Trenger du en entreprenør på Stange?

Ser du etter en entreprenør på Stange for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Stange konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Stange?

Ser du etter en entreprenør på Stange for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Stange konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Stange

Oppussing av bad og stue

2312OTTESTAD

Vi ønsker å pusse opp stuen (nytt elektrisk, gips på vegger, nytt gulv og tak), samt skifting av vinduer/terrassedør. I tillegg til dette ønsker vi å pusse opp et bad og et toalettrom.

Tilbygg av gang/entré

2312OTTESTAD

Ønsker å bygge et tilbygg til en gang på eksisterende hus. Tilbygget er 10-15 m3. Gangen skal utvides med eksisterende gang (se vedlagte bilder). Terrassen skal erstattes av tilbygget, og inngangsdøra skal vinkles 90 grader å være på siden mot garasjen/gårdsplassen. Det skal også være et overbygg over inngangsdøren. Ønsker totalentreprenør som utfører hele byggeprosessen.

Påbygg 1,5 etg og etterisolering eksisterende bygg.

2335STANGE

Planlegger påbygg på ca 32kvadrat grunnflate i 1,5etg ut fra gavlvegg. Eksisterende hus er et Hetlandshus fra 77, som trenger etterisolering. Ønsker pris på ferdig utvendig.

Tilbygg baderom og soverom

2312OTTESTAD

Tilbygg av bad og soverom på ca 28 kvm. Ønsker drenering for hele huset- tilbygg + eksisterende bolig. Godkjent arkitekt plantegning i Stange kommune.

Påbygg av bolig

2337TANGEN

Ønsker bygge påbygg på enebolig. Det skal innholde et bad, vaskerom og to soverom. Det må gjøres noe med kjøkken delen da den er vegg i vegg med nåværende bad.

Renovering 1.etasje

2312OTTESTAD

Hei! Vi ser etter en total-entreprenør da vi skal pusse opp 1 etasje i vårt hus på Ottestad ved Hamar. Vi ser for oss en byggeprosess der vi deler det i deler. I første omgang gjelder det flytting av vegger og bytting av vindur. Vi ønsker også å se på om vi må lekte ut vegger i forbindelse med etterisolering. Vi kommer til å søke Enovastøtte på dette, så ønsker en energirådgiver i tillegg. Dette kan vi ordne selv også. Vi river vegger i forkant. Det vil her være behov for oppgradering av elektrisk anlegg (mye 10amp i huset). Ønsker råd så vi kan "future-proofe" huset. Etter vegger og vinduer er fikset, skal vi totalrenovere, samt flytte kjøkken. Det er med andre ord behov for elektriker og og rørlegger. Vi har enda ikke 100% bestemt leverandør på kjøkken, det står mellom to. Vi monterer kjøkken selv. Del 3 er totalrenovering av bad. Avhengig av hvor dyrt det øvrige arbeidet blir, kan det være dette utsetter noe - men vi ønsker å bruke samme entreprenør på alt, som kan behandle det som ett prosjekt. Ønsker oss lokal bedrift som kan tilby alle tjeneste samlet, så vi slipper å holde i hver enkelt fagmann. Gjerne en prosjektleder, eller liknende, vi kan henvende oss til ved spørsmål underveis. Ved kontakt kan jeg sende over gammel og ny plantegning.

Siste evalueringer
Oppgradering av boenhet. Oppdeling av eksisterende leilighet med to etasje til to horisontaldelta utleieenheter.

Norest Bygg A/S har gjennomført et betydelig byggeprosjekt for meg hvor de har vært totalentreprenør for rehabilitering og ombygging av to utleieenheter. Hele prosessen har vært ryddig og profesjonell fra oppstart til avslutning. Kvaliteten på arbeidet har vært meget bra, og arbeidet er utført pålitelig og effektivt. Byggeleder har fulgt opp byggeplassen godt, og besørget koordinering mellom alle håndverkerne, inkl. elektriker og rørlegger. Det har vært meget god kommunikasjon mellom byggherre og byggeleder, og byggeleder har svart opp mine henvendelser raskt og tydelig. Arbeidet ble utført effektivt og raskt, og iht. avtalt fremdrift. Jeg vil gi mine beste anbefalinger av Norest Bygg A/S.

Aug. 2020
E

Eirik om NorEst Bygg A/S

Ottestad
Pusse opp bad

A. Mostue Eiendom i samarbeid med Mjøsen Murmester, KB Elektro og Ringsaker Rør pusset opp vårt bad til avtalt tid og pris. Svært godt fornøyd med både prosessen og resultatet.

Juli 2018
P

Petter Lauritsen om ANDERS MOSTUE EIENDOM AS

Ottestad
* Fortsatt ledig: bygge nytt hus i Ottestad

veldig flinke snekkere, vi er veldig fornøyde

April 2018
A

Ali om SHS BYGG AS

Ottestad
Oppussing av hus, innvendig

Vi fikk et godt førsteinntrykk av Adolfsen. Etter at arbeidene hadde startet så vi imidlertid ikke noe til leder i bedriften. Dette på tross av at han hadde lovet følge tett opp. Snekkerne hans gjorde en veldig god jobb, men i etterkant var det noen småting vi ønsket å få rettet opp. Vi tok da kontakt med Adolfsen, men fikk ingen tilbakemelding på lang tid. Vi venter fortsatt på riktig glass i ytterdøra vår, 1,5 år etter avsluttet arbeid.

Aug. 2015
M

Marte Godsveen om BYGGMESTER SVEIN ADOLFSEN AS

Stange