Trenger du en entreprenør i Narvik?

Ser du etter en entreprenør i Narvik for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Narvik konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Narvik?

Ser du etter en entreprenør i Narvik for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Narvik konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Narvik

Omsorgsvennlig boenhet som tilbygg til eksisterende bolig på Øvre Straumsnes i Narvik kommune

8519NARVIK

Prosjektet gjelder bygging av en omsorgsvennlig boenhet (så nær «livsløpstandard» som mulig) som realiseres som tilbygg til en eksisterende bolig på Øvre Straumsnes i Narvik kommune. Den eksisterende boligen er et frittstående hus (enebolig). Gammelhuset ble bygd i 1958 og utvidet med et 15 m2 stort rom/tilbygg i 2017. Boligen blir i dag brukt som generasjonsbolig (3 generasjoner), men er ikke tilrettelagd for et eventuelt, fremtidig økt omsorgsbehov. I tillegg er det behov for oppgradering av baderommet og mer lagringsplass. Tilbygget skal bygges der hvor et uthuse og vedskjul står i dag. Disse skal rives. Prosjektet består av to deler. Den første delen er et 1-etasjes «langhus» på 12 x 4 meter: symmetrisk saltak som skråner ned mot langsidene med en takvinkel på 22,5o; takstein i tegl (samme som gammelhuset). Langluset skal ha følgende segmenter: et baderom, et inngangsparti (som også gir plass til et «teknisk rom»), et lite kjøkken, oppholdsrom (med vedovn) og et soverom. Langhuset skal ha en egen inngangsdør. Den andre delen av prosjektet er et enkelt rektangulært rom på 4 x 6 meter, med et lett skrånende pulttak, som forbinder «langhuset» med gammelhuset. Forbindingsrommet fyller opp hjørnet mellom gammelhusets yttervegg og tilbygget fra 2017: ytterveggen av 2017-tilbygget tas opp i det nye rommets bakre langvegg. En ny døråpning i gammelhusets yttervegg gir adgang til dette rommet fra gammelhusets inngangsparti. In den andre enden gir en (skyve)dør adgang til «langhuset» og det nye baderommet. Baderommet er til fellesbruk for beboerne i «gammelhuset» » og i det nye «langhuset». For begge deler, og gammelhusets inngangsparti: Oppvarming: gulvvarme. Gulv: slipt/polert betonggulv. Langhuset og forbindingsrommet skal fortrinnsvis bygges slik at gulvnivået i det nye tilbygget er likt gulvnivået i det gamle husets inngangsparti. For å få det til må marknivået der langhuset skal stå reduseres med noen desimeter (graves ned etter rivning av uthuset). Det gamle husets veranda forlenges med veranda i samme stil foran tilbyggets fremre yttervegg. Trapp i noen få trinn opp til verandaen foran langhusets inngangsdør. Vi ønsker å komme i kontakt med byggefirmaer som kan påta seg prosjektet som total- og generalentreprise og som ønsker å utarbeide et konkurrerende tilbud for prosjektet (med utgangspunkt i en utfyllende prosjektbeskrivelsen, skisser/tegninger av eksisterende bolig og tilbygget, befaring, etc.). Tilbudet skal spesifisere beløp for relevante deler av arbeidet (rivning og grunnarbeid, snekkerarbeid (inkl. byggematerialer, dører og vinduer), elektriker, maling, sliping og polering av gulv, prosjektering, o.s.v.). Tilbudet skal være eksklusivt kostnadene for baderomsutstyr (dusj, toalett, servant, vaskemaskin, varmvannsbereder), kjøkkenutstyr, (kokeplate, oppvaskmaskin, ovn, etc.) eller annen utstyr (ladeboks elbil, utelamper). Vi legger stor vekt på byggefirmaets kapasitet og evne å gjennomføre arbeidet innenfor avtalt tidsrom.

Råtefukt i bjelkelag og syll i jordkjelleren

8520ANKENES

Det er påvist fukt i gulvvarme samt råte i syllen. Det er ønskelig med en befaring får å vurdere tiltak Dette er en krypkjeller med adkomst via luke i gulv.

