Trenger du en entreprenør i Bømlo?

Ser du etter en entreprenør i Bømlo for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Bømlo?

Ser du etter en entreprenør i Bømlo for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Bømlo konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Bømlo

Oppføring av hus 5 x 10 meter

5427URANGSVÅG

Bømlo. Oppføring av hagehus på 5 x10 meter. Høyde 3,90 ( se vedlegg) Hel drager i husets lengde innvendig.( 10 meter) Det skjæres ut for 4 vinduer. 150x210 3 vinduer 120x120 2 terasse dører 90x210 Ytterdør 90x210. Samt lite vindu ca 50x50 Decra tak eller tilsvarende. Asfalt plater med vindsperre. Enfaset kledning, fabrikk malt. Takrenner ,samt nødvendige tilbehør til tak og vegger. Det er ingen rom inndeling Vinduer og dører, isolasjon og innvendig kledning, foringer, lister skal IKKE være med i tilbudet. Ringmur er satt opp. Innvendig plate støpes etter tett tak.

vei og grunnarbeid av 2000 kvm areal.

5440MOSTERHAMN

innkjørsel fra fylkesvei, vei videre in på tomt med vann og kloakk rør og elektrisk frem til tomt som skal planeres.

Ønsker tilbud på garasje 6,2 m x 8,0 m - Bømlo

5427URANGSVÅG

Garasje 6,2 m x 8,0 m 36 - 38° takvinkel. - Tegninger til byggemelding - Garasjen skal være klargjort for isolering m/ asfalt plater. - Kinavipp på takstoler - Innvendig trapp - Ca. 5 meter enkel garasje port - Ønsker ikke målbart areal på loft. (Høyde 189). - Snøfangere på tak. -48x98 mm reisverk med doble topp/bunnsviller. Ferdige takstoler, klar for montering. - Svarte takrenner i aluminium med nedløpsrør. - Svart takstein - 23 mm sløyfelekter. - 30 mm steinlekter. - 19x148 mm dobbelfalset grunnet bordkledning. - 19x148 mm rettkant kledning til hjørnebord og listing i portåpning(er). - 19x123 mm rettkant kledning til hjørnebord. - 16x98 mm rettkant kledning til kassekledning og utvendig listverk. - Isolert stålport med elektrisk åpner. - Isolert ståldør i samme utførelse som porten. - 2 lags isolervinduer i PVC. - 15 mm kryssfinerplater til innside vegg med garasjeporter for ekstra avstiving. - 22 mm sponplategulv til garasjer med loft.

* Fortsatt ledig: Grusplass 40*40

5427URANGSVÅG

Har ett delvis bløtt parti av jorde som ønskes mer brukbart enn det som er nå.

* Fortsatt ledig: Lage 30 m bilvei med 3 m bredde

5430BREMNES

Sprengning, meisling og graving. Bør komme på befaring først.

Renovering av eit heilt hus innvendig (ca 160kvm)

5430BREMNES

Modernisering av eit heilt hus innvendig (alle rom) Huset har en standard 90 talls stil med fargerike tapeter og trefargede lister og tak. Huset er forsåvidt ikkje så gammelt (1997) så ser ikkje etter totalrenovering. Vil bare få pusset opp til litt mer dagens stil med slette vegger og tak + nye gulv evt spot lys og nye vinduer. Blir nok ikkje aktuelt med det første, men lurer på om nåken har ein ide om ka nåke sånnt ville ha kostet?

Siste evalueringer
Tilførsel av masse og planering

Solid og effektivt utført arbeid. Beskrev plan for utførelse i forkant, gjorde som beskrevet, uten avvik på jobben og avtalt pris. Anbefales!

April 2020
B

Bjørn om ØRJANSEN ANLEGG AS

Rubbestadneset
Diverse renovering av bolig

Vi totalrenoverte et hus fra 1974 Jobben ble utført på en veldig bra måte. De jobber veldig effektivt og er nøye på det de gjør. Vi oppdaget et par småting som måtte utbedres og det var ingen diskusjon. De kom tilbake og fikset opp med en gang. Resultatet ble mye bedre enn hva vi hadde forestilt oss. De er flinke til å finne smarte løsninger som gjør at totalresultatet blir veldig bra. Vi fikk også en detaljert pris på det som skulle gjøres noe som ga veldig forutsigbarhet på jobben. Prismessig var de rimelige og sett i lys av kvaliteten på arbeidet de gjorde vil jeg si at man får mye for pengene når man bruker dette firmaet. Jeg kommer definitivt til å bruke dette firmaet igjen.

April 2019
H

Hans Petter om KRISTOFFER'S SNEKKERI KRZYSZTOF JASKULA

Bremnes