Entreprenører i Tynset

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montører søkes til montering av 3 stk. stållhaller som tilbygg på Tynset

2500TYNSET

Vår kunde har planer om å få bygd 3 stk. isolerte stålhaller som tilbygg til eksisterende bygg på Tynset. Det er hhv. tilbygg på 200 m2, 156 m2 og et stort bygg som er på 1.020 m2. Ta kontakt og be om mer info, så kan vi diskutere dette nærmere. Vi har ellers forespørsler på stålhaller fra flere steder i landet, så det kan bli flere oppdrag etter hvert.

Opparbeidelse hyttevei

2500TYNSET

Opparbeidelse av ca 150 m hyttevei av enkel standard. Området er tørt og flatt, sand/jord. En stikkrenne, enkel grøft en side. Er vel fjerning av torv så planering av av vei. Enkel standard, adkomst til to hytter, avkjøring fra eksterne hyttevei. Dette er på Nytrøa i Tynset kommune.

Graving og bytte av avløps- og vannrør.

2500TYNSET

Vi skal bytte avløpsrør fra hovedhus til forgreningskum. ca. 100 meter. Rør fra vanninntak skal også byttes. Grunnforhold er grus med grov stein. Det er aktuelt med noe masseutskifte. Det ønskelig at samme firma kan foreta utskifting av avløp og vannrør.

Anneks 12—15k kv

2500TYNSET

Ønsker tilbud på anneks, råbygg som leveres som byggesett.Reisverk eller stavlaft.

Tilbygg på ca 8 kv.m til hytte .

2500TYNSET

Tilbygg til hytte på ca 8 kv.m ,3 rom (gang,rom,rom til forbrenningstoalett.) Tilbygget skal være i forlengelse av hytta. Det er innlagt strøm på hytta og skal legges innstrøm i tilbygg, og et forbrenningstoalett i det ene rommet , det skal være to vinduer. Hytta ligger ca 2,5 mil fra Tynset mot Kvikne (Nytrøa). Adresse er Stubsjøveien. Det er ønskelig at det blir satt opp i høst eventuelt tidlig vår neste år.

tilbygg hytte Kvikne

2512KVIKNE

Det skal bygges 2 tilbygg til hytte på 14 og 31 m2 , bindingsverk på støpt på bankett. Inklusive grunnarbeid. Helst ferdig før vinteren. Vi ønsker ordnede arbeidsforhold og standard kontrakter. Underlag fås ved henvendelse.