Trenger du en entreprenør i Malvik?

Ser du etter en entreprenør i Malvik for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Malvik konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Malvik?

Ser du etter en entreprenør i Malvik for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Malvik konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Malvik

Bygging av tribunebygg på Ladesletta Idrettspark

7562SAKSVIK

Ønsker tilbud på bygging av byggegodkjent tribunebygg basert på vedlagte tegninger. Sandvolleyballklubben kan evt. bistå med dugnadsinnsats for å få ned kostnadene.

Oppussing kjeller

7560VIKHAMMER

Vi har nettopp tatt over et hus og tenker å pusse opp en del etterhvert. Vi tenkte å begynne med kjelleren. Det er allerede innredet ei kjellerstue men trenger litt oppussing. Det er også et lager rom I kjelleren som trengs oppussing. Vi vil fortsatt ha det som et lagringsrom, men da dette rommet er fortsatt som et kjellerom vil vi ha vegger og nye hyller slik at det fremstår som et nytt fint rom. Tenker muligens veggplater. Vegger ned til kjellerstue skulle også fått veggplater. Trappa regner jeg med vi lar stå. Selve kjellerstua er grei, men trenger likevel å gjøres noe med. Det er kjellervindu der og vi ønsker muligens å skifte til et større.

Ombygging av utleieleilighet i enebolig

7560VIKHAMMER

Vi har en enebolig med sokkelleilighet for utleie. Vurderer ombygging i utleiedel + muligens tilbygg. Nåværende bad har kvernpumpe, men ønsker å få etablert avløp. Tilbygg er isåfall på ca 20kvm.

Grave for garasje i skråning

7562SAKSVIK

Jeg ska bygge en garasje på saksvik i en skråning og trenger grave for fundamentering. Areal ca 50-60 m2 Løsmasser og mulig blokk og pigging av berg. uttatte masser omdisponeres på tomta, trengs ikke kjøres vekk.

Fasadeendring, nye vinduer og skyvedør

7562SAKSVIK

Hei, Jeg står midt i en omfattende renovering av et Block Watne-hus fra 1980. Ettersom det innebærer betydelige endringer i fasaden med installasjon av nye vinduer i bærende vegger, slik jeg tolket det kreves det at dette utføres av et sentralt godkjent byggefirma. Jeg trenger hjelp med følgende: - Søknad til Malvik kommune. - Demontering av vegg / vinduer. - Bygge opp ny bærekonstruksjon / vegg. - Montering av nye vinduer og skyvedør (Alle vinduer og skyvedør kommer med Adjufix). Jeg står for følgende: - Alt materiale, med unntak av skruer. - Vinduer og skyvedør (levering i uke 11-12). - Ferdige plantegninger, fasadetegninger og snitt-tegninger for. søknaden til kommunen. - Håndlanger ved behov. Timepris.

Innvendig platelegging

7550HOMMELVIK

Platelegging av innvendige vegger og tak. Legging av pergo. Legging av flis. Huset er på 3 etasjer. Plan 2 har skråtak med 5 m takhøyde. Vi er åpne for forslag hva overflater angår, men veggene ønskes slette og ikke med gipsplater. For eksempel Arbor malingsklar sponplate. Opsjon på sparkling/maling/tapetsering hvis det er noe dere også tilbyr. Underlag er ferdig isolerte vegger og tak samt ferdig lagt undergulv. Ett bad på 10,3 m2 som skal ha flis på vegger og gulv med kryssfiner bak litex eller sementbaserte membranplater. Membran på gulv og alle vegger. Støping av gulv med nødvendig fall til sluk på undergulv av tre. Gulvareal 230 m2 Kjeller er på 46 m2, 5 rom, det er fortrinnsvis ønsket flis på gulv(betonggulv), men alternative løsninger vurderes. Plan 1 er 118 m2 fordelt på 9 rom. Plan 2 er 63 m2, stort sett åpen løsning med stue, spisestue, kjøkken+ett vindfang med wc. Takareal 260 m2 hvorav 63 m2 skråtak Veggareal 543 m2 Det finner detaljerte tegninger og matrise med tall for hvert rom. Ta kontakt for oversending. Det er ikke nødvendig å tilby en totalleveranse. Del-leveranser vil også bli vurdert.

Siste evalueringer
Grunnarbeid til garasjebygg

Høgsteggen har stått for utgraving, planering og bortkjøring av masse til garasjebygg. Solid utført jobb, fast og god pris, nøyaktig, lydhør, punktlig, jobber raskt og svarer raskt på henvendelser. Vi anbefaler Høgsteggen på det varmeste, og vil kontakte firmaet igjen ved liknende arbeid.

Nov. 2016
J

Jan Olav om Helge Høgsteggen

Saksvik
Gårdsplass

Fjernet gammel belegningsstein og gammel masse under. Ordnet med nytt grunnarbeid og skikkelig komprimering. Asfalt på toppen. Sluttresultatet synes vi ble helt topp. Hele jobben virket solid utført. Alt i alt ble dette helt fantastisk =) Anbefales disse gutta.

Nov. 2015
F

Frank om GARBERG ANDERS

Buvika
Bygge om garasje til soverom

Kom på befaring samme dag som vi ringte. Gjorde jobben godt og effektivt. Grei pris. Anbefales!

Okt. 2015
C

Camilla om MILE BEMANNING AS

Hommelvik
Påbygg 1 etasje

Anbefaler på det sterkeste. Holder avtaler, besvarer alle hendvendelser innen korttid når mann prøver å nå dem. Godt utført arbeid. Trivelige håndverkere.

April 2015
S

Stian om JULSETH & RØNSBERG BYGG AS

Hommelvik
Utvendig malin

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort, hurtig og effektivt.

Juni 2012
A

Aud Karin Albertsen om ORKLAHUS AS

Vikhammer