Trenger du en entreprenør på Risør?

Ser du etter en entreprenør på Risør for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Risør konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Risør?

Ser du etter en entreprenør på Risør for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Risør konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Risør

Utbedre trapp og mur i naturstein, graving og pukking

4957RISØR

Utbedre en trapp av naturstein med 11 inntrinn. Utbedre to murer av naturstein 1 lm og 8 lm. Grave ut masse og erstatte med duk og pukk. Ca 70 kvm

Tilbud på oppføring av hytte - 130 kvm - Risør - Søndeled

4990SØNDELED

Vi ber om tilbud på oppføring av hytte i Risør grn. 26, brn. 101 (Sss-veien 1639, 4990 Søndeled) Klikk på lenke under for lokasjon. https://goo.gl/maps/wDtynDCr5XrMonLB9 Arbeidet ønskes startet opp midten av februar / starten av mars. Enkel hytte på 130 kvm og oppføres som med anneks på 68 kvm og en stue på 62 kvm. Se vedlagte tegninger. Hytten oppføres på ferdig støpt såle. Tilbud kan inkludere støp av såle som opsjon. Grunnarbeid utføres av Kragerø naturstein. Vi har følgene spesifikasjoner: - Kjøkken er ikke inkludert i tilbudet. Montering av IKEA kjøkken inkluderes - Utvending kledning - Roial impregnert - Parkett eller laminat (400 - 600 kr pr m2) - Varme i gulv på stue - Dobbel gips på alle soveromsvegger - Skjulte takrenner - Platting og glassrekkverk i hht tegninger (platting der det er tegnet skifer) - Gips i himling og på vegger - grunnet og to strøk med maling - Listfritt tak - Elektroniske dørlås (alle ytterdører - 5 stk) - Fjernstyring av varme og lys - 300 l varmtvannsbereder - 1 stk ute dusj - 1 stk - elbillader Bad - Fliser på gulv (store fliser 60x60). Opsjon på fliser i dusjnisje. - Baderomsplater eller tre på veggene - Baderomsmøbler settes til 35 000 kroner per bad (dusj, vask m skuffer, toalett, speil og skap) Tilbyder må ha alle formelle godkjenninger på plass. Tilbudet skal være komplett inkludert alle utgifter og i henhold til gjeldende standarder (TEK 17). Det er en sommer og vinterhytte. Spørsmål svares ut fortløpende - annonsen kan bli oppdatert som følge av svar på spørsmål. Anbudsoppdatering 17. januar - 2023 Følgende legges til grunn i tilbudet: 1. IG foreligger og arbeid med grunnarbeid er godt i gang 2. Laminatgulv - Barry Alloc Grand Avenue Champs Elysees 3. Tak er tilnærmet flatt og takpapp må ta høyde for det 4. Vinduer - Aluminium på tre (ev. bedre kvalitet) 5. Der det er tegnet skifer skal det være platting 6. Platting leveres med Royal impregnert tre, rillet 7. Vi har ikke beregneringer på bjelker. Det gjøres av tilbyder 8. Dør / vindusskjema foreligger ikke. 9. Montering av IKEA kjøkken og mekanisk avtrekk fra vifte 10. Ventiler på alle oppholdsrom, mekanisk 11. 6 Utvendige lampepunkter på anneks 12. 5 utvendige utvendig lampepunkter på stue 13. Mulighet for spotter i takoverheng Tegnet kjøkken: https://kitchen.planner.ikea.com/no/no/planner/?projectId=3B028C9E-E283-4459-8CCC-29C2DFD941D3 (nedsenket kasse over overskap, skal ikke være med) Vi ber om tilbud innen tirsdag 24. januar.

Legge grus på parkeringsplass og terrasse

4957RISØR

Hei! Vi trenger noen som kan levere og legge grus på parkeringsplassen og terassen ved hytta vår - parkeringsplass er ca 8,5 x 6m og kan være veigrus, terrassen er 4 x 13 + 5 x 1,5 og trenger grus som passer grus som er på resten av tomten - se bildene. Grus til terassen må bæres dit med trillebår, da veien dit er for smal for bil. Gjerne også en et tilbud om 8-10 store stein som kan markere enden av parkeringsplassen og kanten av terrassen.

Bygge om grisehus til bolig

4950RISØR

Ønsker pris på å totalrenovere ca 35 kvadrat grisehus fra 1890. Ønsker å bygge det om til et anneks med lite kjøkken og bad + stue og soverom.

* Fortsatt ledig: Graving til minirenseanlegg med infiltrasjon

4957RISØR

Ønsker tilbud på graving til minirenseanlegg og graving til infiltrasjon til hytte i Risør.

Ferdigstillelse av Elektroklar hytte - Lofoten 94 - Vestre Porthavn, Risør

4990SØNDELED

Ferdigstillelse av en såkalt Elektroklar hytte av typen Lofoten 94 fra Nordlyshytter. Hytta settes opp av hytteprodusenten og det er snakk om det resterende arbeidet innvendig. Her er beskrivelse av hva som leveres fra hytteprodusenten: https://www.nordlyshytter.no/prisbeskrivelse . Se "Elktroklar" for beskrivelse. Ønsker en totalentrepenør som kan stå for innvendig snekkerarbeid, elektriker, rørlegger. Estimert oppstart: vinteren 2022. Vi ønsker også hjelp med byggesøknad. Hytten skal settes opp på tomt ved Vestre Porthavn, Risør Kommune: https://goo.gl/maps/9eFjqyzedyRBL2wj8