Trenger du en entreprenør på Horten?

Ser du etter en entreprenør på Horten for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Horten konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en entreprenør på Horten?

Ser du etter en entreprenør på Horten for å lede ditt bygg- eller anleggsprosjekt? La erfarne entreprenører på Horten konkurrere om ditt oppdrag ved å legge ut jobben på Mittanbud.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber til entreprenører på Horten

Renovering av 20+ år gammelt kjøkken

3185SKOPPUM

Hei, Jeg ser etter en entreprenør som kan samkjøre flere fagfelt for å renovere et 20+ år gammelt kjøkken. Kjøkkenet er L-formet, 308x398cm. Arbeidet innebærer: * Nytt gulv (parkett) * Fjerne gammelt listverk rundt himling, gulv, vinduer og dør * Nye gulvlister. Ønsker listefrie tak, vinduer og dør. * Tette/male eksisterende vegger * Bytte/bygge på himling, i dag er det plater, ønsker plattfritt hvit himling med spotter eller LED-striper * Vedlikehold/bytting av rør / rørleggerarbeid * Modifisering av ventilasjonsrør * Diverse elektrikerarbeid: - Legge til rette for nytt lys - Legge opp uttak til ovn på ny plass, i tillegg mikrobølgeovn, mest sannsynlig er ny kurs nødvendig med større kapasitet. - Fjerne en eksisterende varmtvannstank bryter som finnes på kjøkkenet, eventuelt ha varmtvannet direkte på en kurs uten av/på bryter. * Montering av nytt kjøkken, inkludert nye benkeplater * Montering av kjøkkenøy med benkplate og en vinskap som skal inn i kjøkkenøya. Jeg demonterer det gamle kjøkkenet før arbeidet starter. Det kan hende arbeidet må gjøres i to deler, avhengig av når kjøkkenet er bestilt å dukker opp.

Del oppussing 2 baderomer

3183HORTEN

Ønsker å bytte ut dusjkabinett og toaletter i 2 bader. Bad 1 - bytte ut dusjkabinett og toalett Bad 2 - bytte ut dusjkabinett, toalett og servant/skap Ønsker at kun fagfolk ta kontakt.

Bygge garasje

3188HORTEN

Hei. Jeg er ute etter en entreprenør som kan ta på seg å bygge en garasje. Må komme på befaring først.

Graving og tilkobling av avløp til hybel.

3189HORTEN

Det skal graves ca 20-30 meter og kobles avløp av frittstående hybel til hovedhuset. Trenger ordentlig firma som skal ta hele jobben A til Å. Søknad osv. Jobben er i Horten i Vestfold.

Tilbygg og innendørs svømmebasseng

3186HORTEN

Vi skal ha et tilbygg i tilknytning hovedhus, og et innendørs svømmebasseng. Tegninger og tillatelse er klart. Vi trenger en som utfører hele prosjektet. Leveransepris må inkludere elektriker og rørlegger estimat.

Utskiftning av kloakkrør, separering av overvann

3182HORTEN

Grave opp ca 20m fra eldre avblendet septik ut til kommunens ledning i veien. Legge ned og koble til nye rør for kloakk og overvann. Røret ligger på 1,5m dybde.

Siste evalueringer
Grusgang

Anbefales varmt til andre potensielle kunder : )

Juni 2020
S

Sonja om VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Horten
Graving og støpe grunnmur til dobbelgarasje

Meget godt utført jobb! Vi ble veldig fornøyd med resultatet og anbefaler dette firmaet til andre. Stilte raskt opp på befaring og tilbudet kom den samme kvelden. Ryddig og god kommunikasjon, både i forkant og underveis. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Aug. 2016
T

Tobias om TK BETONG OG GRUNN AS

Horten
Såle for garasje

TK Betong og Grunn tok raskt kontakt etter at jeg la ut anbudet. Vi hadde en veldig hyggelig befaring samme dag. Tilbud ble som avtalt, levert samme kveld. TK Betong og Grunn ble valgt til å utføre jobben. De har levert en utrolig bra utført jobb og jeg er veldig godt fornøyd. Tusen takk til Tommy og TK Betong. Hilsen Trond

April 2016
T

Trond om TK BETONG OG GRUNN AS

Horten
Erstatte toppbord/isbord på enebolig

Veldig fornøyd med arbeidet til Nerijus. Han skiftet toppbord og la på beslag på taket både på hus og garasje. Han oppdaget også at takpappen var feil lagt og utbedret dette raskt og håndverksmessig. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Hyggelig pris forøvrig. Jeg kan absolutt anbefale han. Hele prosessen var ryddig og ordentlig. Nerijus snakket brukbart norsk.

Okt. 2015
G

GEIR om HÅNDVERKSERVICE VESTFOLD AS

Oslo
Grave ut og kjøre bort 3000 liters oljetank

Super person.

Mai 2015
E

Emin om FÆRDER BYGG OG GRAVESERVICE AS

Horten
Reparasjon av tilbygg

Veldig veldig bra jobbet. Effektivt! Anbefales!

Aug. 2013
C

Camilla Edi om BYGGMESTER GEIR SUNDAL AS

Horten