Trenger du en entreprenør i Hareid?

Ser du etter en entreprenør i Hareid for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Hareid konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør i Hareid?

Ser du etter en entreprenør i Hareid for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører i Hareid konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører i Hareid

Skifte av bordkledning og etterisolering

6069HAREID

Hus i Fløvegen 166, Ulstein kommune. Huset har i dag eternitt på veggene. Ønsker at denne erstattes med bordkledning. Det skal også etterisoleres og det skal legges 20 centimeter isolasjon i veggene og jobben skal ellers gjennomføres etter dagens standard. Det skal også skiftes en del vinduer i forbindelse med at det legges bordkledning. Følgende vinduer skal skiftes, tettes og listes utvendig: 2 vindu på vegg mot sjø ( 2.etasje ) 3 vindu på vegg mot Flø ( ett i 2.etasje og to i 3.etasje ) 2 vindu på vegg mot Ulsteinvik ( 3.etasje ) 2 vindu mot vei ( 2.etasje ) 2 små vindu på mørkeloft Vindu er allerede bestilt og betales av huseier. Ønsker et tilbud som inkluderer fjerning og pakking av eternitt. Men husleier står selv for levering/destruering. Tilbudet skal også inkludere materialkostnader, eksklusiv vinduer. Herunder bordkledning, lister, vindsperre, isolasjon og alt av arbeid som naturlig hører til for å gjennomføre jobben. Søppelhåndtering gjennomførers av huseier.

Parkeringsplass i hage

6060HAREID

Vil omgjere ca 60-70m2 av grasplen til parkeringsplass. Kan bruke masse til å rette av deler av resterende plen. Tek gjerne imot befaring for meir detaljert forklaring.

Bygge dobbelgarasje inntil huset.

6060HAREID

Vi skal bygge ei dobbelgarasje over 2 etg. inntil bolighus, inn i terrenget. Den skal ha plass til ein handikap-bil som er 7 meter lang med rullestol-lemmen ute. Den må også ha ei trapp opp til 2. etg. der vi skal montere trappeheis. I 2. etg. blir det ein gang i bakkant, og eit eller to opphaldsrom i framkant. Vi vil ha ei dør inn i eksisterende bygg på garasjeplan, og ei frå 2. etg. Vi vil også ha ei utgangsdør på baksida. Dobbel garasjeport. Bygget skal vere isolert. Vi ser for oss at garasja skal verte ei ganske naturlig utviding av det tilbygget som den skal byggast inntil.

* Fortsatt ledig: Oppgraderig av stabburet

6060HAREID

Stabburet er gammalt og verneverdigt. Så treng utskifting av den bordkledningen som er dårleg.skifting,eller opp att fiksing av vindu og ytterdører.skifting av litt gulvbord som er dårleg sikring og stabelisering av bygget. Bygget har 6 vindu og 2 ytterdører og er ca 37 kvadrat.Bygget er frå 1920,men deler av det er nok eldre.

* Fortsatt ledig: Ombygging av garasje til soverom og WC

6063HJØRUNGAVÅG

Skall bygge om garasje, til WC barnerom og gang. Det er Leca på veggene og der garasjeporten har vert sksl det bygges igjen og settes inn vindu. Mye kan eg gjør selv men må ha noen som vet lover,regler og hvordan. Garasjen er på innervegg 720x340. Har skissert hvordan det ca skal bli.

Doffin - Totalentreprise - Ombygging av brannstasjon

6060HAREID

Oppdragsgiver skal gjennom anskaffelsen anskaffe Totalentreprenør for å gjennomføre ombygging av Hareid brannstasjon. Arbeidene for denne konkurransen skal utføres på BT1 – Hareid brannstasjon som beskrevet i Bilag 1j – Tegninger Hareid brannstasjon. Arbeidene skal være ferdigstilt 01.02.2022. Anskaffelsens estimerte verdi er kr. 8 500 000,- ekskl. mva. Byggherre vil utarbeide SHA-plan for oppdraget. SHA-planen vil gjennomgås av Byggherre og Leverandør før oppstart av arbeidet. For øvrig beskrivelse av oppdraget, viser Oppdragsgiver til Oppdragsgivers beskrivelse av leveransen i bilag 1 til kontrakt.

Siste evalueringer
Skifte av bordkledning og etterisolering

Jobben bestod av å etterisolere 20 cm og sette inn tre-lagsvindu. Utført til god kvalitet og til avtalt pris.

Mars 2024
V

Vagn om ARBEIDSHJELP MØRE AS