Entreprenører - Larvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Entreprenører i Larvik
EDDIE AS logo
EDDIE AS
Markavegen 855, 3948 Porsgrunn
4.7(35)

Siste evaluering

Riv den gamle betongterrassen og grav rundt huset på to sider

"Jobben utført raskt, som forventet."

A

Alexey

Larvik, sep. 2023

Les flere evalueringer om EDDIE AS

SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS
Adalsveien 33, 3185 Skoppum
4.8(490)

Siste evaluering

Fjerning av nedgravd oljetank

"jobb utført som avtalt av hyggelige folk"

M

Martin

Larvik, juli 2023

Les flere evalueringer om SVEIS-STÅL-MONTASJE BØRRE LARSEN AS

OHNSTAD AS logo
OHNSTAD AS
Skallebergveien 406, 3280 Tjodalyng
4.9(24)

Siste evaluering

Vannrør

"Anbefales, dette er et firma du kan stole på, dyktige og flinke. De hører på kunden og gjør sitt beste for at du skal bli fornøyd."

B

Bjørg Huldra

Larvik, des. 2022

Les flere evalueringer om OHNSTAD AS

SL Entreprenør AS logo
SL Entreprenør AS
Rødmyrjordet 5, 3735 Skien
4.8(33)

Siste evaluering

Skifting av kledning

"Jeg er utrolig fornøyd med selve jobben, som ble utført på en korrekt fagmessig måte. Gutta kom alltid presist og jobbet uansett vær, og har ryddet godt opp etter seg. Spesifisert anbud til minste detalj og alt ble overholdt. Kan anbefales på det sterkeste!"

P

PÅL SKAMO

Stokke, okt. 2022

Les flere evalueringer om SL Entreprenør AS

Døhlen Maskin logo
Døhlen Maskin
Sundetveien 3, 3277 Steinsholt
4.9(59)

Siste evaluering

Bygge hyttevei til tomt

"Superfornøyd med ny vei, og planering av tomt. Kan anbefale Døhlen maskin. Bra pris, god service, og effektive."

V

Vegard

Steinsholt, okt. 2022

Les flere evalueringer om Døhlen Maskin

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Sandblåsing, pussing av mur, støping og flislegging av terrasse.

3292STAVERN

Sandblåsing av gammel maling på mur, pussing av mur (Leca) ca. 200-240 kvm. Støp av ny terrasse, flislegging med bruddskifer. Ca. 100 kvm. Støp av mindre områder terrasse der det ikke skal legges flis, ca 40. kvm. Det skal legges membran på ca. 27 kvm. før støp og flislegging av bruddskifer.

Bygge lettvegger, toalettrom og kanskje oppgradering bad

3290STAVERN

Leilighet over to plan fra 1997. Arbeidet kan gjøres av flere firma ved behov. - bygge to lettvegger for soverom, én i hver etasje. Dør. Se bilde for mål - lage toalettrom i øverste etasje, over bad. Ca 2,5 kvm. Kles innvendig med baderomsplater. Må trekkes rør og installere vegghengt toalett, ventilasjon, vask, speil, 1 lys i tak, dør. Vurderer også å foreta følgende arbeid på badet; bytte noen fliser som har bomlyd, eller muligens alle gulvfliser. Legge nye fliser vegger (flis på flis) +gulv, bytte interiør med nytt, bytte fra gulvtoalett til vegghengt. Mulig ny membran gulv. Sjekke tettesjikt. Badet har varmekabler. Ber om tilbud som grunnlag for valg av aktør, så må konkret pris avtales ved befaring. Befaring er ikke mulig før 22.mars.

Etablere ny avløpsløsning - privatbolig

3270LARVIK

Ny avløpsløsning og støttemur Hedrumveien 760, 3270 Larvik Dagens septiktank - 6 m3. Dagens løsning er en tett tank på ca 6 m3 hvor alt vann, både gråvann og kloakk samles i. Må tømmes ca 4-5 ganger pr år. Det er ikke aktuelt å skille avløp fra toalett og vaskevann innendørs. Følgende avløpsløsninger vurderes. Alt 1. Benytte eksisterende tank for slam, lokal infiltrasjon Benytte eksisterende tank (eller bytte den ut) og etablere infiltrasjonsanlegg i umiddelbar nærhet av tank. Det er uvisst om det er nok plass og egnede jordmasser på denne siden av huset. Alt 2. Minirenseanlegg Alternativt så er det aktuelt og erstatte eksiterende septikktank med minirenseanlegg type Biovac, August Norge, Wallax etc. Det antas at overløp fra denne kan gå i grunnen ved siden av anlegget. Alt 3. Pumpekum – ledning til infiltrasjonsgrøft Tett tank beholdes for slamdelen, overløp fra denne føres via pumpekum til annet egnet sted på tomta for naturlig filtrering i grunnen. Mulig sted kan være bak uthus via pumpeledning som legges langs vei/mur. Trase for pumpeledning (antatt ca DN 32 PE) vil være i skråning fra hage mot vei. Antatt sprengstein og leire i grunnen her. Det kan finnes andre alternativer enn skissert ovenfor, og det økonomisk mest gunstige alternativet totalt sett blir valgt. Støttemur/ Skråning mot vei Ut mot veien er det dels en støpt solid steinmur samt delvis utrast «støttemur» i treverk for å holde på jordfylling. Steinmur kan trolig beholdes som underlag for råhugd granittblokker eller liknende der treverk er i dag. Gjerdet rives og erstattes med liknende type. (det gjør jeg selv) Lengden på muren vil være minimum ca 20 -25 meter. Høyde antatt ca 1,0 -1,5 m. Hvis løsningen med pumpeledning langs grøfteskråning velges vil det være aktuelt med ny støttemur noe lengre. Dette vurderes best ved befaring. Ca område for støttemur, 20-25 meter. Gjennomføring Entreprenør må kunne stå som ansvarlig søker og utførende etter PBL. Gjerne også prosjekterende, men dette kan skaffes annet sted også. Arbeidene er tenk utført våren 2024, gjerne så raskt det lar seg gjøre i forhold til frost i bakken og eventuelt leveringstid for renseanlegg etc. Jeg tenker å bidra selv med koordinering og kjøper inn renseanlegg, rørkomponenter etc. Arbeider som riving av gjerde og terrasse ordener jeg selv. Har gode avtaler for rørmateriell etc via arbeidsgiver og er selv Ingeniør og jobber hos en større teknisk rørentreprenør. Har derfor noe teknisk kompetanse på rør og rensedelen.

Hytte - Rive og bygge

3294STAVERN

Vi er anbefalt å rive gammel hytte og bygge ny. Vi ønsker en seriøs aktør som kjenner til regelverk og rutiner i Larvik kommune(Stavern), som kan bistå i planlegging av ny hytte, tegninger, søknader, riving og bygging +++ (alt vi ikke vet som må tenkes på og gjøres) Gjerne noen som har ledig kapasitet i nær fremtid.

Bygge 2 rom i gips og montere takvindu

3260LARVIK

Hei, Vi ønsker å komme i kontakt med en seriøs og profesjonell håndtverkerbedrift som kan hjelpe oss med tømrertjenester på huset vårt på Østre Halsen i Larvik. Det er ønskelig med referanser fra tilsvarende jobber. Tilbydere uten referanser blir bare vurdert på særskilt grunnlag. Jobben går ut på å etablere to nye soverom og en gang ut av den eksiterende loftstua vår. Som det fremkommer på bildene så er det allerede et takopplett med vindu i den ene delen av loftstuen. Her ønsker vi at det blir lagd et soverom med ca. 10 kvm. grunnflate. For det andre soverommet må det monteres et takvindu av typen Velux. Vinduet må være mulig og åpne, og med solavskjerming. Her ønsker vi en dialog for å komme frem til den beste vindus- og solavskjermingsløsningen. Dette soverommet ønsker vi skal ha ca. 10 kvm. grunnflate. Vi er innforstått med at vinduer et bestillingsvare og at det kan medføre noe ventetid. Lettvegger ønskes montert i 98 mm. reisverk, isolert med sponplate og gips montert på begge sider inkl. listverk. Det må også monteres 1 stk. dør til hvert av soverommene. Tilbud på dør ønskes inkl. gerikter og utforinger. Dørblad skal være massiv og gjerne ha speil likt som andre dører tilknyttet loftsetasjen. Det er høyt under taket i loftstua, så det må gjøres noen avstivningsvurderinger på lettveggene som monteres her. Hvis mulig og det ikke medfører stor økonomisk kostnad, ønsker vi også at tømrer forbereder et skjult anlegg for elektro i hvert av de nye soverommene. Antatt at 2 EL-punkter i hvert rom er tilstrekkelig. Eksakte mål må avtales og drøftes i felleskap på en eventuell befaring. Det samme gjelder utfordringer med etablering av lettvegg mot eksiterende pipeløp som går igjennom loftstuen, se bilder. Prosjektet har ønsket oppstart ila. vinter/vår 2024. Ingen forhåndsbetaling. Betaling gjøres på materiell og tjenester først når det er tilført prosjektet. I utgangspunktet ønskes prosjektet bestilt med en fastpris på avtalt omfang. Dette kan drøftes nærmere på befaring. Hvis tilbudsforespørsel er av interesse, ønsker vi at dere tar kontakt med en kort beskrivelse av bedriften, og gjerne referanser fra tilsvarende prosjekter som inkluderer innsetting av takvinduer. Befaring kan avtales på relativt kort varsel. Ta kontakt ved spørsmål.

Godkjenning av utleiedel i enebolig

3270LARVIK

Leiligehten er ferdig bygd av meg privat. Har i dag leietakere i leiligheten. Jeg trenger en byggmester som kan godkjenne leiligheten i eneboligen. Den ligger i første etasje av boligen, av 3 etasjer. Jeg skal selge huset og ønsker derfor å selge den som godkjent utleiedel. Har du kompetansen til dette, ta kontakt. Leiligheten har ett rom med bruksendring som trenger søknad til kommunen. En bod som er gjort om til kjøkken. Ellers er det satt opp en vegg innvendig som gjør at man kan ikke komme inn fra selve hoveddel av boligen. Man må fysisk gå rundt boligen og inn hovedinngang for å komme inn. Egen varmtvannsbereder er satt inn, og egen måler i sikringsskapet som gjør at leietaker kan lese av selv hvor mye strøm dem bruker. Sikringsskapet til hele bygningen er nede i leiligheten.

Siste evalueringer
Skifte kledning med råte på enebolig

Enkel å kommunisere med, ikke noe "tull" og ryddig areal etter endt oppdrag.

Juni 2020
K

Kjell A. om DAHLE-BYGG AS

Larvik
Nedsliping av husvegg

Veldig raskt og enkelt!

Mai 2020
M

Maiken om VESTFOLD GULVSERVICE AS

Tønsberg
Tilbygg stue, Stavern

God kommunikasjon hele veien.

Mai 2020
O

Ole Petter om BYGGFIRMA PER KRISTIAN ELIASSEN AS

Stavern
Sette opp enebolig

Dyktige håndtverkere som tross noen kommunikasjonsutfordringer gjorde en solid jobb for oss ved å sette opp eneboligen vår. Arbeiderne er raske, arbeidssomme og høflige. Måtte bruke et eksternt firma som ansvarlig søker, og dette er viktig å være klar over før kontraktskriving. Huset ble påbegynt i starten av juni og sto ferdig 31.oktober 2019.

Nov. 2019
K

Kjersti Edvarda Grimstad om M&M BYGG OG UTLEIE AS

Stavern
Bygging av tilbygg, anneks og platting på hytte i Stavern

Superfornøyd med alt! Veldig dyktige og hyggelige folk. Mest imponert over hvor «på» og relevant kommunikasjonen var. Vi fikk bilder av fremgang og løsninger, langt utover forventninger, sånn at vi kunne vurdere løsninger løpende. Veco anbefales på det sterkeste. Stiller gjerne som referanse.

Juli 2019
L

Lars om VECO AS

Stavern
Montering av drivhus 15m2

Kjapt og greit utført i henhold til avtale.

Sep. 2018
H

Heidi Elaine om ARK BYGG OG ENTREPRENØR AS

Larvik
Rive og gjenoppbygge bod 14 m2.

Ark bygg og entreprenør har revet en garasje og satt opp ny bod. De har gjort en veldig god jobb med solid håndtverksarbeide. Alt utført til avtalt pris og i god tid før fristen vi hadde satt. Rydde fint opp og fjernet alt avfall. Hyggelige folk med god service. Olaf Melbø

Jan. 2018
O

Olaf Trygve om ARK BYGG OG ENTREPRENØR AS

Lillehammer
Påbygg av hytte i Helgeroa (Vestfold / Telemark) med utvendige og innvendige arbeider

MEGET godt fornøyd med jobben (totalrehabilitering av hytte). MEGET god dialog med Kjetil gjennom prosjektet, som var helt avgjørende da vi ikke var tilstede selv. 100 % iht tilbud. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE! Kontakt meg gjerne for referanse og mer info om ønskelig.

Nov. 2017
E

Erik Frey om TØMRER BLOMQUIST AS

Hamar
Pusse og reparere støttemur

Kom til avtalt tid, var effektiv og vi er veldig fornøyd med arbeidet.

April 2017
J

Julie Manglerød om GELDI MUR & FLIS

Larvik
Bygge bad i vaskerom

Proff Bygg Vestfold har vært kjempebra å samarbeide sammen med og har levert et veldig godt resultat! Temur finner gode løsninger og følger prosjektet godt opp! Kan trygt anbefale dem videre!!

Juni 2016
S

Sondre om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Larvik
8 kvm utbygging over 2 etg. gang+soverom

Kan trygt anbefale denne bedriften. Disse "gutta" har vist seg som utrolig effektive og nøye. Ingen overraskelser og de har alltid holdt avtaler, også når det gjelder tidspunkter. Her er det flere i bransjen som har noe å lære.. Prosessen har hvert nøye fulgt opp av deres godt engelsktalene arbeidsleder til avtalt pris.

Mai 2013
L

Lars om Apollo

Tjodalyng

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud