Entreprenører - Kristiansund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Entreprenører i Kristiansund
Icap AS logo
Icap AS
4.5(6)

Siste evaluering

Utett overgang mellom støpt ringmur og yttervegg av bindingsverk

"Svarte raskt på anbud, og startet på jobben ganske umiddelbart. Deler av arbeidet var veldig bra utført. Andre deler av dårligere kvalitet. Men de skal ha skryt for å ha ordnet opp tilfredsstillende etter klage. Alt i alt er det litt å hente på profesjonalitet i forbindelse med planlegging og kostnader."

H

Hans Christian

Kristiansund N, juli 2023

Les flere evalueringer om Icap AS

SÆTERØY BYGG AS logo
SÆTERØY BYGG AS
Dalegata 6, 6516 Kristiansund N
4.8(9)

Siste evaluering

Tilbygg/ utebod på ca. 10,5 kvm

"Vi bor i Trondheim , og har fritidseiendom på Nordmøre utenfor Kristiansund en avstand på 3 timer og ca 20 mil Vi hadde behov for å bygge på fritidseiendommen , og vi la inn spesifikasjon på mitt anbud, vi ble deretter kontaktet av flere byggefirma. Vi valgte firmaet Sæterøy bygg as , på grunn av referanser, pris og kontrakt. Det er noe vi ikke har angret på en dag. De gjennomførte prosjektet fra A-Å , med glimrende resultat. Under bygge prosessen fikk vi tilsendt bilder som dokumenterte fremdriften. Prosjektet ble i disse COVID tider gjennomført uten fysiske møter, og det ble gjennomført innenfor fastsatt pris og tidsramme. Vi er svært fornøyd med arbeidet Sæterøy bygg as har gjort!"

Ø

Øystein

Frei, april 2021

Les flere evalueringer om SÆTERØY BYGG AS

BURZ BYGG AS logo
BURZ BYGG AS
Rørgata 20, 6517 Kristiansund N
4.6(59)

Siste evaluering

Renovering leilighet

"Grei bedrift å samarbeide med og godt utført arbeid!"

J

Jan-Erik

Kristiansund N, juli 2020

Les flere evalueringer om BURZ BYGG AS

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Energirådgivning + rådgivning i veien videre

6525FREI

Jeg vurdere oppgradering av bolig: bærekraftig energibruk (Enova støtte), flytte og fornye kjøkken, el.- system oppgradering i nesten hele huset, etterisolere yttervegg (N/NØ), bytte ytterdør, gulv i fellesrommet. Trenger hjelp å planlegge og igangsettelse.

Utvendig utbedring etter vanninntrenging (vortepapp/klemlist, bytte dør, beslag, puss)

6508KRISTIANSUND N

Utvendig utbedring etter vanninntrenging i hybelleilighet. Se vedlagt skaderapport. Vortepapp er ikke riktig montert, mangler klemlist. Sluk burde hatt bedre slukrist så den ikke går så fort tett. Ytterdør er utett og må byttes og beslag må utføres riktig.

Råteskade på terrasse, isolering av utebod og utbedring av fuktinntrenging i murvegg i bod.

6518KRISTIANSUND N

Reklamasjonssak via Help kjøpsforsikring. Har innhentet reklamasjonstakst og rapport via Norconsult, men de anbefaler å hente inn snekkerfirma for kost estimat. Vi har takterrasse over boder/carport. Der er det oppdaget råte i møre royal dekke og i underliggende bjelkelag. Dårlig drenering og fall mot sluk. Mulig vann under takpapp pga feil drenering. Jobben går da i å fjerne eksisterende møreroyal dekke, sjekke tilstand på underliggende bjelkelag, sjekke om fukt under takpapp, oppretting av underlag, evt ny takpapp, nytt bjelkelag og på med dekke igjen. I samme rapport har vi også en utebod som må isoleres på nytt og noe fuktskader på murvegger her. Rapport kan deles for innsyn i saken..

Søknad til kommune fra boder i kjeller til hybelleilighet

6510KRISTIANSUND N

Jeg har tidligere sendt inn en søknad til Kristiansund kommune for å gjøre om kjelleren min til en godkjent hybelleilighet, samt ønske om å bygge et lite tilbygg som blir brukt som inngangsparti. Skrev også i søknaden at jeg ønsket å ha en egen parkeringsplass som da er tilknyttet til hybelleiligheten. Byggesak påpeker flere forhold som krever nærmere avklaring og eventuelt suplering av søknad for bla: Størrelse på bebygd areal, dispensasjon fra arealformål , Ansvar brannprosjektering, avkjøringstillatelse, nabosamtykke, Brannsikkerhetsstrategi. Jeg trenger hjelp i fra noen som kan hjelpe meg med denne søknaden og få dette i havn. Mer info kan fås på privat melding hvis dette kan være noe for deg :)

Undersøke byggetillatelse for tomter

6525FREI

På vegne av min svigermor ønsker jeg å undersøke mulighetene for å bygge en eller flere boliger til henne og datteren, samt evt selge resterende tomter. Utfordringen er at dette er et område vi ikke har noe erfaring på. For en god del år tilbake søkte hun om byggetillatelse hos kommunen (eller utskillelse) for fire tomter, men etter fem år så forsvant søknaden i systemet og hun måtte begynne på nytt igjen. Siden har ikke saken blitt rørt. Kort oppsummert: 1. Hun har en muntlig (og fhpt skriftlig) avtale om utskillelse av fire tomter i et eksisterende boligområde på Frei. 2. Hun vil finne ut om det er mulig å få skilt ut og få byggetillatelse til opptil fire tomter. 3. Hun trenger hjelp til å se om det finnes en løsning der hun kan gjennom salg av overskuddstomter e.l. finansiere en bolig til seg selv og datteren. Dere som ser dette anbudet kan forhåpentligvis si noe om mulighetsrommet. Her er alle forslag aktuelle. Om hun kunne stått igjen med en bolig til seg selv hadde det vært fantastisk.

Drenering

6507KRISTIANSUND N

Vi har vannlekkasje i kjelleren etter at nabohuset ble revet og dette bør ordnes raskt. Fint om noen kan komme på befaring for å se hva som må gjøres og for å sette pris på dette. Finnes det noen som er ledig innen kort tid?

Siste evalueringer
Tilbygg på hus

Flott og nøyaktig jobbing

Aug. 2019
L

Linda om ANB BYGGSERVICE AS

Kristiansund N
Påbygg

Meget godt fornøyd. Satte opp et tilbygg på 30kvm, 3 soverom, og konstruerte et flott vaskerom i eksisterende del av huset. Skiftet deler av taket og monterte vinduer. Flinke og hyggelige håndtverkere som var nøyaktige i alle aspekter av jobben. Alt fra fundamentering til flislegging og listverk, alt var nøyaktig og fint utført. Imponert over fremdriften, de jobbet lange, effektive dager, og ofte 6 dagers uke. Ikke alle snakket norsk eller engelsk, men Burz var selv rask til å ta en telefon hvis det var nødvendig, og hans norsk er helt på topp, så kommunikasjon var ikke noe problem. Ville valgt Burz Bygg igjen.

Mars 2019
A

Arne om BURZ BYGG AS

Kristiansund N
Bygge bod på allerede støpt mur og gulv, inntil husvegg

Godt gjennomført jobb, men ble dyrere enn avtalt uten god forklaring på dette.

Des. 2015
E

Eirik om JAKOBSEN IMPORT OG SERVICE AS

Kristiansund N
Div. snekkerarbeid

Dette firmaet gjorde en stor renovasjonsjobb for meg både innvendig og utvendig. Ryddig tilbud og kontrakt. Kom som avtalt og holdt alle frister. Ingen problemer å gjøre endringer underveis. De gjorde et fint arbeid. Andrei var enkel å kommunisere med underveis (på norsk) og arbeiderne var enkle å kommunisere med (på engelsk). Ryddet fint etter seg. Fakturert for materiell på forskudd (ved levering) og arbeid underveis til avtalt pris. Anbefales!

Feb. 2014
B

Bente om BURZ BYGG AS

Frei

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud