Trenger du en entreprenør i Skien?

Ser du etter en entreprenør i Skien for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Skien konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Skien?

Ser du etter en entreprenør i Skien for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Skien konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Skien

Skien kommune ligger like nord for Porsgrunn i Vestfold og Telemark fylke, og har i overkant av 55 000 innbyggere. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i den sammenhengende tettbebyggelsen mellom Skien, Porsgrunn og Bamle, med en konsentrasjon i byen Skien sørøst i kommunen.

Skien sentrum kjennetegnes av murgårder i både gotisk, renessanse- og barokkstil, bygget etter en bybrann i 1886. Boligkvarteret Snipetorp overlevde brannen og har sammenhengende trehusbebyggelse fra slutten av 1700-tallet. Ellers i kommunen er det variert bebyggelse med mange eneboliger, i tillegg til en del tomannsboliger, rekkehus og gårder. Hva du har lov til å pusse opp og hvilke byggesøknader du må sende inn, avhenger av boligtypen din.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det lurt å benytte seg av håndverkere som holder til i Skien eller i nærheten av deg. De har kjennskap til hvilke byggeregler som gjelder der du bor og har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaforholdene i området.

Siste jobber til entreprenører i Skien

To eneboliger på Heistad i Porsgrunn

3728SKIEN

Totalentreprenøren skal levere komplett bruksklart boliger med ferdigattest iht. gjeldende lover, forskrifter, standarder og relevante offentlige regelverk/bestemmelser med unntak av all elektrisk og innvendig malearbeid. For øvrig vises til vedlagt tegninger.

bygge hus

3729SKIEN

hus på 9.40 ganger 13 meter. forskalling av ringmur og reisverk

Ser etter entreprenør for ny utleiedel

3735SKIEN

Jeg ser etter en entreprenør som kan søke kommunen om godkjenning av ny utleiedel. Det som trengs å utføres av arbeid: - Sette opp kjøkken med nye rørtilkoblinger - kjøkken er anskaffet med alt av hvitevarer - Sette opp nytt strømannlegg og strømmåler for utleiedel - Sette inn ny vanntank med tilhørende tilkoblinger til utleide - Sette inn ekstra kobling for vaskemaskin - Sette opp 2 x vegger på 3 m og 3,4 m mellom de to delene som tilfredsstiller krav for utleiedel fra hoveddel. - Sette opp lettvegg for et ekstra soverom. - Installere inngangsdør for utleiedel.

Behov for hjelp med gunnarbeid på 90 m2 tilbygg

3740SKIEN

Trenger hjelp til grunnarbeid på tilbygg på 90 m2. Bare ta kontakt ved spørsmål. Skal igangsette snart.

Garasjsåle

3722SKIEN

Skal støpe en garasjeplate på 880×620. Med tilkobling til vann, kloakk og strøm. Det må også mures opp lecablokk høyde rundt, på 780×620. Minus port og dør

Tilbygg Eritreisk kirke i Skien

3714SKIEN

Den Eritreiske menigheten i Skien planlegger utvidelse av kirkerommet med to tilbygg på nordre og søndre side av kirken. Hensikten er å utvide kirkerommet, samt endre utformingen innvendig. Tilbyggene er på ca. 21 m2 hver. Kirken ligger på Grensegata Takkonstruksjonen må utføres tilsvarende som tidligere tilbygg, eller med minimumsfall fra eks. gavlvegg. Det skal være åpent mellom tilbygg og eks. kirkerom. Evt. bæreelemeter (søyler og lignende) må vurderes.

Siste evalueringer
Drenering/tiltak mot fukt

Strålende gjennomføring fra A til Å, på en komplisert og omfattende jobb.

Nov. 2019
R

Ronny om LARSEN MASKINTJENESTER AS

Skien
Tilbygg

Tillbygg Jobben ble utført på en god og effektiv måte. Alt I Bad kom til tiden, gjorde jobben innenfor tiden, men et resultat vi er meget tilfreds med. Alt I Bad kom selv opp med løsning på de beste valgene, drøtftet dette med oss og resultatet ble meget bra. Anbefales på det sterkeste

Sep. 2019
P

Petter om ALT I BAD AS

Skien
Bygging av leilighet i kjelleretasje

Vi ønsket å lage utleiedel i underetasjen, og la ut anbud. Etter en gjennomgang med tilbydere falt valget på Komplett Ht AS, som la frem et ryddig og oversiktlig tilbud innenfor vår prisramme. Han ga en slutt-dato for nøkkelferdig produkt, og vi inngikk avtale. Ved avtalens slutt var ALT ferdig til vår ytterste tilfredhet, og det tilkom INGEN utgifter som ikke var avtalt på forhånd! Etter utførte oppdrag tilbød eieren seg å fjerne en hel del vegetasjon som vi planla å fjerne, HELT gratis, som takk for oppdraget og rask betaling! Alt i alt er vi strålende fornøyde med Komplett Ht AS, og Mouslim Edilhanov i særdeleshet! Komplett Ht AS anbefales på det varmeste! Tone og Geir, Skien

Juni 2019
G

Geir om KOMPLETT HÅNDVERKSTJENESTER AS

Skien
Drenering mm.

Vi fikk drenert og isolert rundt huset (hvorav vi måtte sprenge en del fjell inntil grunnmur), satt opp lysgraver, fjernet parafintank, byttet VA-anlegg, laget ny platting med heller, laget isolert garasjesåle og asfaltert ny innkjørsel. Hele jobben ble utført på særs god måte til en veldig god pris. Han tok utfordringer som dukket opp underveis på strak arm og jobbet svært effektivt. Ingen tvil om at han kan det han driver med, tydelig at han har mange års erfaring og benytter seg av flinke samarbeidspartnere. Vi er svært fornøyd med all jobben som er utført og velger helt klart Eckholdt igjen hvis det er mer arbeid som skal utføres! Hanne og Martin Lifjeld Sørlie

April 2019
H

Hanne om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Skien
Trapp fra tomt til brygge - 8 - 9 meter

Jobben ble gjennomført etter avtale og alt var under ordnede forhold.

Des. 2018
S

Siv Cath om NESET'S MONTASJE AS

Skien
Bytte kledning, etterisolere og bytte vinduer.

Kan anbefale Norges Tak og Bygg Rehab på det varmeste. De har utført en veldig god jobb med å bytte vinduer, etterisolere og ny kledning. Hyggelige håndverkere, god pris og godt arbeid.

Nov. 2018
G

Geir om NORGES TAK OG BYGG REHAB AS

Skien
Bygging/legging av ~170m grusvei (skien)

Hyggelig og profesjonell. Utførte arbeidet på en god måte og til en fornuftig pris.

Juni 2018
S

Steinar om ENTREPRENØREN PER ECKHOLDT

Oslo
Graving, avløp og overvann

Graving av avløp, veldig flinke og jobben ble gjort fort og nøye. Anbefales på det sterkeste.

Des. 2016
S

Slobodan om GRENLAND ENTREPRENØR AS

Skien
lage parkering

Jeg er fornøyd med jobben, jobben ble gjort rask effektivt og til avtalt pris og tid.

Sep. 2016
K

Kristian Welfonder om GRENLAND ENTREPRENØR AS

Siljan
Ny kledning -drenering - nytt bad -skifte vinduer - dører - ny carport

Kjempe flott utført Til riktig tid og riktig pris som gitt tilbud på og ekstra arbeider som ble gjort underveis .

Feb. 2016
t

tom om PG - BYGGUTVIKLING AS

Skien
Bygging av hytte-tilbygg ca.30 M2 i Bamble, Telemark

Veldig hyggelige fagfolk som utførte svært bra og solid håndtverk. Anbefales.

Aug. 2015
T

Thomas om ROMTVEIT BYGG AS

Skien