Trenger du en entreprenør i Moss?

Ser du etter en entreprenør i Moss for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Moss konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Moss?

Ser du etter en entreprenør i Moss for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Moss konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber til entreprenører i Moss

Skifte vinduer, terrasedører og etterisolere vegg

1512MOSS

Vi ønsker å få utført følgende arbeider: 1) Vinduer/dører i vinterhage: skifte en eksisterende skyvedør (terrassedør) med en foldedør, samt erstatte vinduer med ytterligere en foldedør mellom vinterhage og terrasse. I tillegg skifte trekantede vinduer over eksisterende terrassedør. 2)Etterisolering og utskifting av vinduer på husets vestvegg Huset er fra 1961 og oppfyller ikke dagens karv til isolasjon. Ønsker derfor samtidig med utskifting av vinduer å etterisolere veggen med nødvendige arbeider mot tak (gesims/vindskier). Det kan også være aktuelt å sette inn ett ekstra stort vindu (se illustrasjon), avhengig av hvor komplisert dette vil være å utføre. 3) Skifte av balkongdør mellom soverom/balkong og sette inn nytt vindu (vurderes) 4) skifte ut smalt blyglassvindu i kjellerstue. Nytt vindu skal kunne åpnes) Vi ønsker vinduer/dører fra anerkjent leverandør/god kvalitet og vi vøre med å ta stilling tilvalg av vinduer/dører. Entreprenøren som velges må bistå med å avklare behov for søknader/tillatelser til fasadeendringer, etc. Entreprenøren må også påse at nødvendige belastnings/styrkeberegninger blir utført dersom vi velger å gjøre endringer der slike beregninger er nødvendig. Det må leveres dokumentasjon på at arbeidet er utført i samsvar med gjeldende kav.

Total oppgradering av terrasse, rekkverke. Graving/fjerning av masse. Nytt rom under/redsk.Støp gulv

1511MOSS

Vi ser etter et seriøst firma for oppgradering av terrasserom. Rundt eksisterende terrasse er gammel grunnmur i Leca. Denne muren har nå slått store sprekker da det ligger mye jord innenfor/under terrasse, som trykker/ekspanderer mot mur. Flikking er derfor ikke optimalt da vegg forskyver nederste lag over tid. Vi ønsker å fjerne alt av jord og lage et nytt rom/redkapsbod under terrasse. Mure opp vegger innvendig. Rommet skal ha en dør fra nedre plan/hage og ha et støpt gulv. I tillegg ønsker vi nytt snekkret rekkverk på toppen når vi først er igang. Mål Ca 4,5 x 4,5 x 2m høyde hvorav ca. 120 cm fra bunn er masse/jord. Send gjerne estimert totalkost samt tidsramme.

Bygge ut gangen

1529MOSS

Bygge ut gangen ved bruk av boden. Ca 2 kvm pluss fjerne to vegger fra vindfanget inn til gangen. Heve gulvet i vindfanget til lik høyde som gangen.

Rehabilitering av skorsteinspipe

1523MOSS

Hei, Det er behov for å rehabilitere skorsteinspipe (4.etasjer). Kjøre ståIrør i pipeløpet. I den forbindelse ser vi etter noen med tilstrekkelig erfaring fra tilsvarende jobb som kan komme på befaring og gi oss et tilbud.

Oppgradering av tilbygg

1534MOSS

Utvendig renovering, isolering av utbygg

Tømrerarbeider - rehabilitering av bolig

1523MOSS

Hei. Skal renovere et par etasjer, og i den forbindelse er det behov for en seriøs snekker-/tømrerleverandør. Forutsettes at leverandør har forsikringspapirer i orden. Arbeidsomfang inkluderer nytt etasjeskille, konstruksjonstilpasninger, taktekking og beslagsarbeider, samt montasje av nye dører og vinduer. Jobben planlegges utført sommer/sensommer 2024. Ta kontakt for videre detaljer. Referanse på tilsvarende prosjekter skal kunne fremlegges.

Siste evalueringer
Rive og bygge bad

Flott utført arbeid, til både riktig tid og til riktig pris. Dyktige fagfolk som vet hva de driver med. Anbefales til alle som ønsker seg nytt baderom!

Mai 2018
C

Christer om FOLLO BAD AS

Moss
Renovering av bad.

Super service fra gutta! Vi hadde en avtale om at jobben skulle utføres på 14dager, på grunn av formann i borettslaget ble det litt forsinkelser og uenigheter. Men dette ordna dem fint opp i selv og jeg trengte ikke åløfte en finger. Jeg har fått bilder, meldinger, og diskutert hver dag om hvordan det skal gjøres og er fornøyd med sluttresultatet! Kan anbefale disse på det sterkeste!

Mars 2018
D

Dennis om JANS BYGGESERVICE & SØNN AS

Rygge
Tegne og søke om påbygg enebolig

Vi er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort. Kommer med mange gode forslag, alltid serviceinnstilt, og gir seg ikke før vi som kunde er helt fornøyd. Anbefales på det sterkeste!

Des. 2017
A

Audun om NØTTERØY KONSULENTTJENESTER DØRDAL

Moss
Innreding av kjeller 67 kvm

Jobben gjaldt innredning av kjeller inkludert nytt bad. Jobben ble gjort nøye og til avtalt tid og pris. Arbeiderne var hyggelige og snakket greit engelsk. De hadde mange gode forslag underveis. Vi bruker disse gjerne igjen ved en annen anledning.

April 2017
A

Agnete Bratsberg om VS BYGGSERVICE AS

Moss
Wiresaging / sprenging av fjell

Godt fornøyd med utført jobb. Ryddig og god dialog underveis hvor vi kom vesentlig lengre enn planlagt i tomte prosjektet vårt. Gis derfor de beste anbefalinger.

Mars 2017
J

Jeanette om Greåker Maskinstasjon AS

Rygge
Isolering av etasjeskiller

Fikk ryddig tilbud og utførte jobben før avtalt tid med spesisifkasjonene.

Des. 2016
M

Monica Therese om BYGG- A.KOCIOL

Nesbyen
Støpe garasjeplate

Dyktig og profesjonell støpning av garasjeplate. Førsteklasses resultat, og konkurransedyktig pris. Kan varmt anbefales!

Okt. 2016
T

Truls om ØSTFOLD GST AS

Larkollen
Renovering av leilighet ca 70m2

Anbefales på det sterkeste! Jobben besto i å totalrenovere 70m2 leilighet, rette opp vegger, gipse, male, legge gulv, liste etc, rivearbeidet var gjort. Det var en fornøyelse å jobbe med Robert, yrkestolthet lyser i arbeidet som ble gjort. Han kommer med gode råd/løsninger og er samtidig lydhør for ideer og ønsker. En rimelig og meget god entreprenør som virkelig anbefales.

Feb. 2016
P

Pål om ROBERTS BYGG TEAM ROBERT JOZEF KOZUB

Oslo
Ønsker å bygge ut

SANDBERG og Co tok seg av hele prosessen med tilbygg; fra byggsøknad til ferdig bygg med nytt bad og kjøkken, samt oppussing av original del av huset. De var ryddige igjennom hele prosessen, løsningsorienterte og fleksible. Anbefales på det varmeste!

Des. 2015
K

Kaja om SANDBERG & CO AS

Moss
Bygge balkong

Superflinke, raske og ble akkurat som vi ville ha det! Rekommenderes!

Sep. 2015
G

Gustav om BYGG SERVICE TOMASZ KOSTYRA

Moss
Restaurere eller rive og sette opp ny garasje/ veranda på ca 15,5 m2.

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales å bruke til forskjellige oppdrag. Han har gjør det kunden ønsker og Christoffer selv sitter inne med god erfaring, og kan gi deg gode råd og tips. Han er Pålitelig, dyktig, flink, rask, nøye med oppdraget og kommer til avtalt tid.

Aug. 2014
U

UNKNOWN om CHRISTOFFER ALEX FJELD-EIKEN

Moss
Renovering

Vega har lagt ca. 40m med hagegjerde, pusset pipeløp i stue, lagt fliser over benk på kjøkken samt utvidet veranda til ca. 35m2. Alt arbeid er gjort hurtig og fagmessig. Vega holder inngåtte avtaler og er til å stole på. Anbefales. G.Pedersen, Moss

Okt. 2012
G

Geir om VEGA TOTALENTREPRENØR AS

Krokstadelva