Entreprenører - Stjørdal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Entreprenører i Stjørdal
Boros Bygg Service logo
Boros Bygg Service
Bambergvegen, 7603 Levanger

Siste evaluering

Montere større vindu i sokkelleilighet

"Veldig fornøyd med gjennomføring og resultat. God kommunikasjon underveis, løsningsorientert og serviceinnstilt. Vi kommer til å ta kontakt med Boro på neste prosjekt også."

A

Anders

Stjørdal, aug. 2023

Les flere evalueringer om Boros Bygg Service

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Oppretting av enebolig.

7509STJØRDAL

Huset er fra 1996 og er bygd på ringmur. Det har setningsskader og må rettes opp. Stjørdal.

Financial and loan service

7500STJØRDAL

Sir As part of our financial activities, we offer financing and loan services at a joint interest rate of 1/100. Contact me for more information:

Snekker til oppsetting av A-type hus i Stjørdal

7513STJØRDAL

Snekker til oppsetting av A-type hus i Stjørdal Vår kunde ønsker å sette opp en av våre modeller fra vår hjemmeside https://avrame.no, en kombinert Trio 75 og Duo 57 med mellomgang. Vedlagt følger tegninger og denne varianten. Kunden har funnet en tomt i Stjørdal, og er nå på utkikk etter en budsjett pris på snekring av disse to enhetene med mellomgang, jmf. vedlagte tegninger. Komplett byggesett blir levert ev vår leverandør i Estland, med unntak av isolasjonen. Denne må bestilles / kjøpes lokalt, da dette blir rimeligere. Gi gjerne pris på isolasjonen også. Normert nøkkelferdig byggetid er mellom 1.155 og 1.405 timer avhengig av hvor kyndige snekkerne er. En dreven snekker bør kunne gjør unna dette raskere også, da dette er timer som er myntet på selvbyggere. Vi har flere liknende forespørsler, så vi ønsker å knytte til oss noen som kan ta både dette og andre liknende snekker-oppdrag.

Forlenge ventilasjonsrør

7517HELL

Holder på å endre ei loftstue til to soverom, og skulle da fått forlenget eksisterende ventilasjonsrør fra vegg til tak, og samtidig koblet på rom nr 2 på samme rør. På vedlagt bilde er eksisterende rør på vegg til høyre, og vil gjerne at den skal fortsette opp langs skråtak.

tilbygg

7517HELL

tilbygg på hus. 2etg 8x6m søknad, tegning, bygging.

Overasfaltering av vei i boligfelt

7510SKATVAL

Ørhaugen Boliglag har planer om å asfaltere veien i feltet, som leder til eiendommene. Aktuell strekning er i underkant av 450 m. Vi planlegger iverksetting ila. 2024. Ønsker befaring for å få oversikt over pris og hva som eventuelt må utføres av grunnarbeid. I hovedsak dreier dette seg om ren overasfaltering. På noen steder har veien sunken sammen og noe grunnarbeid vil trolig være nødvendig. Det er også behov for nedfresing mot private innkjørsler, for å få mer behagelig innkjøring. Det kan bli aktuelt for enkelte beboere å asfaltere innkjørsel/parkering samtidig, men dette må avgjøres og bekostes av den enkelte eiendom. Mvh Ørhaugen Boliglag

Siste evalueringer
Nytt kjøkken, oppussing av stue og to rom.

Veldig fornøyd! Raskt og flott utført arbeid, lett å kommunisere med. Veldig ryddig, både i den forstand at det var veldig ryddig der de jobbet og med tanke på kommunikasjon, pris og betaling.

April 2021
A

Ane om BYGGMESTER THOMAS KRISTOFFERSEN AS

Hell
Drenering, vaskerom i kjeller, nytt tak og opparbeiding av tomt.

God kommunikasjon fra start til slutt. Løsningsorientert og trivelige mennesker.

April 2019
A

Arne Petter om JULSETH & RØNSBERG BYGG AS

Hell

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud