgende avvik i min bolig: - Overflateriss, bad ved soverom i 1. etasje - Krakelering flis, bad i 2. etasje - Feil fall i garasjen - Defekt gulvvarme - Lekkasje fra terrasse Jeg ønsker et pristilbud på utbedring av alle disse punktene så fort som mulig. Vennligst se vedlagte bilder for detaljert informasjon. Informasjonen er utarbeidet av en sertifisert takstmann. Hvis dere ønsker å avtale en befaring, ta gjerne kontakt snarest.

Bygge ut grov kjeller

3404LIER

Ønsker å grave ut eksisterende grov kjeller i Lier til oppholdsrom. Trenger hjelp til prosjektering, tegning, godkjenning og arbeid.

Ombygging av underetasje til utleie hybel og oppussing av vinterhage

3404LIER

Generelt skal eksisterende underetasje i et hus i Lier bygges om til to funksjonsdyktige utleiehybler: en 3-roms og en 2-roms. I hovedetasje skal dagens «vinterhage» gjøres om til to soverom og et mindre vaskerom. Bistand til byggesøknader/godkjenninger er også nødvendig. Ta kontakt for å avtale befaring og nærmere arbeidsbeskrivelse.

Drenering

3413LIER

Trenger utbedring av drenering rundt hus fra 1950-tallet.

Pusse opp enebolig ( totalrenovering )

3414LIERSTRANDA

Tenger hjelp av tømrer/ snekker for å legge nytt gulv ,vegg med isolasjon, bytte 5-8 vindu og dør. Her snakker vi om en eldre tømrer hus som er høyt tak. Vi vil gjerne dele enebolig, gjør det 2 etasje.

Siste evalueringer
Drenering og etterisolering av grundmur

Dette er et meget pålitelig firma, som kommer når det er avtalt og utfører jobben meget profesjonelt. Hyggelige og blide og løsningsorienterte. Takker for godt utført arbeide. Mvh Zoltan Julius Isene Bodnar

Mai 2017
Z

Zoltan Julius Isene om RONNY KARLSEN GRAVING OG TRANSPORT

Lier
Opppussing av entre/gang og bad

Komplett oppussing av gang og bad. Godt utført arbeid. Enkel og presis kommunikasjon. Bra framdrift. Fornuftig pris. Kan anbefale Robert og hans samarbeidspartnere

April 2017
A

Andreas om Konnerud Byggservice AS

Tranby
Utvide bolig med dobbelt garasje i skråning mot vei

Snekker Kim tok jobben seriøst og sto på hele tiden med et godt faglig nivå. Utfordringer som ble gitt underveis ble tatt på strak arm. Proff og trivelig.

Jan. 2017
H

Harald om TENGS BYGG AS

Lier
Etter godkjenning av leilighet i henhold til TEK10,

Veldig fornøyd! God pris og avtaler ble holdt.

Nov. 2016
H

Heidi Marie om A. VIGGEN BYGGMESTER & TAKSTMANN

Lier
Beising av bærebjelker i 1. og 2. etg i borettslag

Bra utført jobb. Bruker veldig god maling/beis, altså ikke av den billige typen. Shala Bygg har tett kontakt med kunde gjennom maleprosessen. Anbefales!

Mai 2015
D

Dejan om SHALA BYGG AS

Holmestrand
Bygging av terrasse og utetrapp.

Disse gutta gjorde en kjempebra jobb for oss. Det hendte ved en anledning at de ikke kunne begynne så tidlig om morgenen som de pleide og da ringte de meg og sa ifra. Det er jeg ikke vant til når det gjelder håndtverkere. Meget bra. Vi er svært godt fornøyd og vil bruke de igjen.

Jan. 2014
O

Oddvar om CANY BYGG JAROSLAW TOMASZEWICZ

Skifting av bunnstokker i laftet fjøs, Lierdalen.

Startet arbeid i forrige uke. Virker veldig proffe så langt.

Des. 2013
T

Terje om ANSNES AS

Oslo
Frittstående hagestue, vinterhage, uthus

Meget fornøyd med denne bedriften og arbeidet de utførte. Brukte par måneder på å vurdere ulike anbud, og valget falt på Jack-Pol. Vårt prosjekt forutsatte håndverkere som var flinke, arbeidssomme og løsningsorienterte! Ingen tvil om at det stemte. De var flinke å samarbeide med oss, og kom med egne forslag til bedre løsning. De sto for innkjøp av materialer og utførte jobben meget godt.Vi anbefaler bedriften på det sterkeste!Takk Jacek og teamet

Nov. 2011
A

Anne om HUS RENOVERING AS

Tranby