Skift av tak

8516NARVIK

Dette prosjektet innebærer fullstendig utskifting av et gammelt og lekk tak med et nytt, solid taksystem. Taket som skal skiftes ut, er i dårlig tilstand, og lekkasjer har forårsaket skade på bygningens interiør. Formålet med prosjektet er å gjenopprette takets integritet og beskyttelse av eiendommen. **Arbeidsomfang:** 1. **Takinspeksjon:** En grundig inspeksjon av det eksisterende taket for å vurdere skadene og omfanget av utskiftingen. 2. **Fjerning av eksisterende takmateriale:** Sikker fjerning av den gamle taktekkingen, inkludert eventuelle underlag eller isolasjon som må byttes ut. 3. **Reparasjon av takstruktur:** Inspeksjon og reparasjon av takets strukturelle komponenter, som bjelker og sperrer, om nødvendig. 4. **Ny taktekking:** Installasjon av ny taktekking, inkludert takbelegg, underlag, takrenner og nedløp. 5. **Isolasjon:** Oppgradering eller installasjon av tilstrekkelig takisolering for energieffektivitet. 6. **Ventilasjon:** Etablering av tilstrekkelig takventilasjon for å forhindre fuktproblemer og forbedre inneklimaet. 8. **Sikkerhet og kvalitetssikring:** Overholdelse av alle sikkerhetsstandarder og kvalitetskontroller gjennom hele prosjektet. 9. **Rengjøring og fjerning av avfall:** Rengjøring av byggeplassen og forsvarlig fjerning av byggavfall.

Skifte vinduer og ytterdør, og annet utvendig arbeid på hus bygget i 1981-1982

8520ANKENES

Vi ønsker bytte av vinduer 8 stk med størrelse 105 cm bredde 112 cm høyde av typen 3 lags glass med U- verdi 1.0 topphengslet. Produsent Natre. Ett vindu med størrelse 105 cm bredde 55cm høyde fast karm, 3 lags med u-verdi 1.0 . Produsent Natre. Felles for vinduene er at det ønskes aluminium utvendig og tre innvending. Vi ønsker å bytte ytterdøren vår til den som heter runde i antrasitt farge, med cotswold glass i de 4 glass partiene ca mål 1 m bred, 2 m høy. Det er et også et rom i huset som er bygge godkjent som bod, men som ble gjort om til et soverom, for en del år siden, men det er ikke søkt om bruks endring, og vinduet der må erstattes med et som har godkjent størrelse for rømningsvei, slik at vi kan søke om bruksendring. Videre så er sørveggen moden for utskifting. Vi vurderer samtidig å øke isolasjonsgraden på denne veggen, og ønsker forslag til dette. Høyde på vegg ca 2.40 meter, lengde ca 10.9 meter. Videre så bør takrenner og tak nedløp byttes ut samt montering av mønebeslag

Graving

8520ANKENES

Utskifting av drenering rundt hus.

Utbygg, endre planløsning og heise tak 0,5/1 etasje.

8522BEISFJORD

enebolig som vi ønsker å bygge ut, samt løfte tak for å få bedre plass og en bedre planløsning. Per nå er huset (sett ovenfra en «T»), krypkjeller med varmtvannstank (ønsker å få denne opp på bedre egnet rom, teknisk rom). Befaring av grunnmur og tilstand - avgjøre om det vi ønsker lar seg gjøre. Ønsker å bygge ut på andre siden av «T» slik at huset, sett forfra, er symmetrisk med en ark fram. Sett ovenfra ønsker vi at huset skal bygges ut som et rektangel med ark. Har ønsker om at det er noen soverom, boder, tvstue i det som skal bli 2 etg. Ingen våtrom. Ingen rom/etg over stue og spisestue. Om det lar seg gjøre skal den ekstra 0,5etg være åpen over, for å ha det høyt under taket. Har per nå 1 bad og 1 vaskerom. Tenker at disse må bli større og bedre løsning, samt at vaskerom kan deles til å bli bad + vaskerom tilknyttet hovedsoverom. Endre planløsning til det som skal bli ark (nå 2 soverom), blir inngangsparti. Og soverommene legges til nyutbygg med tilknyttet walk in closet. Trenger hjelp med befaring, pris, planlegging, søknader, tegninger, og selve renoveringen. Hva kan gjøres eller ikke? Evt andre løsninger osv.

Siste evalueringer
Oppussing/renovering av sokkelleilighet

Riggteam gjorde en stor jobb med totalrenovering av vår sokkelleilighet. 63 kvadratmeter ble strippet til stenderverket og bygget på nytt i moderne listefri utførelse. Vi har ingenting å utsette på kvaliteten av arbeidet, derimot bare lovord. Det som virkelig gjør oss fornøyd med Riggteam er kommunikasjonen underveis. Det er snakk om et eldre hus med det som følger av skavanker og piratløsninger, og vi har hatt et stramt budsjett. Riggteam har vært meget real og hatt en god dialog med oss i forhold til uventede kostnader. Der vi har skullet gjøre eget arbeid på prosjektet har vi fått råd om hvordan det kan uføres. Dette er flinke og ordentlige folk som kan anbefales.

Nov. 2020
Ø

Øyvind om RIGGTEAM AS

ANKENES
3 stk nytt bad, 1 vaskerom + do

Veldig fornøyd med firma og utført jobb. Meget bra kvalitet på materialen og kundebehandling. Jeg gjerne anbefale bedriften til andre, hvem trenger et proff firma og bra pris.

Okt. 2011
G

Gabor om Trinity Rør As

Narvik